- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Tabi kiCanım mortim iyi ki varsınhaftaya yine morti olalım, tut elimden yoksa kaçıyor ipin ucu
İyi inceledim. Bence çok güzel bir liste bence. Yavaş ama etkili kilo verdirir, geri de aldırmaz. Çok güzelmiş. Ben de biraz uymaya çalışıyım. Teşekkür ederüm.
Ben çalışmıyorum bazen uyku basıp uyuyunca gece uyuyamıyorum, çok kötü oluyor, yatakta dön dön...Çalışanlar icin emin daha zordurben günüz uyuyamamda cok cok sayılıdır uyudugum günler bende böyle sersem kaldım artık
Hiçbiri değilim amaBu arada gunaydinnnn.
Annlere ogretmen ve diger calisan arkadaslara kolay gelsin.
45 kilo domatesten 4 kilo kalsa bayram edeceğim bugün. Domatesler ziyan olmasın tatlım, hemen yap bence, kışın güzel domates bulunmuyor...ne kadar para versek de bulamıyoruz...Bende de bi rehavet spor yapmak gelmiyor icimden .
Evde plates leslie yapabilirim.
Bi tembellik var ustumde.
@aeben abla sabah sabah yazdiklarini okuyunca utandim valla.
Ya 40li yaslara gelince bende oyle olur muyum ki.
4kilo domates var menemen yapilacak.
Bide aksama misafir gelecek.
Sunu da sorayim yeri gelmisken kabagi donrucuya nasil koyuyorsunuz.
Hoş bulduk :)Hoş geldin aramıza :)
Geçmiş olsun, sarı kantoron yağı da yanık izlerine iyi geliyor. Gerçek zeytinyağı içinde yapılmış olanını bulabilirseniz yaralara iyi gelir.Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Şuraya sabah sabah kalkıp romatizma kireçlenmeden bahseden babaanneler gibi serzenişlerimi yazayım hele sabah sabah
yanıklarım iyiydi de gece birden patladı su topları ...anaaaaaaaaaaaaaam ne acı ...alt deri daha kırmızı ... erken patladılar sanki .. dayanamıyorum valla , yürüyemiyorum , giyinemiyorumbugün randevu aldım cildiyeye ...
azıcık geç oldu ama
öğleden sonra yusufun toplantısı var , artık bi elbise bi şey (hiçte sevmem pantoloncuyum) giyip çıkayım hele ... ordan 4 e randevum var .
@MiuLego gülüm sayfa değişimini gördün mü yavrumsana birazdan özel yazacağım annem
Hoş bulduk...Evet o topikte biraz destek olmuştunuz bana siz ve @White1989 . Çok sağ olun tekrar. Sonra sizleri bulup takip ettim. Ben de temmuzda 37 ye girdim. Tam bir yengeç burcuyum, çok konuşkan değilim, biraz içime kapanığım. Burada aktif olmaya çalışıyorum, @MiuLego ya söz verdim.bi geçmişe göz gezdireyim ... yeni bir arkadaş katılmış önce ona yazayım da sonra da kaçak bir nisa gördüm sanki
dandini2017 hoş geldin ... seni anımsıyorum zaten , bir iki mesaj muhabbetimiz olmuştu önceden biri beni durdursun da sanki bu hafta itibarıyla kaptanı değişmiş , taze kan taze can @MiuLego ile yola devam edecek olan 7.takıma hoş geldin ...
