Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım mortim iyi ki varsın haftaya yine morti olalım, tut elimden yoksa kaçıyor ipin ucu
Tabi ki Ama bu kez çok sıkıyım ipi ben göğüsleyeceğim. Yeter seninle sevindiğim azıcıkta kendime sevineyim çok zorlayacağım seni çook

İyi inceledim. Bence çok güzel bir liste bence. Yavaş ama etkili kilo verdirir, geri de aldırmaz. Çok güzelmiş. Ben de biraz uymaya çalışıyım. Teşekkür ederüm.
Çalışanlar icin emin daha zordur ben günüz uyuyamamdacok cok sayılıdır uyudugum günlerbende böyle sersem kaldım artık
Ben çalışmıyorum bazen uyku basıp uyuyunca gece uyuyamıyorum, çok kötü oluyor, yatakta dön dön...
Bu arada gunaydinnnn.
Annlere ogretmen ve diger calisan arkadaslara kolay gelsin.
Hiçbiri değilim ama Günaydınlar
45 kilo domatesten 4 kilo kalsa bayram edeceğim bugün. Domatesler ziyan olmasın tatlım, hemen yap bence, kışın güzel domates bulunmuyor...ne kadar para versek de bulamıyoruz...
Hoş geldin aramıza :)
Hoş bulduk :)
Geçmiş olsun, sarı kantoron yağı da yanık izlerine iyi geliyor. Gerçek zeytinyağı içinde yapılmış olanını bulabilirseniz yaralara iyi gelir.
Hoş bulduk...Evet o topikte biraz destek olmuştunuz bana siz ve @White1989 . Çok sağ olun tekrar. Sonra sizleri bulup takip ettim. Ben de temmuzda 37 ye girdim. Tam bir yengeç burcuyum, çok konuşkan değilim, biraz içime kapanığım. Burada aktif olmaya çalışıyorum, @MiuLego ya söz verdim.
Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo verme n dileğiyle

Vayyy supersin canim
Merhaba
Eşi ve 3 oğlanı okula birini ünv gönderdim
Koca dağınık bir ev ve bir kadın hadi bana ve tüm arkadaşlarıma kolay gelsin
Çok uzun zamandır evde yanlız kalmamıştır
Maşallah üniversitede çocuğunuz mu var, ne güzel...
Ben de balığı çok seviyorum ama derin dondurucuda tadı bozuluyor gerçekten taze yemek en iyisi. Ton balığı konservelerini de sevmiyorum, sağlıklı bulmuyorum pek.

El ele verdik mi olabilir tabü
işte onu diyorum begum75 balım bak neler diyoruz
nisa dimi adın kuzumm:) memnun oldum..
ben de kitap kurduyumdur hastalık var evde kitaplar sığmıyor artık koycak yer kalmadı.. ne aldın dün? güzeldir belki ben de alırım..
Beraber bir daha 7 leri görmeyeceğiz inşallah, kuzunu da Allah bağışlasın maşallah
Aynen kuzum önümüze bakalım evde işler yığılı ama yinede Leslie sığdırcam günlük planıma birazcık yürüyüş yaptım sabahtan, kâr kârdır :)
oooo elde var bir yürüyüş bir de leslie olur hatta en az 3 milinden olur di mi

seni de istiyorum işte o yüzden begüm .. Tam bir elmanın iki yarısı gibi.. ay ne güzel olur paslaşa paslaşa .. birbirinizi anlaya anlaya

özelden bi konuşalım bunu

El ele verdik mi olabilir tabü
nilişkom varsa bende varım

8 mii
Allah kolaylık versin sana,kreşe başlıyorum diye psikolojik mi oldu acaba

Su kalan 4.5u versem artik yaaaa

aynen benimde 4,5

bende bekliyorum o günleri heycanla

ada bende aynıyım yaa görsen sanki yıllık gidiyorum

taze yemeye alışınca o tadı bilince dondurucu balığı yiyemiyo insan
ton balıkını bende sevemedim, normalde sevmediğim şey nadirdir balık bile ama niyeyse bunu canım almadı

bende bekliyorum o günleri heycanla
o gün bugün banu hani haberin yok mu?
Zaten saf pro yapmaya çalışıyorum diyordun .. ne ettin bozuldu mu o ? ona göre planlayalım

