Benimde agrimi alıyor diye içiyorum bendeBen de ona takildimiçmesem mi? Ama içmesem kendime gelemem ki ben
Ağrı kesici içtim kızlar.. 200 ip atladım
Şimdi sıcacık sütlü nescafe yaptım
Yanına tarçınlı muz regl sancısı için..
Yok be çok duruldum benoh beeeeeeee
sana belli olmaz ban falan yersin
anarşik eflal nerelerdeYok be çok duruldum ben
Kızım senin bebisin yok mu, ne regle sancısıAğrı kesici içtim kızlar.. 200 ip atladım
Şimdi sıcacık sütlü nescafe yaptım
Yanına tarçınlı muz regl sancısı için..
Severim ama içemem kabızlık yapıyor
3 haftalık çıkayım dedimdi, listedekiler in emeğine yazık, vicdanım rahat etmez ki benimLunya kuzum neden veremeyesin geçen haftaki eksi harika idi.. mola dediğin ne ki.. sen çok eksi ile gelemediğinde biz onu listede eritiriz yahu.. o duraklama illaki geçecek.. sporu arttırırsın belki.. mezun olmadan listeden çıkmak yok.
süt sevmem diyeni görünce ben
lunya kuzum zaten sen -700 gelsen %1 ediyor yahu.. yazık falan etmezsin menülerin ortada.. sen o menülerle her türlü gelirsin o kadar eksi.. bir şey olmaz.. ben izne ayırmıyorum nefret ediyorum izinlerden.. zaten listeye yeni girdin 8 hafta dolmadan izin hakkın yok3 haftalık çıkayım dedimdi, listedekiler in emeğine yazık, vicdanım rahat etmez ki benim
Yol kuzım çok değilçekmesin kuzucum yok ekmek yok ekmek ı ıh tadı da güzel değil ki
menü güzel
afiyet olsun canısı.. peynirli pattisli salata porsiyonu çok değil dimi..
gayet iyi kuzucum afiyet olsun
suyu artıralım ha gayret
Lunya kuzum neden veremeyesin geçen haftaki eksi harika idi.. mola dediğin ne ki.. sen çok eksi ile gelemediğinde biz onu listede eritiriz yahu.. o duraklama illaki geçecek.. sporu arttırırsın belki.. mezun olmadan listeden çıkmak yok.
aynen tam uyumadan yarım saat önce yoğurt süt tüketebilirsin.. lütfen ilaçlarını aksatma
Yok artık aman dünyayı ben mi kurtarıcamanarşik eflal nerelerde
maşallah böyle iyisin ama haa
eliptik yaptın mı kuzucum?
Evet cnm .. birazcık geldi bi türlü olamıyorum.. limon ve kahve regl kesiyo..limonlu suyu da içmedim bugün..Kahve regl mi kesiyor
Kız ben bekarken reglden bi gün önce başlardı ağrım regl günü nirvanaya ulaşırdım.. belime karnıma bıçak saplanır gibi.. 24 saat ağlardım.. bide kusardım .. 2.günde bi tıl hafiflerdi .. evlen geçer dediler geçmedi.. çocuğun olsun geçer dediler bi tık hafifledi.. ama hala çok kötüyüm eski halime göre yine hamdolsun..Kızım senin bebisin yok mu, ne regle sancısı
eneee minnacıkYol kuzım çok değil
Aha şu kadar pattis haşlar içine atarım, gerisi bol yeşillik dünkü gibi
Eki Görüntüle 2120556
Ay yok ben de ayilamam içerimben hep içiyorum
Nerde ki? Vize meselesi mi?nasılsın durumlar nasılHAbibte
evet vize konusuNerde ki? Vize meselesi mi?
Benim çocuğum oldu geçti çok şükür. Hastanelik oluyordum sancıdan. Hatta doğum sandım ve regl sancım aynı seviyede oldu benimEvet cnm .. birazcık geldi bi türlü olamıyorum.. limon ve kahve regl kesiyo..limonlu suyu da içmedim bugün..
Kız ben bekarken reglden bi gün önce başlardı ağrım regl günü nirvanaya ulaşırdım.. belime karnıma bıçak saplanır gibi.. 24 saat ağlardım.. bide kusardım .. 2.günde bi tıl hafiflerdi .. evlen geçer dediler geçmedi.. çocuğun olsun geçer dediler bi tık hafifledi.. ama hala çok kötüyüm eski halime göre yine hamdolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?