- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bu fakir halimle nasıl kilo aldıydam :)) şaka bi yana kilo almakta vermekte resmen para işi yaa :))
Git başımdan fakirlerle yapamam detoks falan
Evet fakirim ama gurursuzum da gitmem kiFakirattım seni takımdan git burdan
Fırında pırasa nasıl merak ettim ben de bugun alacaktim ama haftaiçi vaktim olmaz diye almadim
Üzülme kaderdaşım benimde kocam dışında sevmeyenim çokKocam yok benim kız
Ama yine de sevmeyenim var çok şükür
Sev beni eflallll öv beniiii
Biz bize yeteriz hem demi
Hem senin kocanı ben de sevmiyom
@MiuLego senii etiketlememstm kuzmmmMenumu verem
Sabah
1 yumruta
Biraz mantar sote biberli domatesli falan
Beyaz peynir
Yesl zeytn
Lor peynir
Domts
Salatalk
Biber
Taze sogan
Ceviz
Cay
1.5 tb ekmegi
Ara
1 muz
Aksam
Kiymali ispanak yemegi
Yogurt
Su yatana kadar 2.5 olur inşaAllah
Spor smdilik
2 saat yürüyüş var
Aksam daha eklerim inşaAllah
@malipina @hepfit @tevafuk55
Bir insanı herkes seviyorsa bir insan herkesle iyi anlaşıyorsa kesin bi mokluk vardır zatenÜzülme kaderdaşım benimde kocam dışında sevmeyenim çokamerikanın oyunu hep bunlar çekemiyor bizi
Gideyim de ders çalışayım iyice boşladım kpss yi haa
Sanki babam girecek sınava
Ananas altın ile yarışıyor bizim buradaHazırım dostım. Ayran aşı yapmaya üşendiğim için ananas aldım marketten. Yarın ananas detoksu
Veeeee salı da inşallahdayanabilirsem
Sonuçta bir mortim var yenmem gereken
Ben de birsey sorim gel git de suyun gideceği ve geleceği yolu nasıl biliyorNevreste hocam iyi akşamlar.
Size bir sorum olacaktı
kan vücudumuzda dolaşırken yolunu nası buluyor? Nası oluyor da kaybolmuyor
Buyrun benim oooo minnossss..öğretmenimmmmmmmmmmmmmmmnar_cicegim ver ar yu ulan?
Benim beynimle mucadeleme katkı sağlıyorEVet kuzum buny biliyordum. Tam bir arınma oluyor aslında..
Dümdük daldım
Hani hep derler ya metabolizma yavaşlıyor alakası yokmuş metabolizma vücudu 24 saatten uzun süre aç birakirsan yavaslarmis. O tezi de curuttu sistem.Geçen gün kahvaltı yapma olayına denk geldim. Senle aynı fikirdeyim çakıl. İşim dolayısıyla erken kahvaltı yapıyorum ve o günlerde gerçekten zorlanıyorum... Ama 12- 18 rutini olunca sıfır açlık ve midem daha rahat kendimi daha iyi hissediyorum. Sabah da kahve içiyorum genelde... Bu ara düzenim şaştı toparlanınca ben de if e dönecem.
2 öğün yeterli 3. öğün hastalıktır diyordu bi bilim insanı
O benim ilgi alanıma girmiyor canımBen de birsey sorim gel git de suyun gideceği ve geleceği yolu nasıl biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?