Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anladım canım kıskandım şimdi

-1,8 demek hıh nedir sanki sanki verememde ne yemisim sanki 2 tane tost biraz kuruyemis

Ben sevgi gosteriyorum bi kere

Istemiyorum nane limon falan

Dil cikarmaktan agzim kurudu
bugün de mi 2 tost yedin

bugün mü o yoksa eskisi olan mı

çıkar çıkar dilini kanla ıslatıcam ben onu bu çiviliyle

Cok pis gaza geldim Türkan
Acayip hirslandim geçeceğim senii
Buyur burdan yakk
nefs senin hırslanıp geçemeceğin birini tanımıyorum bebeğim
@masumm @ErSeSi Antepia27 @60kiloyum @nar_cicegim @Stepbystephappiness Çıtırlar birlikteyiz sporlar kapışacak ben hııttt cardio yapmaya da başladım hadi baaaalım
sen ne ara hiit e başladın nil
çok kıskandım şuanda ben
keşke benim olsa hiit ler

biz niye yokuz ama
ben oluşturdum grupları var olan spor gruplarından.. haftasonu da epey duyurdum katılmak isteyen var mı ekstra diye sporuna güvenen?????? yazmadın bir şey canım çünkü yoktun.
2018 senesi yeter insallah :)) @MiuLego da Ausencia gibi sac bas yolup kacmazsa tabi
ne yolacam ki saç baş..

illa yolacaksam seninkini yolarım evet
Selam bacılarım.,bu hafta kafama göre takılacaktım vücut alışmış diyete..daha kahvaltı bile yapmadım
işte bu beee ne o öyle kafama göre takılcamlar falan filan inter milan

Olsun az daha bekle canım bi test yapar öyle icersin bitki çayını
Aynen öyle yapacağım kuzum sağol biraz ağrılarım yine var üşütmediysem geliyordur
Tamam kuzucum
Sen anlattın ben duygulandım kuzumRabbim sağlıcak versinNe güzel bir günde öğrenmişsiniz büyük sürpriz yapmış size Hastalığımdan dolayı bende hiç yormuyorum bir de yumurtlama döneminde genelde hamile kalındığı için zor ihtimal gözüyle bakıyorum ama Rabbim tabi bilir Normalde henüz düşünmüyoruz ama hamile çıkmayınca içimizde bir tuhaf oluyor ruhen hazırız kafa olarak değiliz herhalde

Maşallah geç nazlanarak göstermiş kendini paşa Ne kadar şimdi Hasta olacak gibi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok 1 hafta daha bekleyeyim bakalım olmadı yine test yaparım gelmezse olmazsa kan yaparım ya da hastalığım ilerlemiştir diyip yine kürlere başlarım

cınım nazar boncuğumuz var hiç öpmeyelim

anaammm

geçmiş olsun anam benim.. kıyamam.. hemen geçsin hele nohutun yaptıklarına bak boyu ne yaptığı ne yaaa

Benimmm bide Ausencia vardi o nerdekiiiii

ay şimdi nehirin alıntıda gördüm senin hikayeyi ...
ağladım beee .. bak hassas kadın oldum ben .. sabahta siyah pantalona ağladım .. bugün 3 kez güldürmelisin beni

ve bi de anladığım nehirnil111 balımın reglsi gecikmiş ... hadi inşallah ya

sen ne ara hiit e başladın nil
çok kıskandım şuanda ben
keşke benim olsa hiit ler
Sen Nili ne sandın Şuan 20 dakika falan yapıyorum ama çoğaltacağım

Teşekkürler ballı çörekim

Bir yandan bekleyen bir yandan zaman var diyen bir Nil Hayırlı zamanda inşallah diyeyim kaptanım hamilelerin de duası kabul olur yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…