Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya şu tartıda kıyafetli 65 ı bir görsem artık çok motive olucam ama nerdeee çakıldım kaldım :KK43: birde hiç kilo vermiş gibi değilim. Bir ablam dedi belli diye. Toton küçülmüş dedi ama kollarım tosun gibi gösteriyor :( gidiyordum dimi:KK53:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Neden bende ???????? Var...
:cry: :cry: :cry:
kuzum sen kilo bildirmemiştin onu hazırladığımda o yüzden :)
@MiuLego bugün ki menüm şöyle olsun. Benimki ananas almamış

Kahvaktu: Otlu peynirli omlet, 1 dilim çt ekmek

Öğlen : Kabak yemeği, yoğurt

Ara: Badem, gün kurusu

Akşam : Salata

Ben bir şey farkettim benim cumadan sonra artı çıkma sebebim bence perşembe günleri hep detoks yapmam. Detoks yapıyorum sonra normal beslenmeye geçince artı çıkıyorum sanki. Başka açıklaması olamaz
bu haftaki haladan önceki haftalar o yüzden olabilir eflalim.. menü de gayet güzel
:KK3: :KK3: :KK3: :KK3:
:KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Nasılsın Minnak kaptanım
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Ben geldiiim:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
üniversite okurken ev arkadaşım olan çok sevdiğim bir arkadaşım geldi. 2 senedir görüşemiyorduk. Kendisi polis. Urfaya göreve gelmişti de yine görüşememiştik. Her niyetlendiğimizde birşeyler engel oldu. Çok şükür görebildik. 7. takıma selamlar söyledi. Bu danayı nası zayıflattınız diye de şaşırdı:KK70:
Onu gönderdim biraz önce. Hemen işe geldim kk ya daldım. Kaç gündür iş de çok yoğun olunca giremedim haliyle:ıslık:
Merak edenler olmuş. Teşekkür ederimmm:KK74:
Herkescikler iyidir inşallah:KK8:
Saydınla ilgili bir mevzudan dolayı twerk yapmamız gerekiyormuş ama mevzuyu anlamadım amam saydin78 saydin78 için her türlü yaparım zaten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: @MiuLego nedir işin aslı :confused:

Ben geldiiim:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
üniversite okurken ev arkadaşım olan çok sevdiğim bir arkadaşım geldi. 2 senedir görüşemiyorduk. Kendisi polis. Urfaya göreve gelmişti de yine görüşememiştik. Her niyetlendiğimizde birşeyler engel oldu. Çok şükür görebildik. 7. takıma selamlar söyledi. Bu danayı nası zayıflattınız diye de şaşırdı:KK70:
Onu gönderdim biraz önce. Hemen işe geldim kk ya daldım. Kaç gündür iş de çok yoğun olunca giremedim haliyle:ıslık:
Merak edenler olmuş. Teşekkür ederimmm:KK74:
Herkescikler iyidir inşallah:KK8:
Saydınla ilgili bir mevzudan dolayı twerk yapmamız gerekiyormuş ama mevzuyu anlamadım amam saydin78 saydin78 için her türlü yaparım zaten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: @MiuLego nedir işin aslı :confused:
hoş geldin balımmmmmmm
saydından güzel haberler gelirseeeee twerk patlatırız yahu kutlama baaabında :D

Miuuuu ben bi ödemliyim bir yedim bir yedim anlatamam... regl de gelecek ama yüzüm hep şiş. Göz kapaklarımı açamıyorum şişlikten sen düşün. Arkadaş kurbanı oldum. Kayserili kendisi. Gelmeden ailesinin yanına uğramıştı. Sağolsun anası kayserinin yöresel tatlarından...:KK12: neyse devamını söylemiyim:KK12:

Miuuuu ben bi ödemliyim bir yedim bir yedim anlatamam... regl de gelecek ama yüzüm hep şiş. Göz kapaklarımı açamıyorum şişlikten sen düşün. Arkadaş kurbanı oldum. Kayserili kendisi. Gelmeden ailesinin yanına uğramıştı. Sağolsun anası kayserinin yöresel tatlarından...:KK12: neyse devamını söylemiyim:KK12:
Dikkat edince 1-2 gün gider o ödem kuzum.. dert etme.. şu 1-2 gün dikkat et de hemen gönder amma.. tabi vücut alışık değil ki yemeye garipsedi :)

Kizlar spor yapmak cok guzel gercekden. Ozellikle cardio. Insani baya yoruyo ama sonuclari gorunce cok da sevindiriyor. Spora basladigim 1 aydan az olur bence ama vucudum sekillenmeye basladi bile. Ozellikle kalcalarim sikilasmaya basladi. Pantolanlar bi ayri guzel duruyo simdi. Tabii ki bunda zayiflamanin da etkisi var. Iyi ki 7ci takdayim ve sizlerleyim. Eskiden help yarim birakirdim sporu da diyeti de. Ama simdi pes etmek yok
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

kız o çakılcıyız eşe dosta dışarıdaki çevresindekilere karşıııı
gösteriem demiş ya herkese ona didim
yoksaaaaa:sus::KK37:
Hadi öyle olsun:KK200:

Nev le başlayıp zine ile biten mi

ay gözlerim doluyor deynep yeme falan diyor ay bugünleri de mi görecektik:confused::cry:

bu arada deynebim ka gündür menülerin nerde kuzum senin anlat hele?

senin menü güzel enfes revni de neymiş ıyk:kusmuk:sümüklü revani koydum adını:KK53:

yeme türkannnnnnnnnnnnnnnnnn
devammmmmmmmm
dün yesen nolcaktı sanki? bak yemedin ölmedin işey olmadı gayet iyiin..
cuma ben eksi az olunca çok üzülüyom:KK42:beni üzmemek için yeme diren kuzum hedefe az kaldı :rolleyes:

seve seve hem deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK31::KK71:

Bu hafta 59 gorucem inş :)

:kahve:kahvem geldiiiiii hatırlatmasını sevdiğim S Sguat girls

acaba halası geldi mi vaytın meraktayım :KK53: @Whiteblacklife

Afiyet olsun

Back
X