- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
şimdi neler gömüyo Allah bilir.kilosunu da yazmıyo menü de vermiyoDur kendime bi börek yapıp geleyim hupleteyim ben mezunum bikerem miu kendine baksin yihahahahahhh
Dündü ama olsundu,sadece sen hatırladın Bonuscanım
Geçmiş okuyup trip attığımı görünce yazmadın değil mi?
Teşekkür ederim canım
Verdim 300 gramFlavir senin bildirimi hatırlamıyorum kızkaç gündür cisli şeyler yiyorsun kilo verebildin mi kiz de bakem hele dünki menü
Canım benim severim ben seni tontik de derim hoppit de derim
Sen varya sen...nasıl geçmiş okudun ben seni etiketledim koruma ustasi tek gecerim dedim hem de dun bir-kac gün önce yine... ama cevap yok
Ben tevoyla morticim 1.1 olduk bu hafta belli olacakKim kimle nerde morti hadi bakalım ona göre taraf tutacağım
Yok canom önemli değildi, hostelle ilgiliydi orada kalan iki kişi arasında sorun çıkmıştı, olaya el atmam gerekti,baya da uzun sürmüştü falanıhayırdır ?
önemli birşey değildi inşallah...
geçmiş gitmiştir...
Hava veriyoz canim ilac onun makinesiNe makinesi varki oglanin
Maliiiiii kuzuuusuuu naber? Geçmişteyim, en son sütçüye çıktın sen, kaynatıyor musun?
Hıhhh Bonus’ta hiç meraklı değil bana zatenBonusu yedirtmem
Bunun acısını çıkartacağım görcen sen hıhıhıhıhıGuzelligine dayanamadım herkes görsün istedimn
Eki Görüntüle 2121956 esin seni aynadan görüyor herhal
Ayy ne yapcan o zaman köyde birinde vardır belkiHava veriyoz canim ilac onun makinesi
Valla alyans tahmınım 500 600 700 faln dır bn 4 sene once 350 ye almıştım bn alyans yanınada 5 tas alıvam bin tl vardrKac para bi alyans tektas?
Mail tartılma canım ya insanın moralini boş yere bozuyor..bir ileri bir geri oynuyor tartı ama önemli olan cuma günkü, daha çok var..tuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozuldu
Çıkar canim ben hep buralardayimHıhhh Bonus’ta hiç meraklı değil bana zaten
Bunun acısını çıkartacağım görcen sen hıhıhıhıhı))
Ay ben de mücver yapayım bari çok canım çekti, bol yoğurtla falan mömöö mis gibi.. ya da mücver yağlı olur, fırına atayım ben gratentuzlu olabilir dün sabahki yumurtayı bol biberli yaptım biberin tuzu var sanırım az tuz atmama rağmen baya tuzlu geldi.akşam da tarhanayla bi tane mücver yedim.suyu 2 litre içebildim.bilmiyorum çok moralim bozuldu
Altında yukleliyor belki yuzugune göredir,benimkileri hırsıza nasip oldu evime hırsız girmişti künye kolye yüzükler hep gittiValla alyans tahmınım 500 600 700 faln dır bn 4 sene once 350 ye almıştım bn alyans yanınada 5 tas alıvam bin tl vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?