Aus ben :) diyet bölüm editörü , emekli 7.takım kaptanıburalardayım hep .. destek ve motive için
Yaşlarımız yakın 38 den ayrılmaya 5 ayı kalmış , 40 dayadığı merdivine nanik yapan bir kadın bende ... 100 lerden 90 lara ...oradan 80 lere ... 80 lerden sonra burada takımımla 50 li kilolara gelmiş biri işte
MerhabaHoşgeldin canım sağlıcakla kilo verme n dileğiyle
Vayyy supersin canim
Maşallah üniversitede çocuğunuz mu var, ne güzel...Eşi ve 3 oğlanı okula birini ünv gönderdim
Koca dağınık bir ev ve bir kadın hadi bana ve tüm arkadaşlarıma kolay gelsin
Çok uzun zamandır evde yanlız kalmamıştır
Ben de balığı çok seviyorum ama derin dondurucuda tadı bozuluyor gerçekten taze yemek en iyisi. Ton balığı konservelerini de sevmiyorum, sağlıklı bulmuyorum pek.yok kız aylar önce paluk yoktu hem ben dondurucuya paluk koymam, eşim öyle sevmiyor,taze olcak
yiyişini keşke snap atsaydınız
nolcak senin bu hala sorununbitki çaylarından içmeye devam et bari
tartı güzelse sorun yok 10 numero 5 yıldız
işte onu diyorumEl ele verdik mi olabilir tabü
nisa dimi adın kuzumm:) memnun oldum..Yeni citir kaptanicem kendimi tanitayim.
29 yasindayim duz hesap 30 olsun.
Evliyim.
3yasina 3ay kalan bi oglum var.
Ev hanimiyim.
Cocuklari 3leyip buyutup calisma niyetim var ahu ablam gibi.
Kitap okumayi cok ama cok severim.
Dun 3tane kitap aldim bu arada.
Diyet setuvenim bi ara olmustu devami gelmemisti.
Burda gordum ilk defa 6li rakamlari.
Evlenirken bile 70 kusurdum hep.Kendimi ne kadar zayif goruyorsam.
Burda hem zayiflafim hem de metami tanidim.
Cabuk veren ama gec alan biriyim.
Bayagi sansliyim.
Bu araddandini2017 hosgeldin.
Kisa surede verirsin inaallah.
oooo elde var bir yürüyüş bir de leslie olur hatta en az 3 milinden olur di miAynen kuzum önümüze bakalımevde işler yığılı ama yinede Leslie sığdırcam günlük planıma birazcık yürüyüş yaptım sabahtan, kâr kârdır :)
seni de istiyorum işte o yüzden begüm .. Tam bir elmanın iki yarısı gibi.. ay ne güzel olur paslaşa paslaşa .. birbirinizi anlaya anlaya
nilişkom varsa bende varımEl ele verdik mi olabilir tabü
Kafam bi milyon.
Oglum gece 8kere altina yapti.
Normalde kuru kalkiyorduk.
Ne oldu ne bitti anlamadim.
Gece dogru duzgun uyumadida uyutmadi da.
Kres tam bi baslasaydi.
Simdi sil bastan tum carsaflari pikeleri at makinaya.
Aksam yemege misafir de gelecek.
Yine gelirim cikayim musaadenizle.
Su kalan 4.5u versem artik yaaaa
@Antepia27 gel yamacıma geeelllll.. bugün toparlamaya sıkı yönetime başlıyoruz.. dün öyle anlaştık.. kahvaltı temiz mi Fatma? günün geri kalanı nasıl..
Nare83 kuzum tartı fırlıyor diyene kadar menü vermeye başla hadi artık.. sana da sıkıyönetim söyliyim
Merhaba kizlar
Bugun cok yogunum kizimin kresine gidecem ogretmeni degismis bi gideyim yeni ogretmenle tanisayim eve gelip valiz hazirlamaca insallah yarin sabah cikiyoruz yola...bi turlu az valiz hazirlamayi hayatim boyunca beceremedim simdi 3 gece 4 gunduz kalacağız ben şimdiden bi valizi doldurdum kafamda sun7da koy bunuda koy ...off offf
menülerin güzeldi.. 4.5 sana yavaştan el sallıyorSu kalan 4.5u versem artik yaaaa
taze yemeye alışınca o tadı bilince dondurucu balığı yiyemiyo insanİyi inceledim. Bence çok güzel bir liste bence. Yavaş ama etkili kilo verdirir, geri de aldırmaz. Çok güzelmiş. Ben de biraz uymaya çalışıyım. Teşekkür ederüm.
Ben çalışmıyorum bazen uyku basıp uyuyunca gece uyuyamıyorum, çok kötü oluyor, yatakta dön dön...
