Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar lütfen bildirimlerinizde matematik61 i etiketler misiniz? Yardımcı oluyor sağ olsun da siz etiketlemezseniz nasıl bulacak kızcağız tek tek geçmişin her satırını okusun mu
Bakmaya calisiyorum kuzum bazen etiketler gelmiyo.bu arada cakil sabit.cuma da 86ydi.

Cuma 70.1
Güncel 69.8
Eşim ise gitmedi foto falan çekmedim o ne der simdi ekşi az ama daha super olacak ins.
matematik61 @MiuLego
eksi var bu gayet iyi.. ama miktarı ı ıh içime sinmedi.. ha gayret esra.. spor ile çözeceksin bu işi -300 sana yakışmaz.. geçen haftadan sonra!
bende vereyim bildirimi artık
cuma:89.4
güncel:88.9
fark:0.5
@MiuLego matematik61

gayet güzel.. aynen devam.. cuma günü süper bir bildirimle listeye gireceksin inşallah kuzum. spora ve dikkatli beslenmeye devam

demir emir muhabbetimi ? ama çok yakışıyor ya ifte yapınca iyi geliyor
eveeeet o muhabbet.. ykışır ama yediğinin besin değeri gidiyorsa ne anlamı var
don alacaktım sana vazgeçtim gideyim leslie ye alayım donları
bence de belki seni zayıflatır leslie bacısı
Bakmaya calisiyorum kuzum bazen etiketler gelmiyo.bu arada cakil sabit.cuma da 86ydi.
tamam kuzucum. ellerine sağlık
Ben kilo bildirimi yapmadim galiba.
Cuma 58
Pazartesi 58
Sabitim beybisi @MiuLego
vay vay vay koruma kraliçesi bravooooooooooooooooo
smykmy nerelerdesin dün hiç gelmedin mi mesajin yok menü de yok benmi görmedim sayfana baktım eee nere gittin haber etseydin @MiuLego geldimi dün

görmedim. o hep öyle. daha düzenli girdiğini görmedim ben

begüm yok bugün gelemiycekmiş,kilosunuda bildiremiycek malesef,çok üzülüyo bu yüzden,ben de kuzeniymişim öyle dedi
hepfit @MiuLego

söyle o begüşe sevgili kuzeni.. onu gömerim çukura

tamam la yemiyom
ciger için fiilan biliyorumda et için düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…