Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında dişçi çok iyi eli çok hafif konuşuyor yaparken iki çocuğu varmış benimkilerle yaşıt bayağı muhabbet etti ben kasmayayim diye ama gel gör ki ben cikinca her yanın.tutulmustu kasmaktan yarın 1 tane daha yapacak ben bir dolgum.var sanirken 5 tane dolguluk disim varmış hayirli olsun bana ne diyeyim

Sorma geçen gün eşimle bebekten konuşurken konu eğitime geldi eğitimi bende dedi uni okumak zorunda değil ama mesleği olacak onu da sporcu yapacağım dedi ben bir gerildim Hayır o da benim gibi Kampüs hayatı yaşayacak bahar partilerine gidecek sosyal olacak dili olacak bakışı geniş olacak sekilde yetistirecegim dedim. Nasıl hararetlendiysem eşim daha çocuk dogmadi sakin ol dedi ya ay sanırım ben kötü bir anne olacağım filmlerdeki gibi disiplinli bir anne olmak istemiyorum. Gerçi ben çocuklarla oyun da oynarım ay stres oldum yine. Sanırım ondan çocuğumuz olmuyor allah acıyor sanırım çocuğa

Benim ilk dolgum unideyken olmuştu 18 yasindaydim hala 1 tane dolgum var annem çok peynir yemiş sanırım

Ben de menümü yazayım

Sabah 11.30
2 tereyağlı yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 ceviz
Yarım salatalık domates
1 ince dilim pasta
1 ufak kase yoğurt

Akşam 18.30
1 el kadar ekmek arasına 2 tavuk baget
Salata
Çok az ketçap mayonz
1 bardak ayran

Su 2.5 lt

kajuuuuuuuuuuuum

pastalı mayonezli menüler gelmiş , hayırdır

benim yediğim peynir bu takımda efsanedir
Bana ilk okulda doktor süt içmiyorum diye dişlerin erken dökülür demişti benim dişler hiç dokulmedi hatta süt dişlerimi doktor çekti o derece güçlüydu 20 lik disimi çektirdim adam az kalsın cesedi kiriyordu nasıl asildiysa. Şimdi gelde doktora inan hiç inandirici gelmiyorlar bir seferinde disimi alabilir miyim diye doktora rica etmistim yastigimin altına koyacağım diye. Tüm arkadaslarim harclik alıyordu yastık altindan

Yok canim o değişiyor ben hamile iken boyle sıkan anneleri eleştirirdim boyle bilmis bilmis konusan cocuklara gıcık olurdum benim cocugum salak olsun derdimyani boyle komik cocuk olsun derdimama ben degistim disiplinli bi anne oldum....

yooooooooooooooook bak onu dünde dedim ...hiç aş erme huyum yok

ne bulursam yerim ..ayırt etmem
Ben esimi surundurecegim o da hazirlikliyim bakalım neler isteyeceksin diyor sonra görüyor yapsan yapsan ömrüne en fazla 2 kez yapabilirsin nasılsa diyor. Onun için 9 ayin tadını cikaracagim ilk günden ayak masajı bile yaptıracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…