Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

****7.TAKIM 171.ETAP ****

yarisci (68,0/69,0/-1,0/-1,47%)
askito (69,6/ayrıldı çünkü hamiş
ebtuna (64.6/ 66,2/-1,6/-2,48%)
pregant (73,0/73,0/0,00/0,00%)
sailormoon (67,1/67,1/0,00/0,00%)
zalimi (75,4/geri dönmek üzere ayrıldı
ohcanimadeysin (63,5/ ayrıldı çünkü hamiş
JJuLiEtt(68,0/67,5/0,5/0,74%)

neira(58,0/57,7/0,3/0,51%)yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO(398,7/400,5/-1,8/-0,45%)

Son düzenleme:
hmm maşallah. ne tatlıdır şimdi. benim oğlan da 1,5 yaşında. minik bebeklere gözüm takılıyo

sen büyütmüşsün canım evet çok tatlılar ama bir o kadarda zor gerçekten diştir ek gıdadır derken uğraşıyoruz işte.sen çabuk unutmuşsun bu günleri baksana minik bebelere takılıyor gözüm diyorsun bense galiba tek çocukla kalacağım diyorum ikinciyi hiçç göze alamıyorum valla. bilmiyorumkismile

ay valla unutmadım. ben ek gıdaya geçirmek için 1- 1,5 ay uğraştım. oğlum inatla yemedi. neler çektim. ama ben 3 çocuk istiyorum. bu bir hayal bakalım.

ay valla unutmadım. ben ek gıdaya geçirmek için 1- 1,5 ay uğraştım. oğlum inatla yemedi. neler çektim. ama ben 3 çocuk istiyorum. bu bir hayal bakalım.

yaşınız ve imkanlarınız müsaitse çok güzel tabi 3 çocuk yapmak.ben çalışıyorum ve 31 yaşındayım tek çocuk bile çok zorladı beni bizde 1-2 aydır ek gıda savaşı veriyoruz.yeni yeni inadı kırılmaya başladı.

benide alırasanız aranıza çoook sevinirim valla....birilerinin bana disiplin içinde yememe engel olması şart...
evlendiğimde 54 kiloydummm ahhh ahhh o günlerimi geri istiyorum yaa...
evlendim kilo aldım evde oturmaktan 60 oldum...sonra birde hamile kaldım...74 ile doğuma girdim...
aralıkta doğum yaptım ve kilomun sadece 5i gitti...
şuan 69.3.. kilo vermek istiyorum...
benide aranıza alırsanız çok sevinecem...

hoşgeldin aramıza canım

takım kurallarını oku istersen uymayan bişey varsa konuşuruz.

haftaya listedesin hadi bakalım kolay gelsin

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

huhuuuuuuuu ocak anneleri

ilginize teşekkür ederiz fakat üye sayımız doldu:)))))))))))))))

tutku oferta juliii selam kızlar...
cnm bu arad kuralaroı okudum ve tabiki de bana uyar...uymak zorunda ve bende bu kiloları vermek zorun dayım...

ayça hoşgeldin canım..hadi bakalım hep birlikte zayıflayalım inşallah..çok ihtiyacım var..
eşim geçen gün kendini iyice saldın nerde o ilk tanıştığımızdaki kadın dedi bana..gıcık zayıflim diye yapıyo ama çok kırıldımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…