- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Buzluktan et çözdüm, elektrikli ızgarada pişireceğimNe yicen
Bizi çağırsaydın ya miuyla sabahtan beri takımların kapısını çalıp temizlik yapıyozOff hatunlar vallahi yoruldum hışım çıktı 5 saat boyunca temizlik yaptım daha şimdi oturdum akşama spor yapamam belki öğlende yapamadım
elinize sağlık bacıBizi çağırsaydın ya miuyla sabahtan beri takımların kapısını çalıp temizlik yapıyoz
Buzluktan et çözdüm, elektrikli ızgarada pişireceğim
Yanına da eşim için patates püresi yaptım Benin için de karnabahar haşladım, yanı gelince hazırlaması 15 dak sürer:)
Dün lazanya yaptım gecenin o saatinde (ben yemedim bir de) o yüzden geç oldu yemek yememiz
ya ben pazı sarıcaktım demi lafa tuttu beni bu zalımın kızı miu
Elbette ben yapiyorum kekleri hadi askim bunuda ye diyorum ... ben zayif kalayim yanindaherife kilo mu aldırim yani
Yap canım kendin için de lazanya sosunu hazırladıktan sonra biraz ayır, içine yumurta kır ben öyle yapıyorum..Benimde lazanya var yapayım diyorum üşeniyorum hep kalıyor aslında yarın yapsam mı değişiklik olur
sarma herife.sapları kavurup sarımsaklı yoğurtla yicem ben yanına da yoğurtlu kerevizyumurta ile kavursana çok güzel olur
(sarmasıda güzel olur)
Yap canım kendin için de lazanya sosunu hazırladıktan sonra biraz ayır, içine yumurta kır ben öyle yapıyorum..
Bir de içine az patlıcan da koyuyorum ben çok seviyorlar öyle
sarma herife.sapları kavurup sarımsaklı yoğurtla yicem ben yanına da yoğurtlu kereviz
Ben de yediriyomki,heriflere zayıflık yakışmıyo.Benim 2 ayda verdiğimi adam 3 haftada verdi aynı yemeklerleElbette ben yapiyorum kekleri hadi askim bunuda ye diyorum ... ben zayif kalayim yaninda
Evet hem bizimkilere eşlik ediyorum hem de lazanya yemiş kadar oluyorum em güzel kısmı sosu zatenönceden yemekhanede çıkardı lazanya
ben sorundan yerdim yumurta kırmakta iyi fikirmis deneyim yarin
Afiyet olsun kuzum.Ben anca 20 sene aradan sonra başladım kereviz yemeyekereviz alıcam bende ya as eriyorum resmen bugün çakıldım kaldım gün bitti
Kız bi de onun güzelliği eskiden beri balık etliyken de çok severdim ben onu amaaa şimdi incecik olmuş@MiuLego bende çok seviyorum ufak tefek cinayetler ı arzunun fiziğine bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?