- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Söz verirsenKuzum yaaa şimdi hatırladım. Ben yarın anneciğime gideceğim. Orada da muz süt olurmu şimdihafif birseyler yesem? Pazartesi yapayım onu olmaz mı?
Kuzum Ahu da nefs te gelemiyormus. Ertelemek daha doğru olur sanki fikrimce. Hep birlikte olalım isterimKızlar siz bu hafta benden.dolayı iptal etmeyin sakın gelmeye çalışırım o ayrıda zaten hepimizin gelebileceği zamanı bulmak zor bence siz ayarlayın musait olan gelsin ne dersiniz
@aeben @Ahu060812 @masumm @Nefs @MiuLegosaydin78 unuttuğum varsa affola
Geçmiş olsun benim kolumda öyle bir yanmisti sonra iltahap toplamıştı dr banada kızmıştı hic unutmam yıl 1993falan
valla ece bayılıyoruz kendimizi ihmal etmeye ... her kime olsa tutup koşa koşa hastaneye götürürüm illa ki , kendime olunca ne gerek var ..geçer o .. diye diye ...Kızlar siz bu hafta benden.dolayı iptal etmeyin sakın gelmeye çalışırım o ayrıda zaten hepimizin gelebileceği zamanı bulmak zor bence siz ayarlayın musait olan gelsin ne dersiniz
@aeben @Ahu060812 @masumm @Nefs @MiuLegosaydin78 unuttuğum varsa affola
Geçmiş olsun benim kolumda öyle bir yanmisti sonra iltahap toplamıştı dr banada kızmıştı hic unutmam yıl 1993falan
Tamam kuzum, söz sözSöz verirsen
Ama büyük söz
Valla köşede ağlarım yoksa..
Söz mü hafif yiceksin cıssız cossuz özellikle akşamı
Kız fatma bir ohhhh demişim çaltırmıyom da ama kızartma sandım kalpten gidiyordum
O zaman diren eftalim dirennnnnnnn
Hahahahahhahahaha hahahahahah ben yalandan hergün eksik puan bulsam sana ekstra spor yaptırırım demek
Antepia27 da bir gözüm şimdi diğerini saydin78 e diktim
Tamam sabah başlıyoruz.. ağza başka birşey atmak tok. Sabah tartıl da bakalım sana kaç eksi getirecek onu bilelim
Sonra uğraş dur
bu haftayı miik eksi bile geçsen ... haftaya bomba ... @MiuLego sana bir de en dişlisinden ve aktifinden .. oyyy kuzum lunya gibi bir morti bulsa
bende öyle yapıyorum şu an
dibini dibini sıyır white'm ...nimettir
kız bi gözüne bi kişi pay etme ... göz başı 10 kişi sığar senin gözlere
Isınma turlarındayım kaptanım. Yoksa gözlerde yer çok.Antepia27 ya rakip kafada var birkaç tane. Cuma süprizi
Tamam kuzum, söz söz
Şşş çaktırma mortin korkmasın şimdidenCanım çok teşekkürler aynen gözünü hiç eksik etme gözle kas arasında ne yapacağım belli olmax
Kaptanim bu hafta sabit gelsen sevinecem ana haftaya bı bomba daha bekleyin inşallah
Evet yaa nanam gelse ne güzel olur
Oooo heyecanla bekliyorum canım haftaya olanın hiç şansı yokdermişim bu hafta oğlana yaptığım özel güzel yemekler vardı onlara dayanamayıp kaçırdığını olmustu
Oyun kıyamam otur biraz resim falan bak hatta burada muhabbet koyu hiç kalkma yerindenTamam anneciğine sarıl sımsıkı.. özledim annemi ben de anaaammmm
Okul başladı eve biri geliyor biri gidiyor bor gorsen ev degil han mübareken iyisi sizin bruncha gelek
İş İçinde hayırlısı olsun ...
Teşvik herkese çıkmadı puana göre onun bi prosedürü var aylık gelirde etkiliyor ,birde okuyan başka çoçuk varmı diye ... Ama sana çıkardı niye çıkmamış bilemedim ...
ecemavi
Su koyvermeyin üleynnn ayarlayana kadan yaz bitti
Ecem pazar olmamı o alış veriş ?
Siz gelmeyecekseniz olmaz erteleyelim başka haftalara
İhmal etmemek lazımda benimde canım kıymetsiz maalesef geçecek İnşaAllahvalla ece bayılıyoruz kendimizi ihmal etmeye ... her kime olsa tutup koşa koşa hastaneye götürürüm illa ki , kendime olunca ne gerek var ..geçer o .. diye diye ...
Sende ye iki lokma ne olur ki hiç bir seycik olmaz miss gibi gozlemeBu saatte
BU SAATTE
Yine sıcacık gözLeme yaptı ablam yiyor. Evdeki koku.. kendimi balkona attım
Yese de bitse hemenkabus gibi
arayım da bi sesini duyayım yahuOyun kıyamam otur biraz resim falan bak hatta burada muhabbet koyu hiç kalkma yerinden
Tamam tatlım sarılırım tontişime sımsıkıTamam anneciğine sarıl sımsıkı.. özledim annemi ben de anaaammmm
Ablan kac kilo merak ettim doğru suBu saatte
BU SAATTE
Yine sıcacık gözLeme yaptı ablam yiyor. Evdeki koku.. kendimi balkona attım
Yese de bitse hemenkabus gibi
İyi geceler fatmacımBana müsaade canlar tel şarjı bitmek üzere tıpkı bencileyin evi temizleyin ve çok yoruldum gidip kendimide şarj edeyim
Hepinize hayırlı geceler iyi uykular hanımlar
Yöööö bitirsin diye balkonda bekliyom sonra leslie yapıcammmmmSende ye iki lokma ne olur ki hiç bir seycik olmaz miss gibi gozleme
Annem balıkesir ben ankara. UzakTamam tatlım sarılırım tontişime sımsıkı
Oyyy kıyamam nerede anneciğin kuzumAllah'ım sağlıcakla kavuştursun sizi de kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?