bende şimdi geldim kaptan temizlik yaptım dip köşe dışarıda işler vardı onları hallettim ayy çok yorulmuşumNerde bu kızlar
Ben öyle durumda benimle sofra kurmayı seviyor birlikte çok egleniyoruz dedi bidaha laf soyleyemediler. Ben onun kadar güzel yumurta kiramiyorum o çok güzel yapıyor siz de tadın dedim yine sustular. Artık sıkıntı olmuyor. Yapmadığında da bugün ben de yorgunum hadi disardan soyleyelim derdim hemenaynen öyle oldu biliyo rmusun?
sen otur oglum biz yaparız dedi eşim yardımcı olurken. "neden oturuyormuş sen otur çalışıyorsun derken ne demek istiyorsun?" kv'ye dediğimde yani yoruluyorsunuz demek istedim der. bozardım yani onu. kendini ezdirmiş biz de ezilelim isterler.
kalkar getirir lazım olanı.
eşim de dürterdi beni kalkasana anneme yardım et. çok istiyorsan sen et derdim sinir olurdum.
aynen öyle oldu aynen.
kadın beş yaşına kadar koynunda yatırmış oğluşunu. kocası da öldü diger beş oglu bunun gibi değil zaten. bi bu anacım da anacım. allahından bul kadın. yuvamı yıktın kadın!
Ne güzel bi annesin senn..ne fedakar bi kadınsın..anasın... @Sherrysherryladyaile fotosu önemli.
annemle babam en son ben dogmadan önce bi foto çektirmişler.
benden 2.5 yas büyük abim kucaklarında bebek.
ben dogduktan sonra foto filan yok. zaten ben kaza kurşunuyum, istenmemişim.
bunun acısı bu yaşımda bile beni rahat bırakmaz. o fotoyu gördükce hep bi yerim sızlar.
o yüzden kızımın bunları yaşamsını asla istemiyorum. onun fiziksel ve psikolojik saglıgı herşeyden önemli..
Wuu kaydedildi
Ayyy 46 cok az deglmi ya merak ettm fiziğini şimdiŞerri istediğim kilodan önce mezun oldum ben 46 istiyorum şuan 56 yım ama 10 kilom var ramazan bayramına kadar 46 olmak istiyorum inşallah rabbim nasip eder
katıldımmm sankiiiArtık bakacam mium üç gün bu liste ile de veremiyorsam kendimi atacam biryerlerden
Bence kabak canım patis beni etkilemiyor
Bende küstüm şarkılar armağan ettim duygusala bağladım etkilendi mi yööööö@Bonus
Nettin waytim 46 'da cer çöp olursun ablamdan biliyorum.. size yakışan kilo 51 maksimum 50
Akıllı miuuuuyanlış yazmışım ne var bişey de kaçmasın gözünden
hee biliyorum ben bu kızı.. evet işte sayılacak adet.. üşenme kız sayıver.. zaten hatun çoğunu kendi sayıyor.. ayrı ayrı saymana gerek yok.. toplam 145 hareket bölgesel de yazabilirsin mesela
amin çokca
düşüneyim.. liste performansın nasıldı ki
Senn boy kactı kızzzz???Ayy ben hiç söylemiyim boy farkımızı :))
Kız eliff sen bu mesajı 11 45 de yine atmıştınNe güzel bi annesin senn..ne fedakar bi kadınsın..anasın... @Sherrysherrylady
Wuu kaydedildi
Ayyy 46 cok az deglmi ya merak ettm fiziğini şimdi))
katıldımmm sankiii
Akıllı miuuuu
Senn boy kactı kızzzz???retro_hippo
Benim de ağzım kimyasal gibi sadece meyve yiyorum. Umarım kilo almam agzimin içi yara dolu öyle böyle değil atesten olurmus. Cumaya iyileşip eski moduma dönmek Istiyorum temmuza sıkı girecegimAyyy ne yesem diyet yapmayacağım 3 gün çok heyecan yaptım laaa
Benim de ağzım kimyasal gibi sadece meyve yiyorum. Umarım kilo almam agzimin içi yara dolu öyle böyle değil atesten olurmus. Cumaya iyileşip eski moduma dönmek Istiyorum temmuza sıkı girecegimAyyy ne yesem diyet yapmayacağım 3 gün çok heyecan yaptım laaa
Ben de girecegim listeyeVayt tekrar listeye girecek bebegim 2 hafta sonra.listeye girerim dersen sen de ye
Ne ignesi canimIgnemi vurulnayi unutmusum
Hastaneye gitcem.yuruyus olsun.
Kuzum keşke çorba icseydin kavurma ile yoğurt biliyorsun demir emilimi için yenmiyor menü çok çok güzel spor da a yaparsan şahane olursabah 1 incir
kahvaltı
biraz süzme peynir
4 zeytin
az yumurta
domates-salatalık
ara
200 ml ile süt ile kahve
öglen
3-4 ymk kadar kavurma
salata
200 ml yogurt
2,5 lt su
spor inş eve gidince
Whiteblacklife @MiuLego @Esra_4378
çorbayı içmedim bugün
aslında hiç içmesemde yogurtmu yesem yerine bilmedim
Duzensiz beslenme kuzum benim en büyük sorunum saat yok oluyor bende diyet dışına çıkan ama yada evde stres durumu varsa öyle ciss coss değil bazen 24 tek öğün geziyorum meselaNasıl kilo aldın peki :))
Nasıl kilo aldın peki :))
B12 canımNe ignesi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?