Bence çok güzel böyle devam et.Gevşek derken toleranslı yani bencede. Miunun yolundan gittim demi hep öyle yaptım
Harbi sen ve ekmek , karatay duysa yüreğine inerHe ya öyle oldu demi ben de beklemezdim
Gülme gız
Sen bakma bidaha menülere falan baktın herkeste ekmek herkeste karbon.dayanamadin demiHe ya öyle oldu demi ben de beklemezdim
Demi demiHarbi sen ve ekmek , karatay duysa yüreğine iner
Ne bilim hafta sonu diye oldu sanırım şeytan dürttü kasap dürttü çok dürtüldüm bu geceHarbi sen ve ekmek , karatay duysa yüreğine iner
Valla memnunum ben. Dikkat et menü vermeye başladım o dereceGülme gız
Kasap başka konu da dürteydi keşkeNe bilim hafta sonu diye oldu sanırım şeytan dürttü kasap dürttü çok dürtüldüm bu gece
karizma gitti yerlerde resmenSen bakma bidaha menülere falan baktın herkeste ekmek herkeste karbon.dayanamadin demi
Dürttü dedim yaKasap başka u da dürteydi keşke
Herkes hata yapar mortim.karizma gitti yerlerde resmen
Kimse tavsiyemi dinlemez zaten artık
Hee menü vermiyodun ne zamandır dikkat ettim veriyon artıkValla memnunum ben. Dikkat et menü vermeye başladım o derecelunya sopalardı derdi bugün ki menüme
Ben cok yemek secerim yeni tatlar denemeyi de sevmem.kv pisirmisti pisirmemis olsa ilk halini gorsem tadina bile bakmazdimBana ilk defa dedem getirip pişirde yiyelim dedi, bu ne diyorum domalan diyor, tipi de mantara benzemiyor ya, dedim dede ben bunu bilmiyorum nasıl pişireyim, o anlattı ben pişirdim, demiyo ki mantar cesiti diyeallammm elimde evirip çevirisimi görsen uzaylı görmüş köylü gibiydim
50 lira ucuz50 lira mı
Valla menüyü yazarken dedim tam da malinin yorumlayacagi hafta domalan yedimmantarın çoh erötük
kahvaltı güzel keşke yumurtanın sarısını da yesen asıl vitaminler ve D vitamini sarısında kuzum
gelelim öğlene ,çiğ köfte 7 8 tane
üstüne fındık leblebi,kabak çekirdeği,kayısı karbon patlaması olmuş oooh suyundan da kooy
o mide ağrımasın da naapsın anam yaa çorba etmişin mideni
o kadar yedin bari yürüyüş yapsaydın anca erirdi
Soludukça zehirlemez ama yine de sağlığa zararlı, halı siller var ya omlardan alıp silsen iyi olur bence bir de hava güzelse güneşe as sildikten sonraKızlar birsey sorucam,biz halıları yıkamaya vermistik ambalajli gelmisti, o ambalajindan cikarmamistik 1 tanesini.5 6 ay kaldi oyle.sonra açıp serelim dedik halının altı kuflenmis.o küfkokusu cok ağır degil ama soludukça zehirler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?