Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

rapor

sabah
tam tahıllı ekmkten tost
bir fincan çay
zeytin
domates
salatalık

öglen

bir buçuk kuru patlıcan dolması
valla minicikti
iki dilm tm thllı ekmk

akşam
bir domates
bir haşlanmş patates
bir fincan çay

bütün gün yürüdüm
su 2 litre
yarın leslie ye başlıyorum @Aynura88 caliskangarfield perigunlugu

Bende seni takip edicem artık :)

O minicik dolmada neee öyleeee kocaaaa toto yapacaaakkk Birde haşlanmış patates demiiiişşş Sporu katla ikiyee katlaaaa

tubacım 16 çok erken perşembe akşamı 6 da diğer akşamlar 7 de yiyebilirsin akşam yemeğini..miden çok kazınırsa 9 gibi elma yada tarçınlı süt içip metabolizmanı çalıştırabilirsin..diyeti işkence haline değil keyif haline getir...Arzuuuuu neredesin yazsana Tubaya güle oynaya nasıl kilo verileceğini ... Honey_ball

Bende seni takip edicem artık :)

O minicik dolmada neee öyleeee kocaaaa toto yapacaaakkk Birde haşlanmış patates demiiiişşş Sporu katla ikiyee katlaaaa
vallahi minicik yarısını anneannem yedi zaten o sana çok çok diyor brde totom yok benm hepsi göbekte toplnmış igrenç yagların üstelik evde dgldm tüm gün yürüdüm leslie ye bşlyorz yrn aynura ablayla

ben bugünkü menümü yazayımm kızlarr. adımı değiştirdim gulruguler ben :)
sabah 2 dilim ekmek beyaz peynir 7 tane yeşil zeytin tuzsuz
öğlen sebze çorbası 1 dilim kepek ekmek. yoğurt salata
arada 1 kare bitter çikolata
akşam
2 tane yumurta peynir zeytin.
15 dk leslie

Selamlar canlar Bugun nasilsiniz bakalim?

Hasta olan tum guzellere gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Lucia uzulme gulum. Tedavi olunca daha kolay kilo vereceksin.

Naz neden "cile" terimini kullandin canim. Gayet iyi gidiyorsun. Istikrarla verince keyifli bir surec oluyor. O teyzeye de aldirma. Herkes deneyimini aktarmak istiyor. Ama dusunmuyor ki karsidaki duymak istitor mu

Yagmur cok guzel gidiyorsun guzelim. Bu cuma merakla bekliyorum sonucunu. Kaptanla leslie yapmaya da basladiniz bugun, cok guzel inceleceksin Aynura incelmeye baslamis bile

Funda luzumsuz insanlar her yerde mevcut canim. Ya gormezden gelip uzulmeyeceksin ya da neyi seni rahatsiz ediyorsa bir bir yuzune soyleyip uyaracaksin

Hos geldin zeynep

Peri sen de guzel gidiyorsun canim. 13 kilo az degil. Protein diyeti ile daha fazla inceldiginden 17 vermis gibi gorunursun. Emeginin meyvelerini topluyorsun, diyet bitince yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…