Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sadece ebru döncem kendimi koparlayınca demişti onu hatırlatayım demişti tabi ki gelmeli listemiz azaldı baya

aşkitocum tebrikler canım. gözün aydın. valla tüylerim tiken tiken oldu. testi de gördüm. inşallah sağlıklı, mutlu bir hamilelik geçirirsin. eşin de sevinmiştir dimi?

selam kızlar.bu iftarda gayetmasumdu yediklerim..1 kase kabak çorbası içtim ödem atıcı hem.salata 1 kaşık pilav..ammaaaaaa her gece arkadaşlarla sahile gidiyoruz artık bugece herkes bişeyler getirmiş normalde sadece çay götürürdük..
tatlılar çeşit çeşitti,,bizde dondurma götürdük..3 top kadar dondurma yedim 1 lokma 1 tulumba 1 tanede mersine has kerebiç diye bir tatlı yedim çok pişman oldum yürüyüş yaptık biraz..
sahurda sadece meyve yicem su içicem..
bunu kesinlikle telafi etmeliyim cuma fazla çıkmak istemiyorum..salı çarş perş çok hafif geçirmeliyim hem sahur hem iftar...

tesekkür ederim kizlarr.. evet esimde sevindii.. sevinmezmii..
yaniz doktorun tarti hem tok karina gitmem ve ayakkabiyla falan komple giyinik tartinmamla 73 ciktim...
kadina dedim haftaya cuma sabah geldigimde tartin olmaz mi :)))
hayir bu konuda cok katiyim dedi. not aldi kilomuu klava:

beni listeden cikarin sizz.. yoksa basiniza bela olucam :)

bugün çok güzel haberler aldım yaa.

önce hilmişin haberi sonra en yakın arkadaşımda 5 haftalık hamileymiş onu müjdeledi..nasıl çığlık attım bilmi,yorum oda ilk deneme ayında tutturanlardan..inşallah sağlıksız sorunsuz atlatırsınzı kızlar darısı başıma..
valla ben öyle istediğim için psikolojikmi bilmiyorum emmeee bugün kızı biraz taşıdım sahilde hemen sancı girdi yine soluma..hemen bıraktım korktum..kesinliği yok ama korunmadığım her ay ihtimal dahilinde sonuçta..

kızlar günaydın..dün 2 hamile haberinden sonra içim içime sığmadı valla normalde 25 inde regl olmam lazım yani yarın..ve regl olmazsam perşembe test yapmalıydım ama uyuyamadımd esem yeri..o kadar meraklandımki..bir kaç kişiden reglden 3 gün öncede sonuç çıktığını duydum ama 2. çizgi silik olabiliyormuş diğerine nazaran..uzman tv de izledim dr diyorki silik bile olsa pozitiftir çünkü çizgi hamilelikle çıkan hormon sayesinde çıkar başka türlü asla çıkmaz dedi

yani şimdi ben hamilemiyim....

hilal canım dayanamadın sende demi

canım umutlandırmak istemem ama öle gibi duruyor

hemen bir kan tahlili yaptırsana kesin sonuç alırsın

ya aslında 2 tane aldım bir tanede perşembe günümü yapsam acaba diyorum..yada yarın hastaneye giderim tahlil yaptırırım çünkü oruçluyum bugün kan aldıramam..yarın tutmam..hastaneye giderim.

ya aslında 2 tane aldım bir tanede perşembe günümü yapsam acaba diyorum..yada yarın hastaneye giderim tahlil yaptırırım çünkü oruçluyum bugün kan aldıramam..yarın tutmam..hastaneye giderim.

Canim Allah ahkkinda hayirlisni versin ,kan aldirmak orucu bozmazki

askito seninde bebegini ALlah sag saglim kucagina almayi nasip etsin ins,seni sürekli takip ediyorum neden dersen cünkü ayni bana benziyorsun kilon boyun yeme aliskalnikrain kilo alip vermen hatta vücüt tipin bile:roflol:

benimde iki oglum var biri 4 biri 1,5 yasinda Allah yardimciniz olsun

canim bu cizgiye silik denmezki gayet net,ben ikinci hamileligim testinde bu cizgiden bile silikti hatta hafif yana dogruttummu görebiliyodum :CüvCüv:

Günaydın güzellerim çıtırlarım,bende yarışma azmiyle aranıza katılmış bulunmaktayım.
Öncelikle beni gruba çağırma nezaketini gösteren zalimi arkadaşıma çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) :dance:

20 yaşındayım üniversite 3. sınıf öğrencisiyim
65 kiloyla başladım şuan 58 kiloyum vermem gereken 8 kilom daha var.:1shok:
azimliyim başarıcağımı inanıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar hoşbuldum:1hug:a.s.

hoşgeldin takımıza

ben takım kaptanıyım

zalimide kaptan yardımcısı.

boyun kaç acaba 50 kilo çok az değilmi?

julim 4 kişilik daha yerimiz var
tamam canım saol

:sm_cool: :sm_cool: canım bu gayet nett :teytey:
tebrik ederim....

dünki yediklerim
sabah peynir zeytin domates salatalık
öğlen yarım muz küçük salkım üzüm
akşam 1 pors mercimek yemeği az ekmek

hoşgeldin takımıza

ben takım kaptanıyım

zalimide kaptan yardımcısı.

boyun kaç acaba 50 kilo çok az değilmi?

merhaba kaptanım günaydın tekrardan sizede :) a.s.
boyumu 170 olarak girdim ticketta ama 165-166 falanım sanırım kısayım yani 52den aşağı düşene kadar tam gaz diyet o yüzden basık duruyorum şuanda göbek var basen var ne ararsan var anacım sengözlerimebaksanab

hilal sen de mi tatlım?:))))hayırlı olsuuunnn....:teytey:alkisalkisalkishihoyyyt:ecrin_bebek:
Allah tamamına erdirsin kızlar...maşallah

neira aramıza hoşgeldin tatlım...

iftarda yediklerim
tirit:)))
salata

ara:
3 top dondurma

sahur:
aceleye geldi vakit çok az kalmıştı
2 dilim ekmek
7 adet zeytin

hoşbulduk tatlım :)
anam bende kendime az yiyor derdim benden daha az yemişsin sende

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy hilall.. hamilesinnnnnnn !!!!! :lepi:

:dance::dance: tabrik ederim canimmm...
cok sevindimm ..
tüylerim diken diken oldu görünce.. önce testi gördüm afalladim biii.. sonradan caktim köfteyi..
harikaa..

hasret & juliett tsk ederim kizlarr--

hasretim demek ayniyiz..
ama son günlerde bana noldu anlamadim walla.. bu sabah 72,8 ciktim..
cuma 69 dum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…