Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

katılıyorum ayçincim :sinifsinif::sinifsinif:

ben de çalışıyorum çok zor elbet ama tek çocukla yetinemem gibi geliyor. kısmet tabi. benim oğlumun da en zor zamanı ek besin zamanıydı. doğum iznim bitmişti. bakıcı bulup işe başladım, oğlum emzik, biberon almıyordu, mamaya alerjisi vardı, sütüm azalmaya başlamıştı, kilo alımı durmuştu. ne stresler yaşadım. oğlan ben gelene kadar aç bekliyodu. ağzına kaşık sokturmuyodu. valla ay hatırlayınca bi hoş oldum.

canım ya en azından sebebi anlaşılmış artık böyle bir sorun olmaz inşallah. benim annem de ilk hamile kaldığında 2-3 tane düşük yapmış. bi türlü hamileliği devam etmiyomuş. sonra nasıl olduysa abime hamile kalmış. ilk başlarda hep yatakta kalmış. düşürmemiş. 4 kardeşiz. hem o zaman tıp bu kadar ileri değildi.

evde durumlar normale dönmeye başladı kızlar

accuk diyetten uzak bir yaşamla ders çalışma moduna gireyim artık

haftaya pazar sınavım var ona çalışayım

diyete ne zaman döncem derseniz sanırsam bayramdan sonra

yani 2 hafta kadar diyet yok hayatımda

umarım fazla kilo almam

ama abartmıcam tabi sadece diyet kelimsi uzaklaşacak aklımdan

Son düzenleme:
gizem kolay gelsin canım...allah zihin açıklığı versin...
benim de bir an önce diyete dönmem lazım...ooff offf

iyi gecelermi desem sabahlarmı desem bilemedim
uyku tutmadı bakınayım dedim..
solicim pozitifliği elden bırakma sakın...en kısa zamanda bebişin sana gelecek insallah...
ayçin hayırdır yaa yeni okudum nereye gidiyon sen giidersen bende giderim sen varsın die geldim ben :dilcikar:
zalimi allah zihin acıklığı versin hemm diyet hem sınav zor olur hakkatten ara vermek sana iyi gelir insallah...

yidiklerime gelince...
sabah:keloks
ara:yarım yumurta haslama
öğlen:keloks
ara:yarım seftali
akşam:1por bulgur ve 2 kasık yoğurt..

kaçamak olmaz olurmı regli olmaya calısıyorum tatlı krizlerindeyim kurabiye yidim

bende dün yediklerimi yazayım ama biraz fazla galiba sizinkiletre göre hala süt veriyorum o yüzden çok kısamıyorum yediklerimi

sabah: simit+rezene çayı(kocaman bir kupa)
öğlen:tavuk çorbası+sebze yemeği+2 dilim kepekli ekmek
akşam:taze fasülye+makarna+iki dilim beyaz ekmek
aralarda rezene çayı içiyorum süt olsun diye.

çokmu acaba diyet için.??

slmlar kızlar sabah aşırı bir karın mide ağrısıyla uyandım çok fenaydım ölüyorum zannediyorum bir yandan buz gibiyim bir yandan terler boşalıyor üstümden allahtan dün niyetlenmedim başım ağrıyor sabah geçmiş olursa niyetlenirim didim ama işte daha kötüsü geldi başıma soda içtim acıcık 1-2 yudum olmadı kusayım belki çok doldurdum mideyi dedim keşke kusmasaydım bir nebze olsun ağrı gitti ama daha kötü bir şeyle karşılaştım midemden et parçaları çıktı iğrendim resmen neden olabilirki pazartesi doktora gitcem ama sinrsel ve stresten olduğunun farkındayım annemede olmuştu bir sinir faciası sonrasında neyse kızlar böyle işte

oferto pek çok görünmüyor diyet için ama yemeklerinde ölçülerini versen daha ayrıntılara inebiliriz mesela az yediğine eminim makarna ne kadar

bunun gibi diğer yediklerinin de ölçüleri daha net cvp verebiliriz mesela fasulyeyi çok yemişsin makarnaya çok kaçırmışsın gibi

ofetacım ekmekler cok fazla geldi bana akşam ise hem ekmek hem makarna
tabi süt olsun diye ye ama ekmek süt yapmaz bence 1 dilim tam buğday ekmeği yee
mecbur kalmadıkca simit poğaca gibi seylerden uzak dur...
ve süt olması için dereotu ye canım...aralarda 1-2 adet kuru kayısı ve kuru incir...

julyet o kadar az ekmek olması iyi değil tatlım üstelik emziren bir anne için yemeden zayıflamak deil yiyerek zayıflanmasından yanayımm bu yüzden aslında normal geldi menü bana anneme 1600 kalorilik vermişti listede 9 dilim ekmek vardı

merhaba herkese. dün buradaki ilk günümdü, buyrun dün yediklerim:
sabah: 1 activia
ara. 1 hurma
öğlen: yarım tahıllı simit 2 kaşık patlıcan-biber közleme
ara: 1 kase ev yoğurdu
akşam: 2 kaşık türlü yemeği, 3 kaşık kaşık patlıcan-biber közleme, yarım tahıllı simit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…