Hiçbiri değilim amaGünaydınlar
45 kilo domatesten 4 kilo kalsa bayram edeceğim bugün. Domatesler ziyan olmasın tatlım, hemen yap bence, kışın güzel domates bulunmuyor...ne kadar para versek de bulamıyoruz...
Hoş bulduk :)
Geçmiş olsun, sarı kantoron yağı da yanık izlerine iyi geliyor. Gerçek zeytinyağı içinde yapılmış olanını bulabilirseniz yaralara iyi gelir.
Hoş bulduk...Evet o topikte biraz destek olmuştunuz bana siz ve @White1989 . Çok sağ olun tekrar. Sonra sizleri bulup takip ettim. Ben de temmuzda 37 ye girdim. Tam bir yengeç burcuyum, çok konuşkan değilim, biraz içime kapanığım. Burada aktif olmaya çalışıyorum, @MiuLego ya söz verdim.
Merhaba
Maşallah üniversitede çocuğunuz mu var, ne güzel...
Ben de balığı çok seviyorum ama derin dondurucuda tadı bozuluyor gerçekten taze yemek en iyisi. Ton balığı konservelerini de sevmiyorum, sağlıklı bulmuyorum pek.
Hoş bulduk...Evet o topikte biraz destek olmuştunuz bana siz ve @White1989 . Çok sağ olun tekrar. Sonra sizleri bulup takip ettim. Ben de temmuzda 37 ye girdim. Tam bir yengeç burcuyum, çok konuşkan değilim, biraz içime kapanığım. Burada aktif olmaya çalışıyorum, @MiuLego ya söz verdim.
o gün bugün banu hani haberin yok mu?
bende bekliyorum o günleri heycanla
kaç gün sonra memleketten dönüş.. şafak saymaya başlayayımBekliyorummm canim alışığım ben neyle olduğunu biliyom kii
Canim bende insallah bi memlekete gidip geleyim iyice duzen kuracam cozuttum biliyorum...
ooo meydan okuyorTabi kiAma bu kez çok sıkıyım ipi ben göğüsleyeceğim. Yeter seninle sevindiğim azıcıkta kendime sevineyim çok zorlayacağım seni çook
Merhaba kizlar
Bugun cok yogunum kizimin kresine gidecem ogretmeni degismis bi gideyim yeni ogretmenle tanisayim eve gelip valiz hazirlamaca insallah yarin sabah cikiyoruz yola...bi turlu az valiz hazirlamayi hayatim boyunca beceremedim simdi 3 gece 4 gunduz kalacağız ben şimdiden bi valizi doldurdum kafamda sun7da koy bunuda koy ...off offf
ahahahaha kız hiç düşünmemmiştim bu şekilde
piskolojim böyle işte
Kafam bi milyon.
Oglum gece 8kere altina yapti.
Normalde kuru kalkiyorduk.
Ne oldu ne bitti anlamadim.
Gece dogru duzgun uyumadida uyutmadi da.
Kres tam bi baslasaydi.
Simdi sil bastan tum carsaflari pikeleri at makinaya.
Aksam yemege misafir de gelecek.
Yine gelirim cikayim musaadenizle.
Tabi kiAma bu kez çok sıkıyım ipi ben göğüsleyeceğim. Yeter seninle sevindiğim azıcıkta kendime sevineyim çok zorlayacağım seni çook
Ben çocuk yapmaya geç kaldım. Sizlerinkini Allah bağışlasın...Ben evlenirken de öncesinde de 60'lı kilolardaydım. Evlenince 10 kilo aldım. Son 5 kiloyu tatilde son 1~1.5 ayda aldım. Cebelleşiyorum...Yeni citir kaptanicem kendimi tanitayim.
29 yasindayim duz hesap 30 olsun.
Evliyim.
3yasina 3ay kalan bi oglum var.
Ev hanimiyim.
Cocuklari 3leyip buyutup calisma niyetim var ahu ablam gibi.
Kitap okumayi cok ama cok severim.
Dun 3tane kitap aldim bu arada.
Diyet setuvenim bi ara olmustu devami gelmemisti.
Burda gordum ilk defa 6li rakamlari.
