Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ben kupkuru sevmiyom. Hele kas olayını hiç sevmiyorum kadında. Azcık ele gelmeli. O yüzden çok çok zayıflama taraftarı değilim.ben dolgun seviyorum
Valla aramızda kalsın ben ince bsl seviyorum
Cok kuruluga bende karsıyım
Erkektede yapılı olması zayıf sevmiim kocama geliyorum gene ama goril gibi

elif canım siyah ekmek ne ola ki?
çorbanın ne olduğunu da yaz emi karbonlu mu neli çorba anlayalım bu önemli nokta..

su çok az olmuş lütfen daha çok su içelim.. su olmadan diyet olmaz

yürüyüş tempolu mu? öyleyse gayet iyi.. ama avm vs gezmelerini spordan saymıyruz bilgin olsun..

harika bir menü harikaaaa
tebrikler kuzucummm
su miktarı süper
yrüyüş de gayet iyi 45 dk

Açık açık konuşayim şahsen yersen ben uzulmeyi birak kahrolurum piknikte hamur mu yenir ya
Piknik derken hani açık havada kahvaltı . Normalde kek poğaça börek yayapıp götürü rm de böyle yeşillik içli gozleme ile kurtaryim dedim

kuzucum sporu da eklediysen menü gayet güzel su miktarı az.. inşallah artmıştır..

su çok az
dyette iken asla simit yemiyoruz pembiş.. gereksiz kalori.. ve gün içinde epey karbonhidrat alımı yapmış oldun..
bu kadar karbon artı getirebilir.. bir öğünde karbon varsa diğerlerinde olmamasına dikkat etmek lazım ki senin 3 öğünde de karbon var... e tamam oldu hadi.. o zaman spor olacak ki karbonları eritecek.. bugün spor da yok.. OLMADI

kuzucum mercimek köfteli öğünü akşam hafif geçirerek çok güzel telafi etmişsin..
sporunu da yapmışsın su miktarı zaten iyi..

dün kuru bugün mercimek köfte.. aman diyim yarın ve sonrasında dikkat et ödemleri hemen atalım geç olmadan emi

canom akşam öğünü gayet iyi ama kahvaltı çok az olmuş.. lütfen kahvaltı bol yeşillikli peynir zeytin li dolu dolu olsun emi..

su da en az 2.5 lt olsun sporun zaten çoook iyiydi maşallah

Menüm

Sabah: kk beyaz peynir+1 yumurta omlet+1dilim ekmek sekersiz cay

Ögle:1kepce mercimek corbasi+4 yk ispanak+ sarimsakli yogurt

Aksam:1kepce mercimek corba ispanak+ yogurt salata

Spor:3 mil leslie

Su:2 litre

@MiuLego @Whiteblacklife

ilk menün hayırlı olsun pamık :)

kahvaltıda çeşit yok.. yeşillik özellikle maydonoz ekleyelim bolca ödem için çok faydalıdır.. peynir zeytin de boooolca olsun..

öğle ve akşam gayet iyi mercimek çorbanın olduğu öğünlerde ekmek olmaması çok iyi.. bir öğünde bir karbonhidrat varsa (ki sende mercimek çorba) başka karbonhidrat olmamalı dengelenmeli..
su en az 2.5 lt olsun lütfen.. spor da

menünü çoook beğendim fulyacım.. sadece öğlen plav varsa lavaş olmasın.. lavaş varsa pşlav... minickti lavaş deme madem minicikti hiç yemeseydin derim

su miktarı lütfen en az 2.5 lt olsun

yürüyüş ise efsane olmuş

çok güzel menü kuzucum.. ödemlerine öödem gelecek gibi kısır ile.. bol hareket lütfen.. zaten bol ödem varken spor yok da ne demek

karbon alımına dikkat yarın ve sonrasında aman diyim

menüye ba yıl dımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
harika bir menü tefom

spor ev işleriyse yarın da normal spor olur değil mi? olmalı..

kızılcık çorbası ne ola ki? bilmiyorum ne olduğunu..

menü çok güzel kuzucum

spor nerde? su nerede?

eveeet menüler bitti..

1-2 not bırakayım...

öncelikle herkes ama herkes MENÜ paylaşımını lütfen yapsın! bu konuda beni yormayınız. bu en baş ve en katı kuralımızdır biliyorsunuz..

su miktarlarını genel olarak az görüyorum menülerde.. EN AZ 2.5 lt olsun su miktarı canlar.. su en güzel ödem atıcıdır..

VEEE

gelelim sporlara..

KIZLAR.. sporları ben yeterli görmğyorum açıkcası.. evet bahaneler olabilir.. ama gün içerisinde kendinize en az yarım saat ayırıp spor yapacaksınız yapmalısınız.. bu beden bize emanet ve biz onu sağlıklı bir şekilde zayıflatmak istemiyor muyuz? evet! ha az yer yine zayıflarız ama hayır biz zayıflayıp sarkık bir bedenle başbaşa kalmak istemiyoruz ki!

değil mi?

lütfen gözüm sporlarda... SPOR YAPALIM..

veeee epey karbon alımı gördüm.. sağlıksız karbon yenmedi zaten yenmez de eminim bu konuda gurur duyuyorum sizinle

yarın da belki yenebilir ama pazarteside itibaren napıyoruzzzzzzzzzzzzz?? bol sebze ve pro yiyip karbondan ışık hızı ile uzaklaşıyoruz dimi

menüler konuşulması gerekenler bitti

gözlerim kapanıyor epey yoruldum yarın da epey çalışmam lazım

yayınlarımı yetiştirmem lazım

yarın az girebilirim bilginiz olsun

anam daha pazartesiye ödevlerim vardı benim yapmam gerekn

huzurla uyuyun leptinleriniz çalışsın

öperim her birinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…