Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum yaaa şimdi hatırladım. Ben yarın anneciğime gideceğim. Orada da muz süt olurmu şimdi hafif birseyler yesem? Pazartesi yapayım onu olmaz mı?
Söz verirsen
Ama büyük söz
Valla köşede ağlarım yoksa..
Söz mü hafif yiceksin cıssız cossuz özellikle akşamı

Kuzum Ahu da nefs te gelemiyormus. Ertelemek daha doğru olur sanki fikrimce. Hep birlikte olalım isterim

valla ece bayılıyoruz kendimizi ihmal etmeye ... her kime olsa tutup koşa koşa hastaneye götürürüm illa ki , kendime olunca ne gerek var ..geçer o .. diye diye ...

Canım çok teşekkürler aynen gözünü hiç eksik etme gözle kas arasında ne yapacağım belli olmax

Kaptanim bu hafta sabit gelsen sevinecem ana haftaya bı bomba daha bekleyin inşallah
Evet yaa nanam gelse ne güzel olur
Isınma turlarındayım kaptanım. Yoksa gözlerde yer çok. Antepia27 ya rakip kafada var birkaç tane. Cuma süprizi

Oooo heyecanla bekliyorum canım haftaya olanın hiç şansı yok dermişim bu hafta oğlana yaptığım özel güzel yemekler vardı onlara dayanamayıp kaçırdığını olmustu

Şşş çaktırma mortin korkmasın şimdiden

Okul başladı eve biri geliyor biri gidiyor bor gorsen ev degil han mübarek
Dediğimdeyim canım ertelemeyin ayarlayın müsait plan gelir olmayanla ilerde yeniden planlanır

valla ece bayılıyoruz kendimizi ihmal etmeye ... her kime olsa tutup koşa koşa hastaneye götürürüm illa ki , kendime olunca ne gerek var ..geçer o .. diye diye ...
İhmal etmemek lazımda benimde canım kıymetsiz maalesef geçecek İnşaAllah

Oyun kıyamam otur biraz resim falan bak hatta burada muhabbet koyu hiç kalkma yerinden
arayım da bi sesini duyayım yahuoy yerim onun tontikliğini.. anama anlatam kaptan oldum sen de zayıf olcaksın artık diye. Yakışmaz diyeyim. Sopa göstereyim

Terlikle kovalar beni yeminle

Bana müsaade canlar tel şarjı bitmek üzere tıpkı bencileyin evi temizleyin ve çok yoruldum gidip kendimide şarj edeyim
Hepinize hayırlı geceler iyi uykular hanımlar
İyi geceler fatmacım
Sende ye iki lokma ne olur ki hiç bir seycik olmaz miss gibi gozleme
Yöööö bitirsin diye balkonda bekliyom sonra leslie yapıcammmmm
Tamam tatlım sarılırım tontişime sımsıkı
Oyyy kıyamam nerede anneciğin kuzum Allah'ım sağlıcakla kavuştursun sizi de kuzucum
Annem balıkesir ben ankara. Uzak minnoşum gelirse beni obez yapar gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…