Foto isterizzDur bi bulayım geliyom
Sorma hiç. Onun da canı istedi bu akşam yaptıIyi geceler hanımlar
Bugünki menüm
Sahur
Peynir zeytin domates Salatalık Çay 1 tb ekmeği
Iftar
3 Kaşık nohut 1 kase yoğurt
Evet en önemlisi Yumurtalı köfte @psikohayris annene selam söyle bütün gün Yumurtalı köfte ye aşerdim nihayetinde 3 köfte yedim acilen adını değiştirsin
Tıpkı voronesin pufları gibi oldu
Sahura kadar 2 litre su olur inş
Ya kilo aynı ama şurda ki halime bakın hele oyyy oyyy neyimeydi benim tarz yarışmasıBuldum tam bi rezaletEki Görüntüle 1571947
Bence iyi ama pek bohem tarzı olmamış sadece...sade ve güzel,ben beyendim...Buldum tam bi rezaletEki Görüntüle 1571947
Ben ayakkabini çok beğendimYa kilo aynı ama şurda ki halime bakın hele oyyy oyyy neyimeydi benim tarz yarışması
kız niye öyle diyorsun, gayet iyisin, kıyafet azcık kilolu göstermiş o kadar..Ya kilo aynı ama şurda ki halime bakın hele oyyy oyyy neyimeydi benim tarz yarışması
Evet baya kötüBen ayakkabini çok beğendim
Evet fotoda daha kilolu cikmissin canm
Azcık mıkız niye öyle diyorsun, gayet iyisin, kıyafet azcık kilolu göstermiş o kadar..
hata bende hemen karar verip foto koyarsam böyle olurBence iyi ama pek bohem tarzı olmamış sadece...sade ve güzel,ben beyendim...
Kiz ben kotu mu dedim fotoyla alakali çok belliEvet baya kötü
Eyvaaah anacum dayak yiceeem birazdan galibaBen kimseyi bilmiyordum ama @daydream hülya ablama oy vermişimm@tatlıbirkız sen zayıflama yeter sinir oldum : saka şaka seni seviyorum kız. Ferace geleceğim saçını başını yolaacagim kendini sevene kadar kız ne güzelsin allah aşkına. @menukedi kediler aşkına çok tatlı ve zayifsin. Eteğine bayıldım
Kız ben kötü didin mi didimKiz ben kotu mu dedim fotoyla alakali çok belli
UmarımFeraceli Ben de begendim senii. Bu ilk yarışmaydıı bi dahakinde daha iyi olursuun
Hasta etme insani kotu felan deme ben kotu manasında demedim sende diyemezsin arkedeşKız ben kötü didin mi didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?