Ay peri kiz iZmirin helede çesmenin kumrusu yenmemiHiçteee bilee yemeeeemmmm :) kandıramazsın beniiiiiiiiiii
Hem şimdi tutucaz hem kaza mı yapıcaz?ilk defa duyuyorum bunu ablam...Dogru bende farkli bisi demiyorumki
En az 3 gun en cok 10 gun . Bunun azi yada çogu regl degil özurdur orucunuzu tutabilirsiniz ...
Bir ayrintida şu .
Ben her ay muntazam 6 gun hastalanirim diyelim .
Ramazandada bu 7 gun oldu diyelim . 7. Gun özüdur lekede gelse oruc tutulur sonrada kazasi yapilir diye biliyorum hocamiz bize oyle bilgi verdi firuze gelince varsa yanlisim soyler .
geçen iftarda davulcu geldi...benim yeğen koştu açtı kapıyı... adamın dediğini yanlış anlamış ..bize bağırıyor ramazan geldi koşun diye...Ayyy benim ufak kız balkondan arkadaşına bağırıyor süslü pakize napıyon diyorr anam bu çocuklar bi alem karnım ağrıdı gülmekten
Derler vallaha.benim kız da şu an klima takmaya gelenleri soru ateşine tuttu...görmeniz lazım...küçücük bi şey,bıdır bıdır konuşuyo...Ayyy benim ufak kız balkondan arkadaşına bağırıyor süslü pakize napıyon diyorr anam bu çocuklar bi alem karnım ağrıdı gülmekten
Firuze gelince yazar yinede yaniltmayim sizleri . Hocamada sorayim kesin yazarim ..Hem şimdi tutucaz hem kaza mı yapıcaz?ilk defa duyuyorum bunu ablam...
Ayyy benim ufak kız balkondan arkadaşına bağırıyor süslü pakize napıyon diyorr anam bu çocuklar bi alem karnım ağrıdı gülmekten
Canım fotodakı senmisin?Kaç yaşında abla senin kız laf dolu maşallah
Aynen oyle oldu vampirim .
Aksama koftali ispanakta yemistim Onu yazmayi unutmusum
Dun ozel bir durumdu canim
Ondan hergun oyle olmuyor . Fena oldum tum gun sicakta disardaydim ..
Bi daha olmaz tesekkur ederim
yoğurttan daha güzel bir şey yok aslında... keşke onuda bozmasalardı... eskiden kendim mayalıyordum ama sütçüde bozdu sütünü...kızım için en çok sevindiğim şey yoğurdu çok seviyor...
bende eskiden sevmezdim yoğurdu sen içine baharat meyve katıyormuşsun... ben
içine mantı erişte katarak yerdim ancak :)))))
canım hayırlı olsun güle güle kullanın klimanızı... kv lerin evinde varmı klima ... inşallah vardır ...yoksa...senden hiç çıkmazlar yazın...:)))Derler vallaha.benim kız da şu an klima takmaya gelenleri soru ateşine tuttu...görmeniz lazım...küçücük bi şey,bıdır bıdır konuşuyo...
Canım fotodakı senmisin?
Siz hocanin dedigini yapin yaptigini yapmayinŞaşırdım valla senin menülerin güzel oluyor genelde :) ben yapsam neyse
Var ama o bile çare deyil hülüşüm...o sıcaklarda bile benim bu ateş püsküren evden çıkmıyorlardı...canım hayırlı olsun güle güle kullanın klimanızı... kv lerin evinde varmı klima ... inşallah vardır ...yoksa...senden hiç çıkmazlar yazın...:)))
güya evlerimiz ayrı... ama bir arada yaşıyoruz hala...bazı konularda Allah eksikliklerini göstermesin elbet...ama tadında bıraksalar şu gelip gitme işlerini...biz demi böyle olacağız ki çocuklar evlenince...Var ama o bile çare deyil hülüşüm...o sıcaklarda bile benim bu ateş püsküren evden çıkmıyorlardı...
Hülüs yine sacma sapan videolarmi izledin aaaaaa..sende öylesin Yasemin...
hatta sen benim tertibimsin...aynı gün geldik bu kışlaya... :)))
beraber terhis olcaz inşallah...
2 çocuk evlenince böyle nişanı oyuncak sanıyorlar...yüzüğü tak çıkar tak çıkar yalama oldu...:)))
nerden anladın...:))Hülüs yine sacma sapan videolarmi izledin aaaaaa..
Allah allah zaten karamsar takiliyon bide o videolara niye bakiyosunkinerden anladın...:))
izledim 2 gün önce daha yeni attım üzerimden gerginliğini...
internette deep web diye bir şey var... gösterilmesi yasaklanmış videolar var mış orada biraz orayı kurcaladım...sadece 2 video izlemem dengemi şaşırtmama yetti... hala gözümün önünden gitmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?