Yalan konuşuyorsun. Tamamen iftiraDurum 1 1 ne yaa ne çabuk unuttun seni yenip üstüne bireysel 1 olduğum günleri
Yoo yanlış yazmadin sen ilk hafta ödem de var yapabilecegin değil seni zorlayacak bi hedef yazdım yapcak bişey yok datlumoyy çok geçmiş olsun yıpratıyor seni çok hastalıklar.. haklısın kuzum.. olsun bugünümüze de şükür diyelim biz
Benle spor geubundasın sen başka spor grubun yokHangi spor grubundeyum de hele sen bana
Bulurum bak kk de hiçbir şey kaybolmaZzYalan konuşuyorsun. Tamamen iftira
Arttır la hedefi -4Yoo yanlış yazmadin sen ilk hafta ödem de var yapabilecegin değil seni zorlayacak bi hedef yazdım yapcak bişey yok datlum
Bulurum bak kk de hiçbir şey kaybolmaZz
InşaAllah miusm inşaAllahGidecek sakinleş.. iftar öncesi tartısına bak.. ve regl sökülğnce de rahatlayacaksın melek. Sen dikkatli beslen ve spor yap yeter
Niye ya ekle karpuzlara yada başka bir yereBenle spor geubundasın sen başka spor grubun yok
Süpersin esra... bize gözü kapalı hedef yazarken iyidiYoo yanlış yazmadin sen ilk hafta ödem de var yapabilecegin değil seni zorlayacak bi hedef yazdım yapcak bişey yok datlum
Cmt malesef misafirlikteydim aksamlara kadar yokEki Görüntüle 2131708
kızlar bu tablonun hali ney biz böylemi kayısı reçeli yapıcaz
Esra_4378 esroş cumartesi spor yok mu gülüm?
@hepfit sende de performans düşüklüğü görüyorumniden?
hippotalamus sınav spora engel değil ara verdiğin bir vakit lütfen sporunu yap,hem sağlam kafa sağlam vücutta olur biliyosun
@tevafuk55 yine en iyimiz sensin
@Floweroflife senin sporları gözden mi kaçırdım acaba hep sıfır olamaz,en azından bi 62,5 puan olmalı bir yerlerde
@Pamukseker19 kuzum birazda minnak minnak hafif kardio eklesen sporlarına 10-15 dakikalık,yada leslie aplamla çalışsan tadından yenmez
@pempisler cumartesiyi saymazsak iyi gidiyosun,biraz daha çalışırsan haftaya bi karpuz olabilirsinışığı gördüm sende
@Konyakk konyakım senden de biraz daha gayret bekliyorum hadi görim senisende de bi karpuz havası var
@malahit sanırım sporlarını kaçırdım beni etiketedin mi?
@vorones sende etiketlemedin sanırım
yani ikinizinde spor yapmadığını düşünmek istemiyorum
kızlar haydi kaldırın totoları,kayısı reçeli yapıcaz unutmayın
karşıda iğde gibi bir rakip varken oturmak bize günah
buda dün için bana gelsin
Olmaz spor grupları haftaya değişiyooor bu hafta sabitNiye ya ekle karpuzlara yada başka bir yere
Hadi lenEminmisinAusencia olaydı şimdi verirdi ağzının payini
Süpersin esra... bize gözü kapalı hedef yazarken iyidi
Yani cumaya 78 ler geliyoooor
İnşallahhhYani cumaya 78 ler geliyoooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?