Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK70::KK70::KK70:
Önüme süt gelince ben
298CDC9E-0CE9-40AD-9256-A1AD7268F570.webp

Lunya kuzum neden veremeyesin geçen haftaki eksi harika idi.. mola dediğin ne ki.. sen çok eksi ile gelemediğinde biz onu listede eritiriz yahu.. o duraklama illaki geçecek.. sporu arttırırsın belki.. mezun olmadan listeden çıkmak yok.
3 haftalık çıkayım dedimdi, listedekiler in emeğine yazık, vicdanım rahat etmez ki benim :(

3 haftalık çıkayım dedimdi, listedekiler in emeğine yazık, vicdanım rahat etmez ki benim :KK43:
lunya kuzum zaten sen -700 gelsen %1 ediyor yahu.. yazık falan etmezsin menülerin ortada.. sen o menülerle her türlü gelirsin o kadar eksi.. bir şey olmaz.. ben izne ayırmıyorum nefret ediyorum izinlerden.. zaten listeye yeni girdin 8 hafta dolmadan izin hakkın yok:sinirli:unut bu düşünceyi:sinirli:

çekmesin kuzucum yok ekmek yok ekmek ı ıh tadı da güzel değil ki:eek:

menü güzel
afiyet olsun canısı.. peynirli pattisli salata porsiyonu çok değil dimi..

gayet iyi kuzucum afiyet olsun
suyu artıralım ha gayret

Lunya kuzum neden veremeyesin geçen haftaki eksi harika idi.. mola dediğin ne ki.. sen çok eksi ile gelemediğinde biz onu listede eritiriz yahu.. o duraklama illaki geçecek.. sporu arttırırsın belki.. mezun olmadan listeden çıkmak yok.

aynen tam uyumadan yarım saat önce yoğurt süt tüketebilirsin.. lütfen ilaçlarını aksatma
Yol kuzım çok değil
Aha şu kadar pattis haşlar içine atarım, gerisi bol yeşillik dünkü gibi
08225E70-1996-465F-A719-3E7ACC6CFA44.webp

anarşik eflal nerelerde :KK70:

maşallah böyle iyisin ama haa

eliptik yaptın mı kuzucum?
Yok artık aman dünyayı ben mi kurtarıcam :deli:

İçindeki bozuk paraları çıkaramadım ki. Akşam eşim erken gelirse söksün yksa epey uğraştırıyor. Cımbız la çekiyorum içinden :KK70:

Bu hafta fos oldu ama neyse sorunlar çözülsün de, yarın da önemli benim için bakalım :KK51:

Kahve regl mi kesiyor :KK57::KK57::KK57:
Evet cnm .. birazcık geldi bi türlü olamıyorum.. limon ve kahve regl kesiyo..limonlu suyu da içmedim bugün..
Kızım senin bebisin yok mu, ne regle sancısı :KK53:
Kız ben bekarken reglden bi gün önce başlardı ağrım regl günü nirvanaya ulaşırdım.. belime karnıma bıçak saplanır gibi.. 24 saat ağlardım.. bide kusardım .. 2.günde bi tıl hafiflerdi .. evlen geçer dediler geçmedi.. çocuğun olsun geçer dediler bi tık hafifledi.. ama hala çok kötüyüm eski halime göre yine hamdolsun..

Evet cnm .. birazcık geldi bi türlü olamıyorum.. limon ve kahve regl kesiyo..limonlu suyu da içmedim bugün..

Kız ben bekarken reglden bi gün önce başlardı ağrım regl günü nirvanaya ulaşırdım.. belime karnıma bıçak saplanır gibi.. 24 saat ağlardım.. bide kusardım .. 2.günde bi tıl hafiflerdi .. evlen geçer dediler geçmedi.. çocuğun olsun geçer dediler bi tık hafifledi.. ama hala çok kötüyüm eski halime göre yine hamdolsun..
Benim çocuğum oldu geçti çok şükür. Hastanelik oluyordum sancıdan. Hatta doğum sandım ve regl sancım aynı seviyede oldu benim :deli:

Back
X