- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet kalçalarım genişlemiş gibi ya da psikolojikben de başlayacağım.. pazartesi inşallah.. başlamak lazım kuzu vücut hemen salıyor yoksa
Evet kalçalarım genişlemiş gibi ya da psikolojik
vasiyete yazdım büyük büyük,açlıktan ölene kadar bekleyin,kefenlemeden tartın bildirin dedimne zaman kilo bildiricen
Sevindir bizi tartı ile neslihaaaan
anne evi sonucu mu bu?
haftaya önemli bildirimin bak
hemen eksiye geçiyorsun
yoksa yerim çiğ çiğ
noluyor eflal
böyle yapma ya bi nolduğundan bahset
noldu
reglden kalanı da haftaya işe yarar be neslihan
haftaya 7 ler geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrharika eksi
bak hele bak bak tatilciye.. sopalamıcam ama.. hemen verirsin haftaya sen onu.. tatilde oluyor öyle
Aynen masumm
Cok sukur bu gunleride gorduk ya
vay vay nesli istikrarını bozmuyorduuuu
Ahahahhaaboşver kalçalar moda artık bilerek büyüttüm dersin millete
Teşekkür ederim canımInşallah sevindin mi cnmmm
Oyy haftaya 7li lerin kıyısından göreceğim inanıyorum da korkuyorum dun ystmadam cok pis arti gordum sabah wc çıkınca gitti çok şükür ne pok muş dedim hahahaha
Canım hayırlı olsun sizin adınıza sevindim.. Kocaeli de iyi yerdir..
Hafta ya 7 lilere giriyorum bu hafta olmadi regl yok ac sıkıntılı spor da çok yapamadım çok yürüdüm hiç oturmadım hep kaykılmışsın ama olmadı cnm olsun bu da güzel az az olsun kalıcı olsun
vasiyete yazdım büyük büyük,açlıktan ölene kadar bekleyin,kefenlemeden tartın bildirin dedimkefen ağır çeker biliyon mu
kız Neslihan bu wc ye alış artıkOyy haftaya 7li lerin kıyısından göreceğim inanıyorum da korkuyorum dun ystmadam cok pis arti gordum sabah wc çıkınca gitti çok şükür ne pok muş dedim hahahaha
ben verdimmanyak mıyım ben kimse vermemiş daha bildirim
Sanki aus kocaelindeydi..Te
Teşekkür ederim canım
Kocaeline hic gitmedim ogrenicez bakalim
Karamurseldeydi ausSanki aus kocaelindeydi..
o gözlerin yerim ben
spoiler vereyimAy kitapta istanbulu kuşatmaya çalışıyor Mehmet. Acaba kuşatabilecek mi çpk heyecanlı
Şaka bir yana fetih1453 ü izlerken de ağlamıştım çok
Okurken de gözlerim doluyor benim hep. Ölen askerler falan. Ay yaaaaşu yaşadığımız topraklar ne zorluklarla kazanılmış savaş ne kötü
noldu ördekim? niye böyle oldu?
anne evindeydi
Kızlar merak etmeyin gelmeyince diye yazdım. En karanlık zaman güneş doğmadan önce ki andır demişler ya. Ben o karanlık zamandayım, güneş doğar inşaalah görürüm.
Dua eden olursa sevinirim. Dua edin ve benim için üzülmeyin. Merak etmeyin.
allah yardımcın olsun eflalim,tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.unutma ölümden başka herşeyin çaresi varKızlar merak etmeyin gelmeyince diye yazdım. En karanlık zaman güneş doğmadan önce ki andır demişler ya. Ben o karanlık zamandayım, güneş doğar inşaalah görürüm.
Dua eden olursa sevinirim. Dua edin ve benim için üzülmeyin. Merak etmeyin.
bana vermediğin kesinaaa kim oldu birinci.. çok tehlikeli sulardı oralarıama oyumu kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?