30 yaş insanın en güzel olduğu zamanmis ben diğer beklentilerini bilemicem ama bu kısmi doğru kız pek guzelsinherkes 30 yaş hayatımın dönüm noktası falan der.. bi aydınlandım bi değiştim der.. benim aynı. hiç bir değişiklik yok ki. hep kandırmışlar o kadar da beklentiye gidiydim 30 yaş için
Suudilerden beklerim şaşırmadım hiçWuuuu olmaz mı kelepçe mi dersin kırbaç mi dersin görsen aklın şaşar
aynen aynenAçık açık konuşayim şahsen yersen ben uzulmeyi birak kahrolurum piknikte hamur mu yenir ya
O her halinle güzelsin diyor. Ama biliyorum zayıf halimi daha çok seviyor.
Ama diyet yapmamdan hoşlanmıyor. Beraber yeme içme keyfi yapamıyor oluşumuzu sevmiyor.
Bir taraftan da iradeli oluşumla gurur duyuyor. Öyle işte
Kuzum neden sadece çorbacı git güzel mangal yapan yerlere İstanbul'da çok var mesala salata ve sırf et pro alıyorsun miss gibi benim kurtaricimdir eşim ne zaman hadi gel yemek yiyelim derse canım ızgara çekiyor diyorum yalan etle aram ciksss da işte kurtarıcı yaaO her halinle güzelsin diyor. Ama biliyorum zayıf halimi daha çok seviyor.
Ama diyet yapmamdan hoşlanmıyor. Beraber yeme içme keyfi yapamıyor oluşumuzu sevmiyor.
Sen de sağ olasın güzeller güzeli
Kesinlikle. Bu sözü kim söylemişse altına imzamı atmak istiyorum.Helal yafrummm benim aynen benimkisi de öyle ama zayflamina tadı hiçbir yemekte yok
Öyle vallaaynen aynen
piknikte ızgara ve salata yenir booool boooolllllllllllllllllllllvorones
al işte.. gerçi bu hepimizde var.. benim ablamda da aynısı var mesela.. biraz bencillik yapıp beraber yiyip içemiyoruz diye yapma diyyeeeeet diyor.. sonra bakıyor zayıflamışım ne güzel zayıfladın diyor :))) kafa karmaşası hep aynı
Suudilerden beklerim şaşırmadım hiç
Ben yazdım tebrik et beniKesinlikle. Bu sözü kim söylemişse altına imzamı atmak istiyorum.
Benimki geçen gözüm dönerde mantıyı yerim diye annemlere götürecekti düşün artikinşallah kuzucum bile bile kendini de bizi de üzme
oy kıyamam su iç malim :)
hahahahaha çok mantıklı verocum
eşin de öğrendi artık aklını çelemeyeceğini demek ki
ne diyor kilo vermene? fark edyor mu?
istiyor mu kilo vermeni
O her halinle güzelsin diyor. Ama biliyorum zayıf halimi daha çok seviyor.
Evet canım aslında onu yerim ama o anda aklına gelmedi galiba.Kuzum neden sadece çorbacı git güzel mangal yapan yerlere İstanbul'da çok var mesala salata ve sırf et pro alıyorsun miss gibi benim kurtaricimdir eşim ne zaman hadi gel yemek yiyelim derse canım ızgara çekiyor diyorum yalan etle aram ciksss da işte kurtarıcı yaa
Evet öyle diyorum arada cimcikliyorum o da övüyorBenimki geçen gözüm dönerde mantıyı yerim diye annemlere götürecekti düşün artik
öv beni =sidelya
Yaa sen nerde gördünWuuuu olmaz mı kelepçe mi dersin kırbaç mi dersin görsen aklın şaşar
Beklentileri ufak tutunca hayal kırıklığı yaşamıyosun. Yaş için de geçerli sanırım.benim akıl hala 17sinde.büyümesin hiç memnunum böyle. Ben 20yken 30ları övüyolardı. 30larda da yaşınızın kıymetini bilin gençsiniz diyolar. Ben de 20liklere aynı lafı diyorumherkes 30 yaş hayatımın dönüm noktası falan der.. bi aydınlandım bi değiştim der.. benim aynı. hiç bir değişiklik yok ki. hep kandırmışlar o kadar da beklentiye gidiydim 30 yaş için
Kasap pirelerle halay çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?