Biliyorum kız
Listesini tutuyorlar ya deyim dedim
Ya bende de anemi var onu unutmuşlar yazmayı
Onu demiyom kız feracelinin yarışmasını diyom...bu gün pro beslendim hep, yarın sen gör sonucu, 1. şimdiden belli, yaşasın kaçaklar
aebenim ben gündüz iş yerinde pek sakin oluyorum, internete sadece kk ya takılıyorum, yarışmalarada bakarım, bu gün bi baktım yarışma kapatılmış, şöyle bi yazışmalara baktım, bizim feracelide katılmış
aynen hiçte bileee
canım bahsettiğim arkadaşım burdan değil reelden arkadaşım :)
bahsettiğim arkadaşım buradan değil canım reelden arkadaşız, ama fark inanılmaz, hepimiz imrenerek bakıyoruz resimlerine, en az 15 yaş küçük gösteriyor kendisi maşallah...
Bana da söyleyin bana daaHemen biri bana tarz yarışmasında ne olduğunu yazsın etraflıca yeminlrn çatlarım.
@Daydream15
Feraceli
munukedi
tatlibikiz
Sarayca
Hemen biri bana tarz yarışmasında ne olduğunu yazsın etraflıca yeminlrn çatlarım.
@Daydream15
Feraceli
munukedi
tatlibikiz
Sarayca
Feraceli ne yarışına katılmış bende çatlarım vallaOnu demiyom kız feracelinin yarışmasını diyom...
Hiç bilgim yok 3 oy aldım moralim bozuldu bi kaç kötü yorumda alımca hiç son durum ne diye bakmadımHemen biri bana tarz yarışmasında ne olduğunu yazsın etraflıca yeminlrn çatlarım.
@Daydream15
Feraceli
munukedi
tatlibikiz
Sarayca
Ama fotolar falan da mı kalkmış...anladığım kadarıyla 2 numaralı yarışmacıya kendi isteği dışında bir kişi 7-8 üyelik alarak oy vermiş, ben öyle anladım
Ay aynen çok terletiyor cidden kız55 le basliyan programmin canim
Ben kışın ısınmak için atlıyordumçok fena terletiyor.
internet explorerda bir ayar var her kapattığında geçmişini tamamen temizliyor ama diğer tarayıcılarda silmek lazım özellikle.Periye sorsana pc nin geçmişinin 1 saat sonra silinmesiyle ilgili ne yapman gerektiğini...saat başı tüm veriler silinsin ,
Evet makarna olmamış gerçektenSabah:
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 siyah zeytin
1 sb portakal suyu
Öğle:
3-4 kaşık kadar makarna
3 kayısı
6 kiraz
Akşam:
3 kepçe mercimek çorbası
2 kayısı
Su: 2,5 l oldu 3 e tamamlayacağım.
Spor: 30 dk zumba , Leslie ile 1 mile
Öğlen makarna yememin sebei taze fasulye koydum tabağıma ama kılçıklı çıktı midem almadı ve tek yemek o vardı hazırda başka bir şey yapmaya üşendim
2 saat sonra da 1 tane haşlanmış mısır yiyeceğim wc ye yardımcı olsun diye aldım.
Sen gelde bir göreyim bendeSelam kızlar,
yarım saate evden çıkıcam inşallah, Belki beni İzmirAyy menüm bugün hiç iyi olmadı yaa Neyse artık
Sahur: 2 kayısı+ enerji deposu (1 brdk süt+1.5 ymk kasıgı yulaf kepeği+2 ceviz+1 muz)
Öğlen: 1 tabak patlıcan oturtma+1 kase cacık+1 küçük dlm kepek ekmeği+ yarım dilim karpuz
Akşam: 1 brdk süt+1 muz+tarçınlı karışım+ dünden yarım kase kalan sütlü incir sogurtma(şekersiz)
Olmadı olmadı biliyorum, şeker yüklemesi oldu hemde muz 2 defa oldu. Imm bugünlük böyle olsun, İzmir'de mümkün oldugunda dikkat edicem, ama zaten zayıflamıssın ye demelerine ne kadar karşı koyabilirsem
Canım hiç takılma bile boşverKizlar bi araştıraym bakalım zayıflama topiklerini dedim neler okudum neler ..
Biz çok hirsliymisizz
Cumalari biz yuzdemizi yazana kadar bekleyenler var son dk kesin birinci olacaklar diye dusunenler var bunlar guzel seylerrr
amaaaaa gelin gorunki takimimizda kac kisi hasta ne hastası bunu bile bilen hemde bu durumu kendi takiminda yedinci takim hastaliktan kiriliyo diye yazabilenler var son olayda kisi sinirlamasi olayinda kendi kaptanina yedinci takima lafi koymussun diye yazabilenler var simdi mecburen bilgisayardan kalktim ama daha bakacagim ve boyle seyleri de ortaya cikarip bizim arkadasimizin hastaligi mi seni mutlu etti diye soracagim hem uzuldum hem sinirlendim ablalarim su an telefondan yazıyorum paylasmak istedim bi akil verin_AYNURA_ @yasom7272 ve diger ablalarim arkadaslarim ...
Tarz yarışmasına domates gibi ezdiler anacuuumFeraceli ne yarışına katılmış bende çatlarım valla
Hangi resimle katılmıştın?fotoyu koysanaHiç bilgim yok 3 oy aldım moralim bozuldu bi kaç kötü yorumda alımca hiç son durum ne diye bakmadım
Bu arasa bemce de hiç 80 gibi değilsin kii yarın 7'lilere geçiceksin bakkHiç bilgim yok 3 oy aldım moralim bozuldu bi kaç kötü yorumda alımca hiç son durum ne diye bakmadım
Hangi resimle katılmıştın?fotoyu koysana
Sen koysana buraya. Yok mu?fotoyu silmiş ya nasıl üzüldüysem artık
167 canım tişikürler inşallahBu arasa bemce de hiç 80 gibi değilsin kii yarın 7'lilere geçiceksin bakkBu arada boyun kaçtı canım
Dur bi bulayım geliyomSen koysana buraya. Yok mu?
Bekliyom...Dur bi bulayım geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?