- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598

miu bizi yakalayınca hikaye disizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nefesler tutulmuş gibiyarını heyecanla bekliyor herkes![]()
Tek kelimeyle adem güneş bütün kitapları. Ufuk açıcı. Ay bu arada atlamis gibi oldum kusura bakmayin@eflalim ben çocuk eğitimi hakkında güvenilir sağlam kaynaklı bir kitap arıyorum bana önere bileceğin kitap var mi güzel bayğann
Ahahahahhahahabiz miu yu görünce![]()
Eki Görüntüle 2079264 sonra acı son eller yukarı
yakalandık![]()
Eki Görüntüle 2079265 o kadarda utanalım demi
Eki Görüntüle 2079263suçlu![]()
Eki Görüntüle 2079266 sonra çokk üzülen biz
bize kıyamayan miu![]()
sonra barışan biz![]()
miu bizi yakalayınca hikaye disizi![]()
Vurma görevi geçen hafta bizdeydi hatırladın mı Begüş kendi kendini vuramazsın bana vurduracak ama kıyamam ki
kitaplardaki gibi çocuk eğitilmiyor canım dene istersen....@eflalim ben çocuk eğitimi hakkında güvenilir sağlam kaynaklı bir kitap arıyorum bana önere bileceğin kitap var mi güzel bayğann
bizi birbirimize dövdürmez demiVurma görevi geçen hafta bizdeydi hatırladın mı Begüş kendi kendini vuramazsın bana vurduracak ama kıyamam ki![]()
Yaptın mı kız sporunu..bende şimdi yapacam..ne yaptın de hele..yarını heyecanla bekliyor herkes![]()
ben hergün ve gün içerisinde tartılmazsam kontrol gidiyor o yüzden her sabah ve gün içinde tartının üstündeysem kilo veriyorum yoksa ooooo artılar geliyor .Ayyy 1 haftadır ben hiç tartılmadım
İyi mi kötü mü bilmiyorum![]()
Tek kelimeyle adem güneş bütün kitapları. Ufuk açıcı. Ay bu arada atlamis gibi oldum kusura bakmayin
Kitaba göre büyütmek değilde. Daha bilinçli olmak istiyorum.kitaplardaki gibi çocuk eğitilmiyor canım dene istersen....
mortim banada güzel sürükleyici ilk bölümden bile sıkıcı olmayan bir dizi önerseneBen yarışta olmayaydım iyiydi
İlk bölümden sonra bu ne dedim yaaa ama öneren kişi sakın bırakma ille izle dedi sonra soluk soluğa bitti sezonlar sırf izlemek içşn eliptiğe gittim şimdi de aynı tarzda diye Vikingleri izliyorum bu da çok güzel çekiyo beni akşam bile aklıma geliyo acaba ne olacak öbür bölümde diye..bakalım bı bitince ne izliycem