- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
heeeeyaka kartının oldugu footo son halim de :)
Harikasıııııınvar ya inanılmaz motive oldum gaza geldim sayende gel alnından öpceeemm
Sizleri de ekledim kızlar
artık ne yediğini takip edcem hep ona göreheeeeayyy onu ben bile farketmedim yaa yaka kartımla kendimi resmen ifşa ettim
Çooooookkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmHarikasıııııın
Her zamaan balımmartık ne yediğini takip edcem hep ona göre
kaç kilo verdin Allah aşkına nsl zayflamşsın cnm ya.karttanda korkma ya görünmüyor yazılarÇooooookkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmm
Her zamaan balımmÇok utandım şimmdi valla yaa
Albümlerimde var tatlım hala silmedimama fotolar gitmiş peri ben bişey göremedim ki
Görünsün canım sorun değil yaa :)))) 13 kilo verdim :)kaç kilo verdin Allah aşkına nsl zayflamşsın cnm ya.karttanda korkma ya görünmüyor yazılar
Bende seni takip edicem artık :)rapor
sabah
tam tahıllı ekmkten tost
bir fincan çay
zeytin
domates
salatalık
öglen
bir buçuk kuru patlıcan dolması
valla minicikti
iki dilm tm thllı ekmk
akşam
bir domates
bir haşlanmş patates
bir fincan çay
bütün gün yürüdüm
su 2 litre
yarın leslie ye başlıyorum@Aynura88 caliskangarfield perigunlugu
tubacım 16 çok erken perşembe akşamı 6 da diğer akşamlar 7 de yiyebilirsin akşam yemeğini..miden çok kazınırsa 9 gibi elma yada tarçınlı süt içip metabolizmanı çalıştırabilirsin..diyeti işkence haline değil keyif haline getir...Arzuuuuu neredesin yazsana Tubaya güle oynaya nasıl kilo verileceğini ...meraba bayanlar .. saat 16 ya geliyor aslında akşam yemeği vaktim ama hiç bişey yiyesm yok ..
dün akşam 5 te yedim yemeğimi .. sabah kahvaltı yapamadım hiç bişe yiyemiyorum ara öğün yapmadım çok halsiz ve yorgunum .. migrenim tutacak galiba ..
az önce bir dilim börek yedim .. kendime gelmek için yakın bi yerlere doğru yürüyüşe çıkacagım ..
belki biraz düzelirim ..
görüşmek üzere ..
vallahi minicik yarısını anneannem yedi zaten o sana çok çok diyor brdeBende seni takip edicem artık :)
O minicik dolmada neee öyleeee kocaaaa toto yapacaaakkkBirde haşlanmış patates demiiiişşş Sporu katla ikiyee katlaaaa
maşAllahAlbümlerimde var tatlım hala silmedimDevamlı eklicem artık gaza geldim :)))
Görünsün canım sorun değil yaa :)))) 13 kilo verdim :)
Albümlerimde var tatlım hala silmedimDevamlı eklicem artık gaza geldim :)))
Görünsün canım sorun değil yaa :)))) 13 kilo verdim :)
Ayyy yine unuttum ya senin sorununu afedersin kuzum..Dizim agriyo canım kaptanım ya spor yapmayı bende çok istiyorum ama bilmiyorum ya off
Evet ablam öğle oldu yaaa...annemleyim...çok mutlu huzurluyummm...Hehe kaptanimiz sporla uctuuuuu . Mucuks aynuram . Annenledesin gozun aydin
Benim de kaç gündür ağrıyordu boğazım,şimdi iyiyim...sen de iyileşirsin inşallah....Dün hava güzel diye kapı pencere açık temizlik yaptım zaten hiç korumam kendimi...bademciklerim şişmiş...feci rüzgar var bugün..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?