menü gayet iyibugün iş yeri menüsü
mercimek çorbası
et haşlama
salata
bulgur pilavı
yanına yogrt alıcam ben
Canım eve dokuz.bucukta geldim.osaate yek istemedim
Ondan.saat 11.de yatiyom yiyemem
Öncelikle gülesim geldiğini yazmadan edemeyecünbu hafta tamam o iş bende emine abla 2-1 bittin sen allahın izniyle
Sonrada insan olarak iki yorum yazayım :))
Çok az yemen zaten bizim kilomuz için jiç doğru değil. Misafir falan derken 3-5 bişey kaçtıysa diyet dışı hala onların ödemi olabilir sıkma canını.
50-60 kilo biri akşamı yoğurtla geçirirde bize uygun değil abla.
menü gayet iyi
mercimek çorba
et haşlama
salata
yoğurt ve et yenmemeli
Oyu kız iyi hafta sonu neler yaptin bilmiyorum ama güzel bi eksi cumaya super olabilirsin
ne yapayım seni. Bak şimdi cidden kızdım.. minnak kilona 2 günde +600 nasıl ekledin
spor yap sağlam.. o kilo inecek.. cuma günü artı görmek istemiyorum listede
don alacaktım sana vazgeçtimonu bile verebilecek miydi acab
Bakmaya calisiyorum kuzum bazen etiketler gelmiyo.bu arada cakil sabit.cuma da 86ydi.Kızlar lütfen bildirimlerinizdematematik61 i etiketler misiniz? Yardımcı oluyor sağ olsun da siz etiketlemezseniz nasıl bulacak kızcağız tek tek geçmişin her satırını okusun mu
gecen hafta canım diz ve dikiş ağrısı çektim düzenli spor yapamadım şimdi düzene girdi şükürOyu kız iyi hafta sonu neler yaptin bilmiyorum ama güzel bi eksi cumaya super olabilirsin
eksi var bu gayet iyi.. ama miktarı ı ıh içime sinmedi.. ha gayret esra.. spor ile çözeceksin bu işi -300 sana yakışmaz.. geçen haftadan sonra!Cuma 70.1
Güncel 69.8
Eşim ise gitmedi foto falan çekmedim o ne der simdi ekşi az ama daha super olacak ins.
matematik61 @MiuLego
eveeeet o muhabbet.. ykışır ama yediğinin besin değeri gidiyorsa ne anlamı var
demir emir muhabbetimi ? ama çok yakışıyor ya ifte yapınca iyi geliyor
don alacaktım sana vazgeçtimgideyim leslie ye alayım donları
tamam kuzucum. ellerine sağlıkBakmaya calisiyorum kuzum bazen etiketler gelmiyo.bu arada cakil sabit.cuma da 86ydi.
vay vay vay koruma kraliçesi bravooooooooooooooooo
eksi var bu gayet iyi.. ama miktarı ı ıh içime sinmedi.. ha gayret esra.. spor ile çözeceksin bu işi -300 sana yakışmaz.. geçen haftadan sonra!
gayet güzel.. aynen devam.. cuma günü süper bir bildirimle listeye gireceksin inşallah kuzum. spora ve dikkatli beslenmeye devam
eveeeet o muhabbet.. ykışır ama yediğinin besin değeri gidiyorsa ne anlamı var
bence de belki seni zayıflatır leslie bacısı
tamam kuzucum. ellerine sağlık
vay vay vay koruma kraliçesi bravooooooooooooooooo
görmedim. o hep öyle. daha düzenli girdiğini görmedim ben
söyle o begüşe sevgili kuzeni.. onu gömerim çukura
söyle o begüşe sevgili kuzeni.. onu gömerim çukura
kırmızı et ile ı ıhtamam la yemiyom
ciger için fiilan biliyorumda et için düşünmemiştim
tam yaz geldi en hafif kiloda olmalıyız begüş her hafta artı geliyortamam ben iletirim
hep amerikanın oyunu bu artılar
sabitte anlaşsaktam yaz geldi en hafif kiloda olmalıyız begüş her hafta artı geliyorbildir kilonu kaçmak kurtuluş değil ve cumaya eksi gelinecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?