- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Örtü değil ama morti olurum bana eksi 3 kilo hedef köy. Ve mümkünse spor gruplarına ekle kuzum hala 3 gün var ve artı 5 diyor tarti1 lt su içildi bitti
kiraz sapı çayı içiliyor
yok mu diyet enerj,me ortak olacakkkkkkk
en gaz vereninden destek olanından bir ORTİ arıyorummmmmmmmmmm
Hızlı ve tempolu su zaten ben günde en az 2lt içiyorumçok güzel menü olmuş ekinezya
kahvaltı dolu dolu
ara öğün de güzel
akşamı hem erken yemişin hem sağlıklı olmuş
spor da güzel ama tempolu mu normal mi belirt kuzum
suyu göremedim en az 2,5 litre olsun
Buradayım kuzum buradayım ev işini eşime devrettim ne halt ederse etsin kendimi uzmekten başka bir balta yaramıyor uyumuyorum konuşmuyorum kadın arıyor çıkın diye eşimde çok rahat kendimi yedim bitirdim yeter yaaa bundan sonra kadın arayınca ona vereceğim telefonu kendi konuşsun banane ya bananeeee yeter yeter diyetime sporuma geri donuyorumvaytım nerelerde gelebiliyor mu hiç?Whiteblacklife
Ay en güzeli vaytım. Sen bu kadaryardımcı olurken taşın altına azcık da olsa elini koymuyor. Hak ediyor yani.Buradayım kuzum buradayım ev işini eşime devrettim ne halt ederse etsin kendimi uzmekten başka bir balta yaramıyor uyumuyorum konuşmuyorum kadın arıyor çıkın diye eşimde çok rahat kendimi yedim bitirdim yeter yaaa bundan sonra kadın arayınca ona vereceğim telefonu kendi konuşsun banane ya bananeeee yeter yeter diyetime sporuma geri donuyorum
Gel morti olak adete 3 var ödemlere geldim cumaya 56 olmam lazım haftaya 54 bu kadar net yaniAy en güzeli vaytım. Sen bu kadaryardımcı olurken taşın altına azcık da olsa elini koymuyor. Hak ediyor yani.
Diyet ve spor muuuuuu ben de başladım bugünnn
Gel morti olak adete 3 var ödemlere geldim cumaya 56 olmam lazım haftaya 54 bu kadar net yaniAy en güzeli vaytım. Sen bu kadaryardımcı olurken taşın altına azcık da olsa elini koymuyor. Hak ediyor yani.
Diyet ve spor muuuuuu ben de başladım bugünnn
59 yaz aradan Berna banaBildirimler neredeeeee
Ay çok iyi yapmışsın nilişkom o çorba cıs imişGeçmiş olsun canım havalar değişik ya herkes hastaKıyamam sana hafta sonu temiz kaldın mı inşallah ulaşacaksın hedefine
Bende genelde söylerim ama yoğurt ya da cacık istedi canımçorba mantılı yayla çorbası. ezogelin vardı ezogelin içmem mantılı yayla da yoğurtla olmazdı o yüzden değiştirdim
Bende aç kalayım bari kıskandım
Ay nolcak tabiki soylerim benBen sana sormuştum bunu da cevap vermeyince bende olmaz dedin diye düşündüm :))
EveeeetMiu diyet moduna çok sıkı girmiş :))
Miu benle morti olsana ama çok fazla ödemim var eğer odemliysen olalım morti 5 kilo artidayim
:))) düşüneceeeeem@MiuLego ıgdenin dengeleyicisi olarak nisayi biz alsak ya gruplara
Ay kuzum fena gelmissin hem de bu hafta yeme daha sen.ya da aksam kizlardan biri soylemisti mali ya da eflal.sicak suya yatir 10 dk peyniri
Yok artık gerçekten mi kuzucumGel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa
öhöm öhömmm
aylardır yemelerin sonucu
annem dün gitti
sabah dolu mide ile tartıldım
veeee
matematik61 kaydet kuzucum 61.8
Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum
sonra 2 haftaya da 53
yaza incecik girerim inşallah
mortilerimbegum75 ve nehirnil111
spora da başladık değil mi mortingenler bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?