Bilim teknik dergilerini bende cok alir okurdumGeometrim superdi çok net gorurdum o da öyle görecek türkçe matematik ben de en gelişmiş dallar fen e ilgim çoktu bilimteknik çocuk sayısı var kucukken onları okurdum merakı artar görsel hep
Çok teşekkür ederim
Bilim kurgu filmlere bayilirim mesela Spielberg i çok severdim filmleri merakimi arttirirdi.bizde meraklı minikten başladık , sonra Bilim Çocuk ....
Tübitak serisi kitaplara bayılıyor ....
Beynin her tarafı eşit çalışırsa zaten bi anormallik vardır ... o yüzden rahatım bende ... yazısı kötü ... resmi berbat ama fen ve mat a bayılıyor
Çok güzel şeyler yapıyorlar çocuklar için ben bazen merak edip okuyorum bu çocuklar boşuna zeki değil keşke bizim zamanda da olsaydı çok farklı olabilirdikBende kızıma meraklı minik alıyorum. Bilim çocuk biraz büyük geldi üç buçuk yaşa:)
Pazartesi show tv canimŞu cukur hangi gün hangi kanalda cukurcular
Hala var mı bilmiyorum bütün dünya diye bir dergi vardı aylık hala varsa alın çok güzeldi çocuklar içinÇok güzel şeyler yapıyorlar çocuklar için ben bazen merak edip okuyorum bu çocuklar boşuna zeki değil keşke bizim zamanda da olsaydı çok farklı olabilirdik
Bi bakayim canim hafta sonu sagol alayimHala var mı bilmiyorum bütün dünya diye bir dergi vardı aylık hala varsa alın çok güzeldi çocuklar için
Ben de bilim teknik
National geographic
Atlas
Dergilerinin abonesiydim hala alırım hatta çocuklar için çok ilğinçler gerçekten
HaftayaŞu cukur hangi gün hangi kanalda cukurcular
Karbonhidrat bombası yapmışsın bugün :) belki bünye şaşırır iyi olur :)Korkunun ecele faydasi yok menumu paylaşayım
13.30
Migrosun kepek sandvici
Icin hazır salatası yikanan paketlerden
3 dilim salam
500 ml ayran
Saat 17.00
Yine kepekli sandviç
Yine salata
3 tane burgu peynir
500 ml ayran
Saat 20.00
5 yemek kaşığı haşlanmış makarna yanına domates
500 ml ayran
1 mandalina
Gece 2 mandalina birazda şeker leblebi yiyesim var ama karar veremedim
@MiuLegoSarayca
Mortim hiç sesin çıkmıyor neredesin 19 ocak a bişey kalmadı
Görsel cocuklarda foto çok etkili oluyor onun için hep fotolu şeyler almak lazimBi bakayim canim hafta sonu sagol alayim
Yeme :)Kızlar 1 dondurma yesemmi ki
Küçük bi ısırık alsam bişey olmaz herhaldeYeme :)
Evet şimdilerde herşey var ama anne babaların çok seçici olması gerekiyor.Çok güzel şeyler yapıyorlar çocuklar için ben bazen merak edip okuyorum bu çocuklar boşuna zeki değil keşke bizim zamanda da olsaydı çok farklı olabilirdik
Devamı gelecek mi :)Küçük bi ısırık alsam bişey olmaz herhalde
Karbonhidrat bombası yapmışsın bugün :) belki bünye şaşırır iyi olur :)
Hayır hayır gerçekten ufacık masum bi ısırık çok canım çekti emziriyorum bide ya noluuu süttennDevamı gelecek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?