ben buradayım kuzum...nasılsın?sen neden hassaslaşdın canım benim?senin bebiş oğlandı dimi?
merhaba hayatımmm...
iyi kuzucum...hayırlısıyla şu nişanı atlatsan bi...Menumu yazym 7takimin gulleri
sabah
Yumurta haslamasi peynir yesillik
oglen
tarhaa corbasi
yogurt
aksam
tarhana corbasi
bol salata
2 tane galete
1 bardak ayran
kizlar hastalgm agir geciyor spor yapamadim canimda yemek istemiyor corba icmek istedim canlar yarin spora baslicam
iyi kuzucum...hayırlısıyla şu nişanı atlatsan bi...
evet ama gün boyu başka bişe yiyemedim hastayım sanırım ... sadece börekNisandan dolayi mi tatlim
iyi kuzucum...hayırlısıyla şu nişanı atlatsan bi...Menumu yazym 7takimin gulleri
sabah
Yumurta haslamasi peynir yesillik
oglen
tarhaa corbasi
yogurt
aksam
tarhana corbasi
bol salata
2 tane galete
1 bardak ayran
kizlar hastalgm agir geciyor spor yapamadim canimda yemek istemiyor corba icmek istedim canlar yarin spora baslicam
evet ama gün boyu başka bişe yiyemedim hastayım sanırım ... sadece börek
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy....ben de tuğbam yazdı sandımHangi nisani kaptanim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy....ben de tuğbam yazdı sandım
kuzum ama vücud direncin düçecek hasta olursun sonra...kendine dikkat et fıstığım....evet ama gün boyu başka bişe yiyemedim hastayım sanırım ... sadece börek
İyi akşamlar kızlar napıyosunuz nasılsınız
Ben bugün 5.5 saat gezdim yani orta tempoda yürüdüm iyi yürüyüş oldu karda yağıyodu çok güzeldi :) Bugün güzel bir gün geçirdim arkadaşımla :)
Ah ah bembeyaz olsa keske izmirde çok az yağıyo tuz serper gibi ama izmire o bile kar oluyo işte :)En guzeli bembeyaz kariyi yapmissin sevindim tatlim
çok sevindim canım...inşallah tekrarlarsın yine...İyi akşamlar kızlar napıyosunuz nasılsınız
Ben bugün 5.5 saat gezdim yani orta tempoda yürüdüm iyi yürüyüş oldu karda yağıyodu çok güzeldi :) Bugün güzel bir gün geçirdim arkadaşımla :)
kuzum ama vücud direncin düçecek hasta olursun sonra...kendine dikkat et fıstığım....
desene bakü deki gibi...burda da öğle oluyor...Ah ah bembeyaz olsa keske izmirde çok az yağıyo tuz serper gibi ama izmire o bile kar oluyo işte :)
Ben kar çok severim kara hasretiiizz :)desene bakü deki gibi...burda da öğle oluyor...
Buraya tuz serper gibi yağsa izdiham olur :)Ah ah bembeyaz olsa keske izmirde çok az yağıyo tuz serper gibi ama izmire o bile kar oluyo işte :)
Ah ah bembeyaz olsa keske izmirde çok az yağıyo tuz serper gibi ama izmire o bile kar oluyo işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?