- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
İki tane altta çıktı.hic böyle olmadı.diğerleri için uzun ara oluyor diye biliyorum ama..
Valla bilemiyorum ki canım ortalıkta sarhoş gibi geziyor um gözlerim agriyo uykusuzluktanZeynep yazdiklari gibi disten olabilir canim. Ates yapar. Ayrica zamaninda arastirmistim. Yabanci forumlarda anneler hep cocuklarin gaz sikintisinin neden 6. Aydan sonra yeniden hortladigini soruyor ve dis doneminde salya arttigindan bebeklerin daha fazla yutkunmasinin gaza neden olabilecegi tartisiliyordu. Benim minigim de alt 2 disi hic bilmedim nasil cikti. Sonrakilerde senin anlattiklarini yasadim.
Valla bilemiyorum ki canım ortalıkta sarhoş gibi geziyor um gözlerim agriyo uykusuzluktan
Hic göremedim o günleri doğduğundan beriIyi biliyorum o duyguyu canim. 2 hafta kadar surebiliyor. Cok agladigi gecelerde calpol kullanabilirsin. Gerci sen bizden iyi bilirsin. Deliksiz uyudugu geceler de gelecek canim az sabir.
Hic göremedim o günleri doğduğundan beri
Ay inşallah canım ya inşallah .Ilk cocuk olunca zorlaniliyor gulum. Bazen hep boyle gidecek gibi geliyor. Ama inan goz acip kapayincaya kadar buyuyorlar. Ben de uykusuzdum 1 ay once hatirlarsan, simdi hic uyanmiyor. Buyudu koca adam oldu da "anne boreee" diyorAlistirdi babasi kiymali borege. Kalkip yapayim taze taze
Hic göremedim o günleri doğduğundan beri
Aynen bende göturdum diş yok dedi.8_5 aylık bakalım duzelicek mi hoş hep huysuz du benimkibenimde uykusuzluktan ağlayasım var buaralar, hiç mi uyumaz bir çocuk?
dişte değil bizim daha yeni doktora götürdüm diş gözükmüyor dedi
1 yaşından sonra rahatlıcaz inşallah canım
benim kuzunun da arka dişleri çıkıyor,zorlanıyoruz bir az...Aynen bende göturdum diş yok dedi.8_5 aylık bakalım duzelicek mi hoş hep huysuz du benimki
uykusuzluk çok kötüdür yaaa...en dayanılmazı o benceşşşbenimde uykusuzluktan ağlayasım var buaralar, hiç mi uyumaz bir çocuk?
dişte değil bizim daha yeni doktora götürdüm diş gözükmüyor dedi
1 yaşından sonra rahatlıcaz inşallah canım
MerhabaaaaMerhabalar guzeller
Yok da çok halsizimKacirmisim mesajini sanirim. Hayirdir canim, usuttun mu?
ben buradayım kuzum...nasılsın?sen neden hassaslaşdın canım benim?senin bebiş oğlandı dimi?Ben geldim herkes gitti
Merhabalar guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?