Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego canim şu an orucum bozuldu aç falan değilim nasıl beslemeyin bugün ogün olarak yani arkadaşlar sizde beni aydinlatirsaniz sevinirim
Eğer evde rahatça yiyebilirsen ye canım normal düzenine dön derim iftarı da bekleme durumun kalmadı erkenden yiyebilirsin ama iftarda birileriyle yiyeceksen az yemeye çalışırsın

65.9 ciam

Şu an 67.3
Tam olarak şu an regl oldum akşamı beklemedim artik bildirdim

@MiuLego matematik61
Oyy kiyamam kzz
Hadi giciklik yapmıyorum regl sisin var kabizmissinda

Bu arada bana hurmayla süt cok iyi geliyo kuzm
Mesala sahurumu 7 hurma 1 bardak sütle yaptim
Sabah sanki kayisili cay icmism gibi wc çıktım
Ac karnina sendr yap
Mesela yarın esine sahur hazrlarken sendr 3 hurma yarim barkdak süt ic sabah wc icin

Misafir var onların yanında yemesem olmaz mecbur o saati bekliycem sahuruda hep birlikte yapiyoruz bi dusuneyim

Canim ben 2 kilo bile fazla çıktığımı gördüm benim için bu artı çok normal az bile

@MiuLego canim şu an orucum bozuldu aç falan değilim nasıl beslemeyin bugün ogün olarak yani arkadaşlar sizde beni aydinlatirsaniz sevinirim
Canımcım aç değilsen eğer 17-18 civarı normal akşam yemeğini ye ve günü kapat derim. Ama su iç bu süreçte

Misafir var onların yanında yemesem olmaz mecbur o saati bekliycem sahuruda hep birlikte yapiyoruz bi dusuneyim
O zaman şimdi bir haşlanmış yumrta ile hafif kahvaltı yap.. akşam da hafif ye.

Ama sahur iftar yapıcam diorsan oruç gibi devam et düzeni bozma esra. Ve spor yap hadi kalk o ödem bol su spor ve regl çözülmesi ile gidecek

Ay ben de iftardan once spor yapabilmek icin dort gozle regl bekliyorum

O sataşmaz

S
E

V
İ

Ş ü

R
arden32
Sevişür

Sen öperken mali de arka fondan sesi verir dublaj yaparsin

Ayyyy yok o benim takıntım sadece yoksa evvel Allah seksilik desen bende, gerdan desen bende, düzümsü karın bende, memişler oh oh,popo desen maşallah maşallah
Omuzları ve sırtı kes at tamam
Öğlen vakti libidomla neden oynuyon Lunyam anlatsana biraz
Bu arada benim atalarım hep kesecibaşıymış aklında olsun

Kpss başvuru için son günmüş bugün. Okula gidip başvuru yapılıyor değil mi başvuru formunu ordan veriyorlarmı
Evde kendin de yapabilirsin ama eğer foto değişecekse gitmen lazım. Önce ösym ye girip kayıt oluşturuyorsun. Sonra para yatırıyorsun. Çıktıyı da yine ösym resmi sitesinden alabilirsin. Mesai bitmeden bi bak sisteme. Eğer foto değişmeyecekse halledebilirsin. Yok ben uğraşamam dersen önce ösym kaydına gidecek sonra para yatıracaksın

Almadım ki. Ne zaman alcam hacıııı yarın sabah söz alayım. Bel basen bacak kol omuz yeter mi?
Yanak ta al
Anlaşıldı canim hemen uyguluyorum dediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…