Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Verdim 300 gram
55,6 oldum..
Hoppit de bana nefs de gelsin o da desin

hayırdır ?
önemli birşey değildi inşallah...
geçmiş gitmiştir...
Yok canom önemli değildi, hostelle ilgiliydi orada kalan iki kişi arasında sorun çıkmıştı, olaya el atmam gerekti,baya da uzun sürmüştü falanı
Sen nasılsın?
Pek denk gelemiyoruz bu aralar

Bir rüya gördüm,
Rüyamda yemek sonrası tost ekmeğini küçücük kareler halinde kesip(dün yaptığım gibi) ayırıyordum bu cuma günü için bir kare, bu Pazartesi için bir kare vs vs, üstüne ne sürebilirim acaba diye düşünüp mutlu oluyordum, ay cuma şunu sürsem sonraki gün bunu süreyim tüm canım çekenleri yemiş olurum az da olsa böylece diyetten sıkılmam daha devam ederim sorun olmadan diye düşünüyordum..

Bir öncesi sonrasıda benden ama kıyafetleri gostercem alttaki etek kizimin mevludunde aldım 85 kilo falandım yüksel bel bir etek üstteki de yüksek bel ve 65 kiloyken almıştım denedim oldu tabi biraz zorladim ve lacivert eteği aldığımda içindekilerin izi bile belli oluyordu
@MiuLego

tuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozuldu
Mail tartılma canım ya insanın moralini boş yere bozuyor..bir ileri bir geri oynuyor tartı ama önemli olan cuma günkü, daha çok var..
Tarhana ve yorgunluk yapmış olabilir..
Bol su iç ve tartıyım kaldır bir süre..

tuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozuldu
Ay ben de mücver yapayım bari çok canım çekti, bol yoğurtla falan mömöö mis gibi.. ya da mücver yağlı olur, fırına atayım ben graten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…