Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3 haftalık çıkayım dedimdi, listedekiler in emeğine yazık, vicdanım rahat etmez ki benim

3 haftalık çıkayım dedimdi, listedekiler in emeğine yazık, vicdanım rahat etmez ki benim
lunya kuzum zaten sen -700 gelsen %1 ediyor yahu.. yazık falan etmezsin menülerin ortada.. sen o menülerle her türlü gelirsin o kadar eksi.. bir şey olmaz.. ben izne ayırmıyorum nefret ediyorum izinlerden.. zaten listeye yeni girdin 8 hafta dolmadan izin hakkın yokunut bu düşünceyi

Yol kuzım çok değil
Aha şu kadar pattis haşlar içine atarım, gerisi bol yeşillik dünkü gibi

anarşik eflal nerelerde

maşallah böyle iyisin ama haa

eliptik yaptın mı kuzucum?
Yok artık aman dünyayı ben mi kurtarıcam

İçindeki bozuk paraları çıkaramadım ki. Akşam eşim erken gelirse söksün yksa epey uğraştırıyor. Cımbız la çekiyorum içinden

Bu hafta fos oldu ama neyse sorunlar çözülsün de, yarın da önemli benim için bakalım

Kahve regl mi kesiyor
Evet cnm .. birazcık geldi bi türlü olamıyorum.. limon ve kahve regl kesiyo..limonlu suyu da içmedim bugün..
Kızım senin bebisin yok mu, ne regle sancısı
Kız ben bekarken reglden bi gün önce başlardı ağrım regl günü nirvanaya ulaşırdım.. belime karnıma bıçak saplanır gibi.. 24 saat ağlardım.. bide kusardım .. 2.günde bi tıl hafiflerdi .. evlen geçer dediler geçmedi.. çocuğun olsun geçer dediler bi tık hafifledi.. ama hala çok kötüyüm eski halime göre yine hamdolsun..

Benim çocuğum oldu geçti çok şükür. Hastanelik oluyordum sancıdan. Hatta doğum sandım ve regl sancım aynı seviyede oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…