Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi de bana sor masumcum. Uyandım kocaya diyom gözüme görünme rüyamda boşadım seni. Gene naptım hatun diyo garibim anlattım. Ben rus sevmiyom bari zenci olsaydı diyo dedim seni de duvara çalmak lazım

Ahahaaa bende bazen görüyorum
gözüme görünme derimmm uyanınca
geçmiş olsun cnm bu arada

Masum sen kimi tutuyorsun de hele

Ay bilemedim ki
spor yarısı mi ? kilo ise senin masallahin var, çakil inda kilosu var çabuk verir çok çekişmeli

Masumm temizim
Bugunude alnimin akıyla atlatirsam hafta içi daha kolay geliyo bana
Yanlız o kadar spora kilo hala sabit
begüm hafta içi çok kolay gerçekten

Dün ekmek yemedim diye wc cikamiyorum ne garip bi durum ekmek yemezsem wc yok yersem çok rahat

wayyyy az önce geberdim wc de
doğum yaptım sanki o derece bende yarın sabahtan itibaren bir dlm denge ekmek yiycem birde öyle deneyim

Cokkkkkk özledim Ulennnnn sizleri hepinizii

pinar hoşgeldin cnm

Bugun moralim cok bozuk tartida +1 gordum kacamak yapmadim ama nasil oldu aklim almiyo o kadar dikkat ediyorum ama yok yinede aliyorum agliycam valla ya

Regl öncesi olabilir canım.
Yediğin bişey ödem yapmış olabilir.
Kaçamak yoksa yalanci artidir üzülme

Kizlaaaar keyifler yerinde mii.
Bugun salonu topluyorum malzemeleri mutfak dolaplarina aktaricam iyi bir dolap duzenlemesi modundayim. Deterjanlari banyoya aktardim. Plastikleri lavabonun altindaki dolaba aliyorum silip temizliyorum kaymaz ortu seriyorum. Biraz ugrastiracak beni ama degecek insallah.

Bugun moralim cok bozuk tartida +1 gordum kacamak yapmadim ama nasil oldu aklim almiyo o kadar dikkat ediyorum ama yok yinede aliyorum agliycam valla ya
Uykusuz spor ayakta çok beklemek yada yedigin sağlıklı karbonlar geçici artı yapabilir kendinden eminsen hiç üzme canını iki güne iner o odemler sabahları aç karına maydanoz sade soda yarım limon suyu blendar geçirip iç balim

Ne kadar sinirlendirici bişey ya insanı katil ederler resmen

Hem kilo hem spor canım ikisinde de kapisiyoruz ekmeksiz wc cikamiyorum canım dün yarım dilim yedim diye cikamadim sabah iki dilim yedim hemen wc ye nasıl bir bünye var anlamadkm

Bi de bana sor masumcum. Uyandım kocaya diyom gözüme görünme rüyamda boşadım seni. Gene naptım hatun diyo garibim anlattım. Ben rus sevmiyom bari zenci olsaydı diyo dedim seni de duvara çalmak lazım
Ay aynı benim ki yine ne rüya gördün der. geçen de sen uyuma dedi ya resmen

Ben de çıplak sokağa atinca keyiflendim çok cigdi hiç gözüme güzel de gorunmedi kocam da zevklidir oysaki
Ne kafası bu ya rüyalara bak anam benim koca çok kıskanç ondan bana kalmıyor kıskançlık dün bi pantolon boyunu kisaltiracaktim terziye elin adamı senin belinemi değecek diye ölçüyü o aldı yanlış almış tabi pantolon çocuk pantolon u gibi oldu kriz geçirdim artık yuhhh dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…