Daha fazla yürücektim de olmadıBeğendim feracelim bugün menünü ama sporunu daha çok beğendim :)
Kız squat benim totoyu iyice şişirdim bıraktım ya planım şöyle 1Menünü begendim sporunda süper. Squat neredee kızz
1. takıma yazdım bir şeyler daha da yazmak istemiyorum pericim kaptanımda yazmış zaten haklısın esprisi bile hoş değil..
Gizem ablam yarın sopanıı bana hazırlaa. Sizii yakacam sanırımmmmResmen 1 saattir geçmişi okuyorum cevap yazıyorum oyyy zar zor bitti yaaaaHemen kaçaklar listemizi paylaşıyorum lütfen sevgili kaçak bayanlar yarın geçen haftaki kilonuzla beraber yazarsanız süper olur muhtemelen çoook geçmişlerde kaldığı için bulamayabilirim
Anladım canım ben devam ediyorum halaa. Sayende pazartesiden itibaren mekiğede başlamayı düşünüyorum belki plank da yaparumKız squat benim totoyu iyice şişirdim bıraktım ya planım şöyle 1
9-10 günde kadar yapıcam 1-2 gün dinlenicem sonra tekrardan başlıcam öyle öyle yapıcam
Kız senin saçını başını yolarım bu hafta o kadar gaza geldik geçecez dedik yapma böyleeeeeeeeeeeGizem ablam yarın sopanıı bana hazırlaa. Sizii yakacam sanırımmmm
Daha fazla yürücektim de olmadı
Kızzz beni dellendirme evde iş güç koşturuyorum koca evin işi bitmek bilmiyor bunlarıda ne halde yapıyom sen biliyon mu?elini beline koymuş koca karılardan farksıZım şaka bi yana kuzu bünye zayıf hal fer yok anca bu kadar oldu
Yenmez mi yaaaa ben Üniversite'de yolumu değiştirdim bu tatlıdan Alıp yememek için :)Bende bi o tatlıyı yiyemiyorum alerjim var onaçok fena oluyorum haa bide kadayıf,künefe vs. Hiç yimiyom
Ozurleri beni kesmedi ya neyse :S
Harika çok sevindim canımAnladım canım ben devam ediyorum halaa. Sayende pazartesiden itibaren mekiğede başlamayı düşünüyorum belki plank da yaparum
Ben uç gün önceki kilomu yazcam ancak gecen cuma günleri unuttuydum***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (///%)
daydream15 (///%)
_SARAYCA_ (///%)
Masmavi_ (///%)
mirjam (///%)
firuzeew (///%)
ay__060 (///%)
uzum328 (///%)
fatmanurkaya (///%)
engineer333 (///%)
perigunlugu (///%)
selinanya (///%)
koza16 (///%)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
Yeminlen bende kaç saattir uyurgezer kim onu arıyom...sen ne zaman dedin ki onu?Galiba o yazdığı uyurgezer benimAma yinede yazılmaması gereken şeyler bunlar, belli ki resmen dalga geçmek amacıyla yapılmış, bunun esprisi bile olamaz. Yazık!
Olur Saraycam şu haftayı çok dikkatli atıştırma yapmadan geçirmem gerek...canım ne güzel veriyoruz, bundan sonra cıs yapmayalım olur mu?
Yol valla hatta ceza da ver razıyımmKız senin saçını başını yolarım bu hafta o kadar gaza geldik geçecez dedik yapma böyleeeeeeeeeeeEğer + ile gelirsen bu hafta spor cezan var
Haydi kuşlar ben spora kaçar
Mekik
Squat
Karin egzersizi
Yarim simav
Plank
Beni bekler grsrzzz
Beim babamda arada dalıyor temamm temamm sen devam et diyorKız ben zumba yaparken babam odama daldı sen beni düşünya da babamı düşün o daha garip
Ben bunları yapsam ölürüm kızHaydi kuşlar ben spora kaçar
Mekik
Squat
Karin egzersizi
Yarim simav
Plank
Beni bekler grsrzzz
Bende katılmıştıııım 9 numara :)feraceli yarışmaya katılmışsın, orada birazcık kilolu duruyorsun, sen dikkat et yemene, 10 kilo sonra gayet iyi olacağına inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?