- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ekledim kuzumDün 1 saat kadar tempolu yürüyüş, 15 dk kadarda karın ve sırt çalışmam var.
Bastır sporuna canım 15 dakika leslie çok az misal anca ısınma 1 mile yapacaksan en az 2 mil yapmalısın ki işe yarasınKuzm dun 1 mil leslie yaptm
Bu gunde yapıyorum inşaAllah aksama etiketlerim
Heee var ama öldürüyor
Oha bana 57-58 diyor
Bana 59 diyorOha bana 57-58 diyor
Menüm belli
Sabah 9.00
İki haşlanmış yumurta
İki ceviz
Peynir
Maydanoz
Bir közlenmiş biber ve bir közlenmiş patlıcan baharat katıp karıştırdım.
Form çayı
Öğle 13.00
Bir buçuk portakal
Üç lokma lavaş ekmeği içinde yeşillik vardı. Bunu yemezdim normalde hazırda bişey yoktu ilaç içeceğim için karnım tok olsun diye yedim.
Akşam
Keten tohumlu Peynirli salata
Yatmadan önce yoğurt kürü.
Su 2 lt.
Spor 40 dk yürüyüş
@MiuLego
malipina kuzucum sen bakıyorsun değilmi menüye
İyi ben tutturuyorum 1.58 boya 52-53 aralığındayım yaş 28
Sen devam et 60 da paklamayacak seniBana 59 diyor
Vallahi yok. Dün gece geldik eve pazar yapacağız ikindi. Herşeyi tükettik gittik memlekete. İlaç migren ilacı ağır bir ilaç o yüzden onu yedim. Sadece yeşillik hafif gelir. Yoksa çarpıyor beni.Portakal çok fazla şeker yükledin vücuduna yani yerine 1 kase çorba içseydin kafiydilavaş nedir yeşillik ye lavaş yiyince ilaç etki mi ediyor evde yemek yok mu ördek bahane uyduruyorsun gibi geldi bırak şu sağlıksız şeyleri bak cuma geliyor
Geçmiş olsun kuzum anladım anladım migren beterdirVallahi yok. Dün gece geldik eve pazar yapacağız ikindi. Herşeyi tükettik gittik memlekete. İlaç migren ilacı ağır bir ilaç o yüzden onu yedim. Sadece yeşillik hafif gelir. Yoksa çarpıyor beni.
Sen çok acımasız olmuşsun görmeyeliSen devam et 60 da paklamayacak seni
Sağol canım ama Yine de hakettin bunuGeçmiş olsun kuzum anladım anladım migren beterdir
İdeal kilomdayım yaa
Yasimi 29 kabul edersem 56, 30 kabul edersem 59.tam 30 olmama 3.5 ay var o zaman 58 iyidir
Oha bana 57-58 diyor
Bana 59 diyor
İyi ben tutturuyorum 1.58 boya 52-53 aralığındayım yaş 28
Sen çok acımasız olmuşsun görmeyeli
Sağol canım ama Yine de hakettin bunu
Fazla değil giderBenimki de 59. 5 kilom kalmış
Ben yapıyom azcık da olsa yapıyomKayısılarım çağlalarım hadi bakalım yeni bir hafta başladı eksik gedik var mı bir de cuma dediğin göz kırpana kadar gelir galibiyetimizi vermemeliyiz devam
Eki Görüntüle 2131813
@igdedalimalipina @Lunya @Nevreste Nego @Cutemom007 @Melegiimm22 @elfkkk @Sidelya4121 @matematik61
Şimdi gelelim yorumlarıma
@igdedali İğdem daha çok sporun olduğunu düşünüyorum cuma cumartesi hiç yok mu az bir şey de mi yok
@Nevreste Nevo seninde bence cuma cumartesi vardır bana yazmamışsındır
@Cutemom007 ve @elfkkk kızlar sporlarınız nerede cumadan beridir yok var bence bana yazmadınız ya da yoksa derhal kalkın spora listeden çıkarılmayın aman
@Melegiimm22 cumartesi pazar nerede yapmadıysa bugün derhal spora koş kilonu etkiliyor demedi deme
Ben bakıyom kuzum gece pcye geçince yorumuyomMenüm belli
Sabah 9.00
İki haşlanmış yumurta
İki ceviz
Peynir
Maydanoz
Bir közlenmiş biber ve bir közlenmiş patlıcan baharat katıp karıştırdım.
Form çayı
Öğle 13.00
Bir buçuk portakal
Üç lokma lavaş ekmeği içinde yeşillik vardı. Bunu yemezdim normalde hazırda bişey yoktu ilaç içeceğim için karnım tok olsun diye yedim.
Akşam
Keten tohumlu Peynirli salata
Yatmadan önce yoğurt kürü.
Su 2 lt.
Spor 40 dk yürüyüş
@MiuLego
malipina kuzucum sen bakıyorsun değilmi menüye
Canım topuk dikeni cıktı bende yürüyüş yasak.bölgesel yapabiliyorum gecinceye kadar.Eki Görüntüle 2131708
kızlar bu tablonun hali ney biz böylemi kayısı reçeli yapıcaz
@Esra_4378 esroş cumartesi spor yok mu gülüm?
hepfit sende de performans düşüklüğü görüyorum niden?
@hippotalamus sınav spora engel değil ara verdiğin bir vakit lütfen sporunu yap,hem sağlam kafa sağlam vücutta olur biliyosun
@tevafuk55 yine en iyimiz sensin
@Floweroflife senin sporları gözden mi kaçırdım acaba hep sıfır olamaz,en azından bi 62,5 puan olmalı bir yerlerde
Pamukseker19 kuzum birazda minnak minnak hafif kardio eklesen sporlarına 10-15 dakikalık,yada leslie aplamla çalışsan tadından yenmez
@pempisler cumartesiyi saymazsak iyi gidiyosun,biraz daha çalışırsan haftaya bi karpuz olabilirsinışığı gördüm sende
@Konyakk konyakım senden de biraz daha gayret bekliyorum hadi görim senisende de bi karpuz havası var
@malahit sanırım sporlarını kaçırdım beni etiketedin mi?
@vorones sende etiketlemedin sanırım
yani ikinizinde spor yapmadığını düşünmek istemiyorum
kızlar haydi kaldırın totoları,kayısı reçeli yapıcaz unutmayın
karşıda iğde gibi bir rakip varken oturmak bize günah
buda dün için bana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?