Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hem şimdi tutucaz hem kaza mı yapıcaz?ilk defa duyuyorum bunu ablam...

Ayyy benim ufak kız balkondan arkadaşına bağırıyor süslü pakize napıyon diyorr anam bu çocuklar bi alem karnım ağrıdı gülmekten
geçen iftarda davulcu geldi...benim yeğen koştu açtı kapıyı... adamın dediğini yanlış anlamış ..bize bağırıyor ramazan geldi koşun diye...
bende çok güldüm sonra ağlayarak içeri gitti... benimle dalga geçiyorsun dedi...2 saatte ona laf anlattım yok öyle değil böyle oldu diye...
bir kapris bir trip hep bu pepe nin yüzünden ...sinir oluyorum şu çizgi filme...hıhhh

Ayyy benim ufak kız balkondan arkadaşına bağırıyor süslü pakize napıyon diyorr anam bu çocuklar bi alem karnım ağrıdı gülmekten
Derler vallaha.benim kız da şu an klima takmaya gelenleri soru ateşine tuttu...görmeniz lazım...küçücük bi şey,bıdır bıdır konuşuyo...

Aynen oyle oldu vampirim .
Aksama koftali ispanakta yemistim Onu yazmayi unutmusum

Dun ozel bir durumdu canim
Ondan hergun oyle olmuyor . Fena oldum tum gun sicakta disardaydim ..

Bi daha olmaz tesekkur ederim

Şaşırdım valla senin menülerin güzel oluyor genelde :) ben yapsam neyse

Ayy abla yaa güldürdün valla mantı demek

Derler vallaha.benim kız da şu an klima takmaya gelenleri soru ateşine tuttu...görmeniz lazım...küçücük bi şey,bıdır bıdır konuşuyo...
canım hayırlı olsun güle güle kullanın klimanızı... kv lerin evinde varmı klima ... inşallah vardır ...yoksa...senden hiç çıkmazlar yazın...:)))

canım hayırlı olsun güle güle kullanın klimanızı... kv lerin evinde varmı klima ... inşallah vardır ...yoksa...senden hiç çıkmazlar yazın...:)))
Var ama o bile çare deyil hülüşüm...o sıcaklarda bile benim bu ateş püsküren evden çıkmıyorlardı...

Var ama o bile çare deyil hülüşüm...o sıcaklarda bile benim bu ateş püsküren evden çıkmıyorlardı...
güya evlerimiz ayrı... ama bir arada yaşıyoruz hala...bazı konularda Allah eksikliklerini göstermesin elbet...ama tadında bıraksalar şu gelip gitme işlerini...biz demi böyle olacağız ki çocuklar evlenince...

Hülüs yine sacma sapan videolarmi izledin aaaaaa..

bizim patronun arkadaşı geldi şimdi... kendisi zayıflama koçluğu yapıyor (oda nasıl bir tabirse)abla sen zayıflamışsın dedi... sevindirik oldum accık...beni en son gördüğünde 86 kilo idim...bana diyorki 1 tabak yemeğinin yarısını ye diğer yarısını 1 saat sonra ye...un tuz şekeri bitir... bolsu imiş... formülü (söylemesi kadar kolay olsaydı yapması bari :)))))...birde bir kaç hareket gösterdi sadece 1 ini yapsam yetermiş... mekiğe benzer bir şey ama çok rahat yapması...

Hülüs yine sacma sapan videolarmi izledin aaaaaa..
nerden anladın...:))
izledim 2 gün önce daha yeni attım üzerimden gerginliğini...
internette deep web diye bir şey var... gösterilmesi yasaklanmış videolar var mış orada biraz orayı kurcaladım...sadece 2 video izlemem dengemi şaşırtmama yetti... hala gözümün önünden gitmiyor...

Allah allah zaten karamsar takiliyon bide o videolara niye bakiyosunki .
Yazmissin onceki mesajlarinin birinde gozume carptti ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…