Heheee yazarım birazdan ama pek iç açıcı değilEki Görüntüle 2131708
kızlar bu tablonun hali ney biz böylemi kayısı reçeli yapıcaz
@Esra_4378 esroş cumartesi spor yok mu gülüm?
hepfit sende de performans düşüklüğü görüyorum niden?
hippotalamus sınav spora engel değil ara verdiğin bir vakit lütfen sporunu yap,hem sağlam kafa sağlam vücutta olur biliyosun
@tevafuk55 yine en iyimiz sensin
Floweroflife senin sporları gözden mi kaçırdım acaba hep sıfır olamaz,en azından bi 62,5 puan olmalı bir yerlerde
@Pamukseker19 kuzum birazda minnak minnak hafif kardio eklesen sporlarına 10-15 dakikalık,yada leslie aplamla çalışsan tadından yenmez
@pempisler cumartesiyi saymazsak iyi gidiyosun,biraz daha çalışırsan haftaya bi karpuz olabilirsinışığı gördüm sende
@Konyakk konyakım senden de biraz daha gayret bekliyorum hadi görim senisende de bi karpuz havası var
@malahit sanırım sporlarını kaçırdım beni etiketedin mi?
@vorones sende etiketlemedin sanırım
yani ikinizinde spor yapmadığını düşünmek istemiyorum
kızlar haydi kaldırın totoları,kayısı reçeli yapıcaz unutmayın
karşıda iğde gibi bir rakip varken oturmak bize günah
buda dün için bana gelsin
İdeal kilomdayım yaa
Gönderdim :)tosun paşa maşallah
resim atsana göreyim mortimi
Çok sağol canımKendi boyunuza göre tercih edebileceğiniz ebat;
150 – 165 cm boyu olanlar için ideal top büyüklüğü 55 cm’dir.
165 – 180 cm boyu olanlar için ideal top büyüklüğü 65 cm’dir.
180 – 190 cm boyu olanlar için ideal top büyüklüğü 75 cm’dir.
matematik61 @MiuLego
20 24 grubun icindeym
Ay benimki dün 50 gram mama yedi sadece, gece acıkmadıZamanla alışacak dicem (inanma)
Çünkü 1,5 aydır 40 gr fazla mama yasak .
Ne zaman mutfaga gitsem (maması mutfakta ) dolabın önune geçicekk maaoowww maaoowww demeye başlıyor.
Küçük kızımıda kendıne benzetti . Oda dolabın kapağını açıyor. mama kutusunu bile açıyolar
Ama dolaba kilit taktık
Ortalığa, ulaşabilecejklerı yerlere ekmek , bisküvi tarzı şeyler koymuyorum .
Başarıcazzz inanıyorummm
Sen acıkınca mı verıyorsun ?Ay benimki dün 50 gram mama yedi sadece, gece acıkmadı
Kızım acıktı sadece ona da sessiz bir operasyonla verdim accık mama
Hadi bakalım umarım böyle devam eder
Ekledim canımCuma: 30 dk tempolu yürüyüş / 75
Cumartesi : 30 dk eliptik / 120
Pazar: 40 dk eliptik / 160
nehirnil111
Bugün işlerim vardı maalesef, dün kaptana bildirdim kilomu
Dün 1 saat kadar tempolu yürüyüş, 15 dk kadarda karın ve sırt çalışmam var.Kayısılarım çağlalarım hadi bakalım yeni bir hafta başladı eksik gedik var mı bir de cuma dediğin göz kırpana kadar gelir galibiyetimizi vermemeliyiz devam
Eki Görüntüle 2131813
igdedali malipina N Nana Nevreste Nego Cutemom007 Melegiimm22 elfkkk Sidelya4121 matematik61
Şimdi gelelim yorumlarıma
igdedali İğdem daha çok sporun olduğunu düşünüyorum cuma cumartesi hiç yok mu az bir şey de mi yok
Nevreste Nevo seninde bence cuma cumartesi vardır bana yazmamışsındır
Cutemom007 ve elfkkk kızlar sporlarınız nerede cumadan beridir yok var bence bana yazmadınız ya da yoksa derhal kalkın spora listeden çıkarılmayın aman
Melegiimm22 cumartesi pazar nerede yapmadıysa bugün derhal spora koş kilonu etkiliyor demedi deme
Kuzm dun 1 mil leslie yaptmKayısılarım çağlalarım hadi bakalım yeni bir hafta başladı eksik gedik var mı bir de cuma dediğin göz kırpana kadar gelir galibiyetimizi vermemeliyiz devam
Eki Görüntüle 2131813
igdedali malipina N Nana Nevreste Nego Cutemom007 Melegiimm22 elfkkk Sidelya4121 matematik61
Şimdi gelelim yorumlarıma
igdedali İğdem daha çok sporun olduğunu düşünüyorum cuma cumartesi hiç yok mu az bir şey de mi yok
Nevreste Nevo seninde bence cuma cumartesi vardır bana yazmamışsındır
Cutemom007 ve elfkkk kızlar sporlarınız nerede cumadan beridir yok var bence bana yazmadınız ya da yoksa derhal kalkın spora listeden çıkarılmayın aman
Melegiimm22 cumartesi pazar nerede yapmadıysa bugün derhal spora koş kilonu etkiliyor demedi deme
Hain yaaaa
canım hep tırtık modunda geçti hafta sonu tartılmadım
ama bundan sonra sıkı başladım if yapıcam yine
evet ben snei tutuyorummm
3 mil yap en az meleeekKuzm dun 1 mil leslie yaptm
Bu gunde yapıyorum inşaAllah aksama etiketlerim
Heee var ama öldürüyorYok biliyorum da bir sürü video var ya senin özellikle tavsiye ettiğin var mı diye sordum :)
Yasimi 29 kabul edersem 56, 30 kabul edersem 59.tam 30 olmama 3.5 ay var o zaman 58 iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?