- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sabah çok geç akşam az salata da ekseydin en azından .su okey spor yapılmış ekleniyorMenum
Sabah 13.00
2 yumurta
Az beyaz peynir
Az lor
Domates
Salatalık
Biber
1 isirik muz
Ara 17.00
4 yenidünya
4 erik
Akam 19.00
1 biber dolması dışı
1 kabak dolmasi disi
1 patlican dolmasi dışı
1 kase cacık
Su
2.5 lt
Spor henüz bitmedi aksam paylasirm
Simdilik 2 saat yuruyus var
@MiuLegoWhiteblacklife
Hayırlı ugurlu olsun gulucukleri eksik olmasinAllah razı olsun canım darısı isteyen herkese olsun inş :)
dimi kız. şööle pembiş pembiş güzel güzel giyerim. bu ara çok siyah şey aldım kilolarımdan dolayı en azından ayakakbı açar..Güle güle kullan seri boşver giyersin yaaa
Ben öyle durumda benimle sofra kurmayı seviyor birlikte çok egleniyoruz dedi bidaha laf soyleyemediler. Ben onun kadar güzel yumurta kiramiyorum o çok güzel yapıyor siz de tadın dedim yine sustular. Artık sıkıntı olmuyor. Yapmadığında da bugün ben de yorgunum hadi disardan soyleyelim derdim hemen
Yeme banuuu doydun ac degilsin listeye gireceksin yemeeeEv bermuda seutan üçgeni gibi
Buraya attım kendimi
Kv sarma sarmış , taze sıcak ekmek var
İşkembe çorbası yapmış birde
Buraya atmasam kendimi yiyeceğim biliyorum
Kuzum keşke çorba icseydin kavurma ile yoğurt biliyorsun demir emilimi için yenmiyor menü çok çok güzel spor da a yaparsan şahane olur
Sporsuz puanın:7
Spor yaparsan
Puanın:10
Kendisinin gitmeye niyeti yoktu valla.Eşim götürdü
dimi kız. şööle pembiş pembiş güzel güzel giyerim. bu ara çok siyah şey aldım kilolarımdan dolayı en azından ayakakbı açar..
olgun adamın hali başka tabi çakilim. benim ki değil işte fark bu..
ne kadar güzel işte öyle adama can feda.Benim kb iş yaptığı için evde
Kv garibine gitmez yapmasi
Mesela ben bu iş yerinde erken çıkıyorum eşimden ,o kahvaltı sofrası ni toplayip ortalığa ayar çekiyor
canım Allah hayrlsnı masip etsin inş hepimizeeÇok haklısın. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştrsn kocalarmza merhamet versn.
Ben çalışırsam maaşmı kocama vermicem.
Nekdar kazandığımı da söylemicem.
Yatırırmm kendime olacak inşallah.
EvetBen 48 46 istiyorum yakışır mı bilmem ama bı incem bakarım olmadı çıkarım yukari
Rabbim esine merhamet versin aranız hayrla düzelsin tatlılıga baglansn inşsagol birtanem teşekkür ederim.
buna ragmen kocamın sen iyi ana değilsin benim anam daha iyi baktı kızımıza derken içime sapladığı hançeri gel de düşün.
evladımı bırakıp seyahatlere gittim günlerce gelmedim. kazandım getirdim evimize. ama ne ldu? sen kazandın kendin yedi oldu.
artık kazanmicam ve o getircek ben yiyecem. ama kişisel ihtiyaclarım için para vermez maalesef. iyice cılkı çıktı ama idare ediyorum. evladım önemli sırf onun için. umarım o da aklını başına devşirir kızımızı bana karşı kullanmayı keser
aaa o kdar kıskanc mmıııÇok şükür benim öyle misafr sorunum yok. Ben çağrmadan gelmez kimse.
Kocam da misafri pek sevmez yaani sever de erkekler gelmesn ister beni kıskanmaktan sadece kadınlar gelsn gtsn der.
Sen bi de çalışıyomşsn Allah kuvvet versn selamete erdirsn.
