Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İki tane altta çıktı.hic böyle olmadı.diğerleri için uzun ara oluyor diye biliyorum ama..

Zeynep yazdiklari gibi disten olabilir canim. Ates yapar. Ayrica zamaninda arastirmistim. Yabanci forumlarda anneler hep cocuklarin gaz sikintisinin neden 6. Aydan sonra yeniden hortladigini soruyor ve dis doneminde salya arttigindan bebeklerin daha fazla yutkunmasinin gaza neden olabilecegi tartisiliyordu. Benim minigim de alt 2 disi hic bilmedim nasil cikti. Sonrakilerde senin anlattiklarini yasadim.

Valla bilemiyorum ki canım ortalıkta sarhoş gibi geziyor um gözlerim agriyo uykusuzluktan

Valla bilemiyorum ki canım ortalıkta sarhoş gibi geziyor um gözlerim agriyo uykusuzluktan

Iyi biliyorum o duyguyu canim. 2 hafta kadar surebiliyor. Cok agladigi gecelerde calpol kullanabilirsin. Gerci sen bizden iyi bilirsin. Deliksiz uyudugu geceler de gelecek canim az sabir.

Hic göremedim o günleri doğduğundan beri

Ilk cocuk olunca zorlaniliyor gulum. Bazen hep boyle gidecek gibi geliyor. Ama inan goz acip kapayincaya kadar buyuyorlar. Ben de uykusuzdum 1 ay once hatirlarsan, simdi hic uyanmiyor. Buyudu koca adam oldu da "anne boreee" diyor Alistirdi babasi kiymali borege. Kalkip yapayim taze taze

Ay inşallah canım ya inşallah .

hava berbat burda kızlar tipi var dışarda, öğlenden beri elektirk yoktu şimdi de kesilip duruyor

rüzgarın şiddetinden apartman sallanıyor resmen

eşim işten gelebilcek mi bilmiyorum vallahi

benimde uykusuzluktan ağlayasım var buaralar, hiç mi uyumaz bir çocuk?

dişte değil bizim daha yeni doktora götürdüm diş gözükmüyor dedi

1 yaşından sonra rahatlıcaz inşallah canım
Aynen bende göturdum diş yok dedi.8_5 aylık bakalım duzelicek mi hoş hep huysuz du benimki

Menumu yazym 7takimin gulleri

sabah
Yumurta haslamasi peynir yesillik

oglen
tarhaa corbasi
yogurt

aksam
tarhana corbasi
bol salata
2 tane galete
1 bardak ayran

kizlar hastalgm agir geciyor spor yapamadim canimda yemek istemiyor corba icmek istedim canlar yarin spora baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…