ocak anneleri hoşgeldiniza.s.
aşkitin dediği gibi temmuz anneleri dağıldı ocak anneleri geldi,ee hoşgelmişler safa getirmişlerkaydirigubbakcemile3
baktım da o kadar abartı bi klosu olan yok,çabucak verirsiniz inşallah..bu dönem için çok normal bu kilolar,işi sıkı tuutnca çabucak gider dert etmeyinyerimseniben
hahaha aslı beni nasıl da iyi tanımışsın:roflol::roflol:intense bulamadım daha doğrsus aklıma gelmedi,yoksa bu tempoyla affetmezdim vallasempatiksalakcinni
ayçinim moralini bozma artık yaa,eski ayçin ol artık:Saruboceq:regl niye öyle olmuş anlamdım inşallah bi terslik yokturbenneyaptımki
kaptanlığı da bırakma ne olur,arada da olsa gelsen bile...sen kaptan ol gene...başkasıyla olmaaaaz:1no2:
ayyy ben çok cozuttum kızlar,verdiğiniz moraller için teşekkür ederim ama çok moralim bozuk..çok üüzlüyorum...nasıl toparlayacağım bilmiyorum:gitme:her gün kararlı kalkıyorum ama akşam olunca bakıyorum ki....ooofff offf:gitme::2:
okula başlıcam,bayrama da az kaldı yandım benmafoldumben
bu sefer ankara bana yaramadıohaoldumsmile
gizem senin de sorunun neyse takma kafana canım...inan hepimizin sorunları var,buraaya gel yaz...kafn dağılıryerimseniben
aşkiitim fazla kilo almamışsın bebek:CüvCüv:
pregant 3 cocukmu akannehir :1shok:
yaşınız ve imkanlarınız müsaitse çok güzel tabi 3 çocuk yapmak.ben çalışıyorum ve 31 yaşındayım tek çocuk bile çok zorladı beni bizde 1-2 aydır ek gıda savaşı veriyoruz.yeni yeni inadı kırılmaya başladı.
aaa aslı sende bendensin bende 3 çocuk istiyorum :roflol:
ben geldim kızlar..verdiğiniz destek ve moraller için sonsuz teşekkürler ediyorum..a.s.
bugün daha iyiyim kendimi avutacak şeyler buldum en azından hamiş kalabiliyorum falan diye düşünüyorum bi gün ben de anne olacağım inşallah..bu da bi imtihan neticede sabırlı olmak lazım..
dün test sonuçlarımı aldım kızlar bende protein c yüksekliği varmış yani pıhtılaşma bozukluğu pıhtılaşma olamadığı için de bebişlerim tutunamıyo bana..:gitme::çok üzgünüm:
belki biliyosunuzdur hamilelik boyunca her gün iğne olmam gerekiyomuş..valaa en azından nedeni belli olduğu için sevindim açıkçası...baştan test yapmasaydım keşke diye düşünmüştüm ama şimdi doktorlara söyleyince daha dikkatli bakarlar diye düşünüyorum daha önce de gitmiştim ama yok ilk hamilelik 2. falan normaldir deyip fazla bi inceleeme istemiyolardı anca tekrarlayan düşük olması gerekiyo şimdi bunu da söyleyince belki daha detaylı inceleme yaparlar..her işte bi hayır vardır kilomu aynı geçmeniz isabet olmuş çünkü dün regl olmama rağmen aynı kilodaydım kızlar...belki de vermişimdir kimbilir...
ptesi doktor randevum var bakalım nasıl olacak?ben gene sizden ayrılamam hep gelirim kafa dağıtıyorum burda çünkü...hem ne kadar kilo verirsem o kadar iyi...eski moduma geri dönerim yakında genelde sabırlıyımdır çünkü buna da sabretmekten başka çarem yok..kaldı ki çok daha kötü şeyler yaşayan insanlar var halime şükretmem gerek...
bu arada kendi derdimi anlatmaktan yeni gelenlere hoşgeldin diyemedim hepiniz hoşgeldiniz kızlar:1hug:a.s.:enbuyukkk:
ocak anneleriyle doldu topiğimiz hayırlı olsun:teytey:hihoyyyt
valaa kiloları aşırı olan görmedim ben hep beraber verceğiz kiloalrı inşallah...
tekrar bana moral veren herkese teşekkür ederim kızlar..
iyi ki varsınız..olumunekankayizsmile
http://http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/98404-kan-p305ht305la351mas305-nedeniyle-d252351252k-ya351ayanlar305n-payla351305m-alan305.html
sailormoon pıhtılaşma problemin varmış sanırım geçmiş olsun. yukarıdaki link Pıhtılı gacılar topiği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?