Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende cok cirpiniyorum duzgun yazsin diye bugun ogretmeniyle gorustum cok normal sıkmayin dedi..

Tutar ama yikadikca akar 10 gune tekrar çıkmaya başlar
Benim dip tutuyor uçlar tutmuyor. Önce uçları yapıyorum güya. Çok siyah saçım. Vakti zamanında çok boyadım palette açıcı ile açarak ama uğraşamam şimdi onunla. Tek tutsa da aksa yine boyarım

Kreş ... ana okulu ... yaz okulları ... ve şu an 3. sınıf ... sana Yusufun yazısını göndereyim de az rahat bırak oğlunu
Aus ben sana öbür arkadaşlarının göndereyim de sende bunalıma gir benden güzel yazıyorlar ya öğretmen de güzel tazı istiyor bizde ama

Huuu hu kaptanikomm. Ya ben bişi dicem ben 3. SeZon olmasın die 7 . Takımdan başka takima mj transfer olsam . Olur mu darlaniom arada burda . Pek dahil olamiom. Yeni arkadaşlıklar Yeniden tanışmalR beni motive EDR mi ki . Ne dersin @MiuLego

Ausencia bunu beğendi

Aus ben sana öbür arkadaşlarının göndereyim de sende bunalıma gir benden güzel yazıyorlar ya öğretmen de güzel tazı istiyor bizde ama

bizim öğretmen yazıya takılmaz . hatta çoğu ders notlarını yazmıyormuş Yusuf derste öğretmen bana ben onun aklına yazdığını biliyorum sorun değil diyor .
nefret ediyor yazmaktan çocuk :)

En kötü karar , kararsızlıktan iyidir çünkü .
Mart iyi gelecekse , Martta başlarsın vero .
Böyle oldu olmadı , ha oldu ha olacak ... derken kendi motivasyonunu da kaybediyorsun bence .
Ne bileyim , insan niyet eder başlar ... ha olmuyorsa doğru zaman doğru kafada değil demektir

Bizimkini hiç görme öğrendikten sonra iyice saldı ama ben üzülmüyorum kabiliyet meselesi herkesin yazısısı möhtemeşem olması şart değil anlaması daha çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…