Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yazdm o kdar uyarı veryo gtmıyo mesaj ya neyse sonnda basardımmm
Naaasıllllsııınızzzzzzzz sizi cok özledim cokkkk kimler nerelerde neler yaptı merak ediyorum birazdan gecmişe girecembu haftasonu hic gelemedm düğünümz vardı düpün hazrlkları alısvers kuaför bi yandan haftasonu işleri deeken anca yazabiliom naslsnz ne var ne yokkk kuzucanlarım hersey yolundamııııııı

Ben cok yemek secerim yeni tatlar denemeyi de sevmem.kv pisirmisti pisirmemis olsa ilk halini gorsem tadina bile bakmazdim
50 lira ucuz
Valla menüyü yazarken dedim tam da malinin yorumlayacagi hafta domalan yedim Ogleni sorma malim ya cig kofte aylardir yemiyodum ve kim yaptiysa cok guzel yapmis namissiz.digerleri de cayin yanina gitti ve sonrasinda da arabaya bi bindim oradan oraya avm fln derken 9da eve geldim.avm de dolasmayi yuruyusten sayalim mi
Aksam sutle kuruyemisle gecistirdim onu da yemezdim de esim fazla kötü bakti kendisi cikardi koydu saat 2 de yedin en son acliktan geberme dedi.

Nego cok gecmis olsun canim

Soludukça zehirlemez ama yine de sağlığa zararlı, halı siller var ya omlardan alıp silsen iyi olur bence bir de hava güzelse güneşe as sildikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…