Bi de bana sor masumcum. Uyandım kocaya diyom gözüme görünme rüyamda boşadım seni. Gene naptım hatun diyo garibimanlattım. Ben rus sevmiyom bari zenci olsaydı diyo dedim seni de duvara çalmak lazım
Masum sen kimi tutuyorsun de hele
Masumm temizim
Bugunude alnimin akıyla atlatirsam hafta içi daha kolay geliyo bana
Yanlız o kadar spora kilo hala sabit
Dün ekmek yemedim diye wc cikamiyorum ne garip bi durum ekmek yemezsem wc yok yersem çok rahat
Cokkkkkk özledim Ulennnnn sizleri hepinizii
Sağol canım
Evet canım dün misafirim vardı. Haftasonu malum eş evde. Şöyle bir bakıyım 10 dk dedimNerdesin kuzumisafirinmi vardiydi senin
Ahahaaa bende bazen görüyorum
gözüme görünme derimmm uyanınca
geçmiş olsun cnm bu arada
Ay bilemedim ki
spor yarısı mi ? kilo ise senin masallahin var, çakil inda kilosu var çabuk verir çok çekişmeli
begüm hafta içi çok kolay gerçekten
wayyyy az önce geberdim wc de
doğum yaptım sanki o derece bende yarın sabahtan itibaren bir dlm denge ekmek yiycem birde öyle deneyim
pinar hoşgeldin cnm
İyiyim canim portakalim Allaha şükür ayagimin durumu da iyiye gidiyorNasıl oldun canım biraz daha iyimisin
Nefs durmuyordu batıp batıp çıkıyordu
Bugun moralim cok bozuk tartida +1 gordum kacamak yapmadim ama nasil oldu aklim almiyo o kadar dikkat ediyorum ama yok yinede aliyorum agliycam valla ya
Niye guluyon hiii
Uykusuz spor ayakta çok beklemek yada yedigin sağlıklı karbonlar geçici artı yapabilir kendinden eminsen hiç üzme canını iki güne iner o odemler sabahları aç karına maydanoz sade soda yarım limon suyu blendar geçirip iç balimBugun moralim cok bozuk tartida +1 gordum kacamak yapmadim ama nasil oldu aklim almiyo o kadar dikkat ediyorum ama yok yinede aliyorum agliycam valla ya
Ne kadar sinirlendirici bişey ya insanı katil ederler resmenBen de benzer bi rüya gördüm çakıl. Eşimle misafirlikteymişiz. Kuzeni yanında taş gibi iki tane rus kadınla geliyo. Kızlardan biri benim adamın elini tutup zeni çuk zeviyorum mehmetalii diyo. Bi daha söylesene diyorum kıza. Söylüyo aynı lafı. Saçından tuttuğum gibi kafasını duvara vura vura bi güzel dövdüm kızı. Dedim bitti bu iş boşanıyorum senden. o sinirle uyanmışım
Hem kilo hem spor canım ikisinde de kapisiyoruz ekmeksiz wc cikamiyorum canım dün yarım dilim yedim diye cikamadim sabah iki dilim yedim hemen wc ye nasıl bir bünye var anlamadkmAhahaaa bende bazen görüyorum
gözüme görünme derimmm uyanınca
geçmiş olsun cnm bu arada
Ay bilemedim ki
spor yarısı mi ? kilo ise senin masallahin var, çakil inda kilosu var çabuk verir çok çekişmeli
begüm hafta içi çok kolay gerçekten
wayyyy az önce geberdim wc de
doğum yaptım sanki o derece bende yarın sabahtan itibaren bir dlm denge ekmek yiycem birde öyle deneyim
pinar hoşgeldin cnm
Ay aynı benim ki yine ne rüya gördün der. geçen de sen uyuma dedi ya resmenBi de bana sor masumcum. Uyandım kocaya diyom gözüme görünme rüyamda boşadım seni. Gene naptım hatun diyo garibimanlattım. Ben rus sevmiyom bari zenci olsaydı diyo dedim seni de duvara çalmak lazım
Ben de çıplak sokağa atinca keyiflendim çok cigdi hiç gözüme güzel de gorunmedi kocam da zevklidir oysakiÇok hoşuma gitti valla çok zevk aldım karıyı döverken
Ne kafası bu ya rüyalara bak anam benim koca çok kıskanç ondan bana kalmıyor kıskançlık dün bi pantolon boyunu kisaltiracaktim terziye elin adamı senin belinemi değecek diye ölçüyü o aldı yanlış almış tabi pantolon çocuk pantolon u gibi oldu kriz geçirdim artık yuhhh dedim yaBen de çıplak sokağa atinca keyiflendim çok cigdi hiç gözüme güzel de gorunmedi kocam da zevklidir oysaki
Tartildin mi sabahYap canım yap ama işe yaramayacak üzgün um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?