Bugun sessiz buralarnapıyonuz hatuncanlar
regl basladi bugün, azicik kirlendim Eflalim
Bozulmuyor mu yapraklari10 ay buzlukta kalıyor diye biliyorum
Ispanağıda buzluğa koyabilirsin
Ben doğrayıp ,yıkıyorum sonra süzdürüp buzdolabı poşetlerine tek pişirimlik koyuyorum.Sonra buzlu buzlu pişiriyorum...Bazen gözleme için kullanıyorum...
Bende cok cirpiniyorum duzgun yazsin diye bugun ogretmeniyle gorustum cok normal sıkmayin dedi..Amiiiiingüzel yazsın diye bunalıma girdim, diğer arkadaşlarının yazısını görünce gerçekler yüzüme çarptı inat anası kılıklı düzeltmiyor da hızlı hızlı yazıyor bir an önce bitsin diye. Yavaş yazsa güzel yazıyor aslında.
Benim dip tutuyor uçlar tutmuyor. Önce uçları yapıyorum güya. Çok siyah saçım. Vakti zamanında çok boyadım palette açıcı ile açarak ama uğraşamam şimdi onunla. Tek tutsa da aksa yine boyarımTutar ama yikadikca akar 10 gune tekrar çıkmaya başlar
Ben de hiçbir deniz urununu pisiremiyorum çok kokuyorAyyy miu beni duymasın ama karidesli makarna dehşet oluyor ama diyorum ya ben sevmeme rağmen o donmusu kendim yapınca yiyemedim
Artık balık restoranindan balık restoraninatadı aynı değil emin ol
yılbaşı yoğunluğu bitmemiştir tatil olan varsaBugun sessiz buralar
Seninki daha yeni normal de benimki iki yıl ana okulu bu sene üçüncü yılı. Özen yok hiç benim oğlandaBende cok cirpiniyorum duzgun yazsin diye bugun ogretmeniyle gorustum cok normal sıkmayin dedi..
Benim saç papağan gibi her renk varBenim dip tutuyor uçlar tutmuyor. Önce uçları yapıyorum güya. Çok siyah saçım. Vakti zamanında çok boyadım palette açıcı ile açarak ama uğraşamam şimdi onunla. Tek tutsa da aksa yine boyarım
Ohhh ne güzel spor yapılmış. Benimki bu saatte zaten olmaz, halı saha maçı oluyordu bugün ama gelmedi iptal oldu heraldeBen de sıkılıyom.herif kuzene gitti ben de o ara sporu bitirdim ve çok açım
Seninki daha yeni normal de benimki iki yıl ana okulu bu sene üçüncü yılı. Özen yok hiç benim oğlanda
Aus ben sana öbür arkadaşlarının göndereyim de sende bunalıma girKreş ... ana okulu ... yaz okulları ... ve şu an 3. sınıf ... sana Yusufun yazısını göndereyim de az rahat bırak oğlunu
Olmazsan vurun beniHaaa anladim ..Efser canim artik yarindan itibaren tertemiz olacagiz demiiii
Kızlar ben diyet yapamiom ya. Motivasyon sıfır . DuNKÜ yaptığım börek çörek kek vs ler mahvetti benı ve zavallı yim bu konuda engel olamiyorm kendime tartildim ki 73.3 çıktım yani . 2 kilo almis im nerdeyse . Ben bu işi yapmiom simdi. Evden çıkmadan olmuo .Ben martta baslicam ya. Evden çıkmak sart
Aus ben sana öbür arkadaşlarının göndereyim de sende bunalıma girbenden güzel yazıyorlar ya öğretmen de güzel tazı istiyor bizde ama
Bizimkini hiç görme öğrendikten sonra iyice saldıAus ben sana öbür arkadaşlarının göndereyim de sende bunalıma girbenden güzel yazıyorlar ya öğretmen de güzel tazı istiyor bizde ama
Aslinda biz cok mukemmelik bekliyoruz boyle hersey dort dörtlük olsun istiyoruzSeninki daha yeni normal de benimki iki yıl ana okulu bu sene üçüncü yılı. Özen yok hiç benim oğlanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?