taam canım yapınca mesaj atarım kendımı ıı hıssetmıyorum o yuzden bıraz gecıkıcek kusura bakma az once yıne yeme krızı gecırdım cok streslıyım acıkcasıı tae bo ya devam evet yarın yenı bı baslangıc olucak hersey adına yemın ederım duzenlı ve saglıklı olucammmcanm özelden gönderdim şifremi..çok sağoll.yarın yine tae bo yu yapcam tam gazz devam.:dance::dance:
ay baktır baktır. ben de geçen baktırdım 118 çıktı şeker. diyetisyen tatlıyı yasakladı. haftaya tekrar vericem kan bakalım ne çıkıcak. ben kan vermeden bir gün önce talı yeyip meyve suyu içmiştim bol bol. o yüzden yükseldiğini düşünüyorum ben ama sen bişey yeme sakın. inşallah ikimizde de yoktur canım ya. ben de tatlısız yapamam ama şeker filansak hiç yiyemicez mafoldumben
bu arada tae bo çok mu kalori yaktırıyomuş? ilginç bi spor ya. biraz daha yavaş olsa ne iyi olurdu adamlara yetişmekte zorlanıyorum.
bende ondan korkuyorum bız reaktıf hıpoglısemı den suphelenıyoz belırtılerı aynıı bendekı ozellıkle gece yemelrı uykudan kalkma tatlı yeme yada bıseyler yeme ve duzensız beslenmemden kaynaklı metobolızmam cok yavas sole baktıgımda nerdeyse hıc yemek yemıyom aradakı buyuk kacamaklar harıc tabee ama gıdım gıdım gıdyo kılolar gıttıgı gıbı gerı gelıyo buda cabasıı
yarın muslı alıcam sut yogurt vs eslıgınde tuketıcem ama ozellıkle beyaz ekmek pırınc seker vs uzak durucam kendımıze ne kadar kotuluk edıyoz oysaa acılen ıdeal kılomuza donmeız lazım ama mutlaka saglıklı olarak eskıden bole dusunmezdıma ma bu seker konusu cıkınca gercekten korktum hamılelıgımde fılan etkısı olur cok korkuyom acıkcasııı
tae boya gelınce ılk basta yavas basladıgımız bı vıdeo paylasmıstım onu yapalım yarındaa
hızlı olana yetısmek su asamada ımkansız zaten ne yapıyolar derken hareket kacıyoo yavas yavas baslayalım gıttıkce hızlandıralımm
canım sen bilirsin ama bu şekilde öğün atlamak hiç sağlıklı değil. kilo versen bile sonra hızla geri alırmışsın.
kıloyu gerı almak degılde gercekten sonu ııı olmuyo az once anoreksıyalılar gıbı kusmak ıstedım ama basaramadım
nefret edıyom kendımdenn
o kadar kotuyumkı suann oysa bu hafta 73 sabıtleyıp pantolan alayım dıyodumm su hale bakın gobegım cıktı yıneeeeee