Çok zor çok.
Aminn inşamin canım amin
rabbim kimseye geçim sıkıntısı vermesin,kimseye muhtaç etmesin,kazandığıyla geçinmek nasip etsin
amin inş canım inşBen kocamla meslektasim maas saklama durumum olmuyo.ek dersimi de biliyo sagolsungerci henüz hic boyle bişey yapma geregi hissetmedim.inşallah da hissetmem.
Herşeyde bir hayır vardır öyle düşünbenden önce çalışan kız geliyomuş şimdi ay ben çok rahatsız oluyorum ya
çıkartmışalr bu kızı evrak imzalamaya geliyor
Seninki ayri bi cinsti kuzum.benimmi de esimden yuz bulsa gitmezdi.ama esim eskiden beri hep anasini babasini bi arada tutmaya ugrasmis yakina geldik diye anasinin bunu kullanmasina izin vermedi.ayrilmak istiyosan ayril hemen evini tutayim ama tamam evinde kalcam ayrilmicam dersen de bana bi daha tek kelime etmeyeceksin dedi.kv nin de tutmadi bi taraflari tabi.kaldi evinde.benimki de gidicem dediğinde dur gitme dedi. 1,5 ay eltimde kaldı biletini almadı eşim. beni yokladı. baktı benden ışık yok defoldu gitti memleketine kv... çünkü yüzüne bakmam dedim, ki bakmazdım da.. herkes haddini bilicek.
allah razı olsun canımsagolasıncanım Allah hayrlsnı masip etsin inş hepimizee
EvetWhiteblacklife inmek zor cıkmak kolay:)))
Rabbim esine merhamet versin aranız hayrla düzelsin tatlılıga baglansn inş
aaa o kdar kıskanc mmıııKajupi
Aminn inş
amin inş canım inş
Seninki ayri bi cinsti kuzum.benimmi de esimden yuz bulsa gitmezdi.ama esim eskiden beri hep anasini babasini bi arada tutmaya ugrasmis yakina geldik diye anasinin bunu kullanmasina izin vermedi.ayrilmak istiyosan ayril hemen evini tutayim ama tamam evinde kalcam ayrilmicam dersen de bana bi daha tek kelime etmeyeceksin dedi.kv nin de tutmadi bi taraflari tabi.kaldi evinde.
Akşam ki patates gereksizmis kuzum onun yerine yoğurt cacık daha güzel.olurmus spor var diyorsun su okeyMenumu vereyim
Sabah kalkinca
2 ceviz
1 hurma
Kahvalti 11.15
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
2 dilim hellim
Salatalik
Yesil cay
Ara 14.30
Yarim elma
Yarım muz
2 ceviz
Aksam 17.30
2 yk sebzeli kofte
Bi parca fasulye tava
5 tane actifryda pismis patates
Yatmadan cay yesil cay sade nescafe seceneklerinden birini icerim
Su 2.5u gecti
Spor var ama eklicem
@MiuLegoWhiteblacklife
Akşam ki patates gereksizmis kuzum onun yerine yoğurt cacık daha güzel.olurmus spor var diyorsun su okeyMenumu vereyim
Sabah kalkinca
2 ceviz
1 hurma
Kahvalti 11.15
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
2 dilim hellim
Salatalik
Yesil cay
Ara 14.30
Yarim elma
Yarım muz
2 ceviz
Aksam 17.30
2 yk sebzeli kofte
Bi parca fasulye tava
Su 2.5u gecti
Spor var ama eklicem
@MiuLegoWhiteblacklife
Sabah kalkinca
2 ceviz
1 hurma
Kahvalti 11.15
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
2 dilim hellim
Salatalik
Yesil cay
Ara 14.30
Yarim elma
Yarım muz
2 ceviz
Aksam 17.30
2 yk sebzeli kofte
Bi parca fasulye tava
Su 2.5u gecti
Spor var ama eklicem
@MiuLegoWhiteblacklife
Unuttuguna göre b12Ne ignesi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?