ya aslında 2 tane aldım bir tanede perşembe günümü yapsam acaba diyorum..yada yarın hastaneye giderim tahlil yaptırırım çünkü oruçluyum bugün kan aldıramam..yarın tutmam..hastaneye giderim.
kızlar günaydın..dün 2 hamile haberinden sonra içim içime sığmadı valla normalde 25 inde regl olmam lazım yani yarın..ve regl olmazsam perşembe test yapmalıydım ama uyuyamadımd esem yeri..o kadar meraklandımki..bir kaç kişiden reglden 3 gün öncede sonuç çıktığını duydum ama 2. çizgi silik olabiliyormuş diğerine nazaran..uzman tv de izledim dr diyorki silik bile olsa pozitiftir çünkü çizgi hamilelikle çıkan hormon sayesinde çıkar başka türlü asla çıkmaz dedi
yani şimdi ben hamilemiyim....
Günaydın güzellerim çıtırlarım,bende yarışma azmiyle aranıza katılmış bulunmaktayım.
Öncelikle beni gruba çağırma nezaketini gösteren zalimi arkadaşıma çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) :dance:
20 yaşındayım üniversite 3. sınıf öğrencisiyim
65 kiloyla başladım şuan 58 kiloyum vermem gereken 8 kilom daha var.:1shok:
azimliyim başarıcağımı inanıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar hoşbuldum:1hug:a.s.
tamam canım saoljulim 4 kişilik daha yerimiz var
kızlar günaydın..dün 2 hamile haberinden sonra içim içime sığmadı valla normalde 25 inde regl olmam lazım yani yarın..ve regl olmazsam perşembe test yapmalıydım ama uyuyamadımd esem yeri..o kadar meraklandımki..bir kaç kişiden reglden 3 gün öncede sonuç çıktığını duydum ama 2. çizgi silik olabiliyormuş diğerine nazaran..uzman tv de izledim dr diyorki silik bile olsa pozitiftir çünkü çizgi hamilelikle çıkan hormon sayesinde çıkar başka türlü asla çıkmaz dedi
yani şimdi ben hamilemiyim....
hoşgeldin takımıza
ben takım kaptanıyım
zalimide kaptan yardımcısı.
boyun kaç acaba 50 kilo çok az değilmi?
hilal sen de mi tatlım?:))))hayırlı olsuuunnn....:teytey:alkisalkisalkishihoyyyt:ecrin_bebek:
Allah tamamına erdirsin kızlar...maşallah
neira aramıza hoşgeldin tatlım...
iftarda yediklerim
tirit:)))
salata
ara:
3 top dondurma
sahur:
aceleye geldi vakit çok az kalmıştı
2 dilim ekmek
7 adet zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?