- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Anladim...canım 134.6 ile başladım 130 lardan kurtulurum demek istedim
Canım bizSquatcilar ne alemde yazmistim ses cikmadi kiz biraktiniz mi
Simdi anladjmCanım başka bi takımda biri bizim sağlık sorunu olan kızlarımızla dalga geçmiş,onu diyoruz.
Maşallah
Cevap olarak tüm rahatsızlıkların listesini gönderelimkufredecegim akşam akşam bir kere tiroid ve şeker hastalarının bile kilo verdiği bir grup burası bence bir de böyle düşünsünler
Bu hafta kaçakları ben yakıcam sanırım şimdiden özür dilerimHicccdeee bileeeeeee
Diyorum ya kuzum üye adıyla tam listesini verelim içleri rahat etsin. Ya allahın verdiği hastalıkla dalga gecilir mi allah aşkına?Ya bende de anemi var onu unutmuşlar yazmayı
Kedileri çok sevmezdim BN ama kiyamiyorum hayvanlara bebek gibi geliyorlar ve ben bebekler için deliriyorum yaBenimki tam şımarık ergen oldu valla
Diyorum ya kuzum üye adıyla tam listesini verelim içleri rahat etsin. Ya allahın verdiği hastalıkla dalga gecilir mi allah aşkına?
Canım benim ilk günlerde agrım olmadıı nerdeyse. Öncesinde ip atladıgım için vücudum alışıyodu. Tavsiye ederimMaşallah.
Alisinca agri kalmiyor dimi
AA bende de hepatit b vardi tasiyiciyim hala onu da yazsinlar bilmiyorum ilgilerini çekerler mi amaDe mi ama ne kadar kötü .. Bir de sayısıyla yazmış bir tane şu hastası 2 tane bu hastası ..
Bu arada basarili takımlardan istihbarat edineyim dedim 7. Takım hastalıktan kırılıyor. Seker hastası var, 1-2 tane troid hastası var, uyurgezer var, var anam var. ..
Sisko ve sağlıklı mı kalsak acep Recep
böyle yazılmış bir yorumda ama sağolsun kaptan allah şifa versin yazmış hastalık gülünecek bir durum mu ne kadar ayıpladım okuyunca bu yorumu yazanı ama dediğiniz gibi kendi hallerine bırakalım ne yapalım yazık ..
AA bende de hepatit b vardi tasiyiciyim hala onu da yazsinlar bilmiyorum ilgilerini çekerler mi ama
55 le basliyan programmin canimCanım benim ilk günlerde agrım olmadıı nerdeyse. Öncesinde ip atladıgım için vücudum alışıyodu. Tavsiye ederim
Ondan çok kızdım işte bende habin .. Bende yazdım dayanamadım valla susayım dedim ama yapamadım benim öene durmuyo kiAy delimi bunlar hastalıkla dalgamı geçilir
Çok ayıp
Esefle kınıyorum
Biliyorum kızŞimdi ben sağlıkçı olarak el atayım abla hepatit kilo vermeye engel değil ya tiroid kadar anemi kadar dikkat çekmeyebilir ama onlar daha iyi bilir diyorum ben
bu gün pro beslendim hep, yarın sen gör sonucu, 1. şimdiden belli, yaşasın kaçaklar-300le zor kazanırsınız sızzz kaçık kaçaklar
aebenim ben gündüz iş yerinde pek sakin oluyorum, internete sadece kk ya takılıyorum, yarışmalarada bakarım, bu gün bi baktım yarışma kapatılmış, şöyle bi yazışmalara baktım, bizim feracelide katılmışBosuna demiyorum sana dedektif diye
aynen hiçte bileeeHicccdeee bileeeeeee
canım bahsettiğim arkadaşım burdan değil reelden arkadaşım :)Hangi yarışmaya katılmışşş?link atın bayılırım...
canım o kişinin adını yazarmısın bir arkadaşım daha bahsetmşşti aradım bulamadım
canım zayıflılığinın sebebi bence kas oranının yüksekliğidir
canim ben protein maden suyu gibi çok ağır diyetler yaptığim için bu sistem beni yormuyor çok şükür iyiyim
inşallah canim hepimiz veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?