Evlenirken bile 70 kusurdum hep.Kendimi ne kadar zayif goruyorsam.
Burda hem zayiflafim hem de metami tanidim.
Cabuk veren ama gec alan biriyim.
Bayagi sansliyim.
Bu araddandini2017 hosgeldin.
Kisa surede verirsin inaallah.
Ben de kitaplarımı kutuladım. Bir kütüphaneye bağışlayabilirim. Artık e-kitap formatında kitap okumayı düşünüyorum aslında bir okuyucu alıp. Kağıt tasarrufu yapmış olacağım.işte onu diyorumbegum75 balım bak neler diyoruz
nisa dimi adın kuzumm:) memnun oldum..
ben de kitap kurduyumdur hastalık var evde kitaplar sığmıyor artık koycak yer kalmadı.. ne aldın dün? güzeldir belki ben de alırım..
Beraber bir daha 7 leri görmeyeceğiz inşallah, kuzunu da Allah bağışlasın maşallah
oooo elde var bir yürüyüş bir de leslie olur hatta en az 3 milinden olur di mi
alıştıra alıştıra anlatsaydın dümdük dalmaİş arıyorum bu aralar. Evde biraz sıkılıyorum artık. Ev işleri bitmiyor. Çocuk olsa sıkılmam belki de düşünmüyorum.
Gazeteye baktım, internetten de arıyorum ara ara. Haftada bir pazartesileri eşimin muhasebe işleri için dosya toplamaya gidip geliyorum birkaç iş yerine, ona yardımcı olmak için. Onun dışında evdeyim.
Eşim pazar hariç çalışıyor. Pazarları burada çok etkin olamayacağım çünkü biraz kıskanç bir yapısı var açıkçasıBurayı anlattım biraz ama anlaması zor oldu
Hoş bulduk.
Elimde akşamları pek telefon olmazdı eskiden. Artık mesajları kaçırmıyım, cevap veriyim derken tabi...elimde sürekli telefon olunca sordu. Kilo vermek için dediğimde de ne alakası var dedialıştıra alıştıra anlatsaydın dümdük dalma
zamanla anlar hatta sen anlatmayınca sormaya bile başlar
o gün bugün banu hani haberin yok mu?
Zaten saf pro yapmaya çalışıyorum diyordun .. ne ettin bozuldu mu o ? ona göre planlayalım
ahahahahhh sana bu konuda tavsiye vermeyi çok isterdim ama her tatile cevat kelle gibi çıkıyorum hep
şunu sabah giyerim şunu gelince şunu akşam , 15 *3yahu giysem amenna .. çoğu da giyilmeden geri geliyor .
öğretmen sene başı niye değişti kuzu?
neyse en azından iyi olmş , çok alışmadan
psikolojini seveceğim senin
bi gırtlağı tutsan psikoloji de düzelecek , olacaksın bi hadise , bi aleyna tilki
kolay gelsin nisam çok .
yatmadan çok mu su vs içti ... sık sık uyandır , al kucağına götür wc ye. yusufu ben yarı uyur uyanık götürürdüm hep , 2 saat geçmeden .
yavru kuşum senin haftaya ne kilon kalacak da savaş açıyorsun saydına
revize mi edeceksin 50 ye
En az 3 mil kuzumişte onu diyorumbegum75 balım bak neler diyoruz
nisa dimi adın kuzumm:) memnun oldum..
ben de kitap kurduyumdur hastalık var evde kitaplar sığmıyor artık koycak yer kalmadı.. ne aldın dün? güzeldir belki ben de alırım..
Beraber bir daha 7 leri görmeyeceğiz inşallah, kuzunu da Allah bağışlasın maşallah
oooo elde var bir yürüyüş bir de leslie olur hatta en az 3 milinden olur di mi
üstüme bi ölü topragı serpmişler ne yapsam olmuyor
tuttugum her dal elimde kalıyor
hangi yöne gitsem yolun sonu aynı yere varıyor
neyse... boşverin siz beni..
cidden mıy mıy bir insan degilim ama öyleymiş gibi yansıtıyorum burdakendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?