Bekliyorummm canim alışığım ben neyle olduğunu biliyom kii

Canim bende insallah bi memlekete gidip geleyim iyice duzen kuracam cozuttum biliyorum...
kaç gün sonra memleketten dönüş.. şafak saymaya başlayayım
Tabi ki Ama bu kez çok sıkıyım ipi ben göğüsleyeceğim. Yeter seninle sevindiğim azıcıkta kendime sevineyim çok zorlayacağım seni çook
ooo meydan okuyor

ahahahahhh sana bu konuda tavsiye vermeyi çok isterdim ama her tatile cevat kelle gibi çıkıyorum hep

şunu sabah giyerim şunu gelince şunu akşam , 15 *3 yahu giysem amenna .. çoğu da giyilmeden geri geliyor .

öğretmen sene başı niye değişti kuzu?
neyse en azından iyi olmş , çok alışmadan

ahahahaha kız hiç düşünmemmiştim bu şekilde
piskolojim böyle işte

psikolojini seveceğim senin

bi gırtlağı tutsan psikoloji de düzelecek , olacaksın bi hadise , bi aleyna tilki

kolay gelsin nisam çok .
yatmadan çok mu su vs içti ... sık sık uyandır , al kucağına götür wc ye. yusufu ben yarı uyur uyanık götürürdüm hep , 2 saat geçmeden .

yavru kuşum senin haftaya ne kilon kalacak da savaş açıyorsun saydına

revize mi edeceksin 50 ye

Ben çocuk yapmaya geç kaldım. Sizlerinkini Allah bağışlasın...Ben evlenirken de öncesinde de 60'lı kilolardaydım. Evlenince 10 kilo aldım. Son 5 kiloyu tatilde son 1~1.5 ayda aldım. Cebelleşiyorum...
Ben de kitaplarımı kutuladım. Bir kütüphaneye bağışlayabilirim. Artık e-kitap formatında kitap okumayı düşünüyorum aslında bir okuyucu alıp. Kağıt tasarrufu yapmış olacağım.

İş arıyorum bu aralar. Evde biraz sıkılıyorum artık. Ev işleri bitmiyor. Çocuk olsa sıkılmam belki de düşünmüyorum.
Gazeteye baktım, internetten de arıyorum ara ara. Haftada bir pazartesileri eşimin muhasebe işleri için dosya toplamaya gidip geliyorum birkaç iş yerine, ona yardımcı olmak için. Onun dışında evdeyim.
Eşim pazar hariç çalışıyor. Pazarları burada çok etkin olamayacağım çünkü biraz kıskanç bir yapısı var açıkçası Burayı anlattım biraz ama anlaması zor oldu

alıştıra alıştıra anlatsaydın dümdük dalma
zamanla anlar hatta sen anlatmayınca sormaya bile başlar

alıştıra alıştıra anlatsaydın dümdük dalma
zamanla anlar hatta sen anlatmayınca sormaya bile başlar
Elimde akşamları pek telefon olmazdı eskiden. Artık mesajları kaçırmıyım, cevap veriyim derken tabi...elimde sürekli telefon olunca sordu. Kilo vermek için dediğimde de ne alakası var dedi
Haklı tabi insana en başta garip geliyor...

o gün bugün banu hani haberin yok mu?
Zaten saf pro yapmaya çalışıyorum diyordun .. ne ettin bozuldu mu o ? ona göre planlayalım

üstüme bi ölü topragı serpmişler ne yapsam olmuyor

tuttugum her dal elimde kalıyor
hangi yöne gitsem yolun sonu aynı yere varıyor

neyse... boşverin siz beni..
cidden mıy mıy bir insan degilim ama öyleymiş gibi yansıtıyorum burdakendimi

En az 3 mil kuzum

banu banu güzel banu ... ne mıy mıyı yahu .. kıpır kıpır genç güzel kadınsın

azıcık demorilize oldun .. ama şöyle bi silkelensen zaten sende moral bulacaksın ...

canın sıkkın zaten , eeeee kilolarda gelince iyice b...a sardı moral ..

ama bi tutsan .. bi tamam bu akşam son diyip mutfakta şov yapmasan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…