Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah çok geç akşam az salata da ekseydin en azından .su okey spor yapılmış ekleniyor
Puanın:8

Güle güle kullan seri boşver giyersin yaaa
dimi kız. şööle pembiş pembiş güzel güzel giyerim. bu ara çok siyah şey aldım kilolarımdan dolayı en azından ayakakbı açar..

olgun adamın hali başka tabi çakilim. benim ki değil işte fark bu..

Kuzum keşke çorba icseydin kavurma ile yoğurt biliyorsun demir emilimi için yenmiyor menü çok çok güzel spor da a yaparsan şahane olur
Sporsuz puanın:7
Spor yaparsan
Puanın:10

Cnm yarın da nohut var .yoğurt çorbası var
Hergun bakliyat tüketmiş oluyorum o yüzden yemedim

Peki günü gibi olsun dedim

Kendisinin gitmeye niyeti yoktu valla.Eşim götürdü

benimki de gidicem dediğinde dur gitme dedi. 1,5 ay eltimde kaldı biletini almadı eşim. beni yokladı. baktı benden ışık yok defoldu gitti memleketine kv... çünkü yüzüne bakmam dedim, ki bakmazdım da.. herkes haddini bilicek.

Benim kb iş yaptığı için evde
Kv garibine gitmez yapmasi

Mesela ben bu iş yerinde erken çıkıyorum eşimden ,o kahvaltı sofrası ni toplayip ortalığa ayar çekiyor

Benim kb iş yaptığı için evde
Kv garibine gitmez yapmasi

Mesela ben bu iş yerinde erken çıkıyorum eşimden ,o kahvaltı sofrası ni toplayip ortalığa ayar çekiyor
ne kadar güzel işte öyle adama can feda.
benim kp de yapmazmış ki. hatta köyde çok ezilmişkv ve görümcelerim. klasik türk ailesi. yayan adam çalışan kadınlar. ama eşim yine de beni dinliyordu yapıyorduk beraber yemek vs. yine de arada yemek yapar sofraya da yardım ederdi yengeç ya evcil adamdır. bir de evlenmeden uzun yıllar yalnız yaşadığı için.
adam da aslında potansiyel vardı da herşeyi geldi kv bozdu. sanki bana hizmet ediyormuş gibi adamı fitledi. pis kadın...

Çok haklısın. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştrsn kocalarmza merhamet versn.
Ben çalışırsam maaşmı kocama vermicem.
Nekdar kazandığımı da söylemicem.
Yatırırmm kendime olacak inşallah.
canım Allah hayrlsnı masip etsin inş hepimizee

Ben 48 46 istiyorum yakışır mı bilmem ama bı incem bakarım olmadı çıkarım yukari
Evet Whiteblacklife inmek zor cıkmak kolay:)))
Rabbim esine merhamet versin aranız hayrla düzelsin tatlılıga baglansn inş
aaa o kdar kıskanc mmııı Kajupi

amin canım amin
rabbim kimseye geçim sıkıntısı vermesin,kimseye muhtaç etmesin,kazandığıyla geçinmek nasip etsin
Aminn inş
Ben kocamla meslektasim maas saklama durumum olmuyo.ek dersimi de biliyo sagolsun gerci henüz hic boyle bişey yapma geregi hissetmedim.inşallah da hissetmem.
amin inş canım inş

Seninki ayri bi cinsti kuzum.benimmi de esimden yuz bulsa gitmezdi.ama esim eskiden beri hep anasini babasini bi arada tutmaya ugrasmis yakina geldik diye anasinin bunu kullanmasina izin vermedi.ayrilmak istiyosan ayril hemen evini tutayim ama tamam evinde kalcam ayrilmicam dersen de bana bi daha tek kelime etmeyeceksin dedi.kv nin de tutmadi bi taraflari tabi.kaldi evinde.

ben şimdi menümü vercem ama çok pis sopa yiyecem biliyorum. ama çok yürüdüm telafi olur sanıyorum.
kahvaltı: z yagında yumurta, peynir domates ve 1 tb ekmek.
ögle: 1 adet tavuk burger, az patates kızartması ve ice tea ( avm de secenek az
akşam : ev yapımı kavurma, kabuklu yer fıstığı ve kahve yanında 3 gün kurusu
su : 1,5 lt.
spor : 2 saatten fazla yürüyüş. çogu kızım uyusun diye tempolu : Whiteblacklife begum75

bego sen beni listeye yine koy bu hafta boş geçti moralsizlikten ama haftaya yeniden başliyorum beybisi cumadan inşalla.
bu arada yengem adına hesap açıcam madem herkesin parası kendine benim oaram da o bilmesin. hatta kendim bile unutayım ki salaklıktan ona param var demiyim..

allah razı olsun canımsagolasın

hiç karısını ezdirmemiş bak eşin. allah böyle adamlardan razı olsn. benim kocam gibilere de akıl, iz'an ve vicdan nasip etsin.

Son düzenleme:
Akşam ki patates gereksizmis kuzum onun yerine yoğurt cacık daha güzel.olurmus spor var diyorsun su okey
Puanın:8 canim

Akşam ki patates gereksizmis kuzum onun yerine yoğurt cacık daha güzel.olurmus spor var diyorsun su okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…