Sağ kroşe sol kroşe vurdular aparkat çektiler aduuket çektiler acımadılarPınarım sana benden başka kim vurdu
Kırarım o vuran elleri ben
Gel yamacıma sen benim
uzun zamandır böyle karakteristik bi ses duymamıştım bayıldım en sevdiğim şarkı bi de.yerim kız seni mortim
Benim kızımın adi aysimaElif
Ikra
Ay sima
Defne
Şirin
Cemre
Yada çok acayip isimler var
Bende aysima koyacaktim:) rahmetli babanenimin adını koydum o bana bakıp buyuttu:)Benim kızımın adi aysima
anaaaaaaaaaaaaaam ne hafta arası sen en geç yarıngeliyorsun burda bir 99.9 partisi yapıyoruz
cumaya da 98 partisi .....
Kızımin iki ismi var zaten ayse aysima..Bende aysima koyacaktim:) rahmetli babanenimin adını koydum o bana bakıp buyuttu:)
Ama kızım olursa ya şirin yada cemre:)oğlum olursa ismi hazır Hamza yakup:)
Elif
Ikra
Ay sima
Defne
Şirin
Cemre
Yada çok acayip isimler var
Kaptan im bugün bulgur pilavı yedim yarında n sonra eski düzene gecicem ekmekli dengelemek bir kaç gün sürer 4 gündür pro yapınca şimdi yeni düzen belki _ getirmez
uzun zamandır böyle karakteristik bi ses duymamıştım bayıldım en sevdiğim şarkı bi de.yerim kız seni mortim
tebrikler canım süpersin artık haftaya 9 lardasın inşallahAyy kızlar kaç dk geçmişte yım kaptanim bildirdi sandım özür dilerim bu saate kaldığı için
Üzgünüm yüzsüz olanadim
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1.4
Yüzde 1.37
Amaaaaa ben yıllardır hiç yüzde olmadım yaaa son haftalarda her tartıda ağlıyorum bugün şükrü sevinci yaşadım çocuklar gibi evde hoplayip zipladim
Bu günümü gösteren Rabbim e şükürler olsun
Destekleyen takımı mdan Rabbim razı olsun
Sizlerle yolumu kesistiren Rabbime hamdu senalar ayyy yine aglanadan geçmişteki yilculuguma devam edeyim
e
6
Çok geçmiş olsun, ben de alerjiden öok muzdaribim bu hafta hep astım ilacı kullanmak zorunda kaldım , nasıl birşey olduğunu biliyorum Benin de ota b.ka alerjim var.. o ilaçlar da inanılmaz şişiriyor kortizon işte.. çok geçmiş oldum tekrardanyawru öyle inecek bi şişlik değiliki gün önce serum ve alerji ilaçları aldım 2,5 kilo artım vardı 1 kiloya düştü
bu hafta eksiye geçeceğim kuzu
anammmm nilfurmaaaaaa
bu hafta toparlıyorum hemen alerjim indi gibi
haftaya en çok ben vericem
oyyy kuzum geçmiş olsunhastalık bitirdi bizi bu hafta toplarız
alerjiden raporluydum canım
işte geldimmmmmmmmmmmmmm
liste geliyorrrrrrrrrrrrr
çok iyiyiz bu hafta yine yüzdemiz dans ediyor
ama liste dışılar
bu hafta görüşücez liste dışılarla gözüm hepinizin üstünde
çok artı var çook
Dj bınısDiger sarkilarinada bak arzular arsiz favorim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?