Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim detoks bozuldu

Aslında 11.30da güzelce 1 pattiş ile bi kase yoğurdumu yedim.. öğlen içinde haşladım hazırladım.. sonra 23 nisan gösterisine gittik.. kv ile kb gelmişti gösteriden sonra illa sizi yemeğe götürim dedi yok baba zahmet etme dedim.. önce dedim yemesem ama işte adam ne yersiniz diyince kebap yedik azcık lavaşla.. bide salata 15.30da.. günü kapattım..

Ben öyle durumda benimle sofra kurmayı seviyor birlikte çok egleniyoruz dedi bidaha laf soyleyemediler. Ben onun kadar güzel yumurta kiramiyorum o çok güzel yapıyor siz de tadın dedim yine sustular. Artık sıkıntı olmuyor. Yapmadığında da bugün ben de yorgunum hadi disardan soyleyelim derdim hemen

Ne güzel bi annesin senn..ne fedakar bi kadınsın..anasın... @Sherrysherrylady
Wuu kaydedildi
Şerri istediğim kilodan önce mezun oldum ben 46 istiyorum şuan 56 yım ama 10 kilom var ramazan bayramına kadar 46 olmak istiyorum inşallah rabbim nasip eder
Ayyy 46 cok az deglmi ya merak ettm fiziğini şimdi))
katıldımmm sankiii

Akıllı miuuuu
Ayy ben hiç söylemiyim boy farkımızı :))
Senn boy kactı kızzzz??? retro_hippo

Ayyy ne yesem diyet yapmayacağım 3 gün çok heyecan yaptım laaa
Benim de ağzım kimyasal gibi sadece meyve yiyorum. Umarım kilo almam agzimin içi yara dolu öyle böyle değil atesten olurmus. Cumaya iyileşip eski moduma dönmek Istiyorum temmuza sıkı girecegim

Ayyy ne yesem diyet yapmayacağım 3 gün çok heyecan yaptım laaa
Benim de ağzım kimyasal gibi sadece meyve yiyorum. Umarım kilo almam agzimin içi yara dolu öyle böyle değil atesten olurmus. Cumaya iyileşip eski moduma dönmek Istiyorum temmuza sıkı girecegim

Kuzum keşke çorba icseydin kavurma ile yoğurt biliyorsun demir emilimi için yenmiyor menü çok çok güzel spor da a yaparsan şahane olur
Sporsuz puanın:7
Spor yaparsan
Puanın:10

Kızlar liste ile ilgili birsey soracagim bu cuma kilo almış olacagim bu kadar serum meyve ilaç patlatacak beni ben listeye haftaya mi girecegim. Yoksa bu hafta ilk kilo bildirimi yapilip haftaya mi eksi artı yapiliyor. Bu cumaya iyilesirsem annemle akşam spor da yapacagiz. Yani ben listeye girerken nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…