Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok çok çok az kalorili tatlım annemde günde 2 dilim ekmek yerdi biraz salatalık çay cacık ayran böyle giderdi diyetisyen liste verdiğinde bunları yersem patlarım benim midem hepsini almazki gibi bir şey söylemişti ne gülmüştüm ama

ben dietisyene giderken bana 5 por ekmek grubu, 3 por et grubu, 1 por süt-yoğurt, 4 por meyve, 2 mi 3 mü hatırlayamadım por sebze vermişti.1 simit 4 por ekmek grubu yapıyo yani aslında çok da az değil yediklerim, et grubu az sadece. fazla yersem zaten kilo alırım

inanamıyorum ya güzelim böyle yaşanır mı? boşu boşuna az yiyorsun. metabolizman çok yavaşlamış. bünyeni sen bu hale getirmişsin sanırım çok az yiyerek. sonra bikaç gün fazla yesen hemen yarar tabi kilo alırsın. bence acilen diyetisyene gitmen lazım. bol bol yiyerek nasıl zayıfladığını görünce inanamayacaksın. ben de diyetisyenle zayıfladım. hiç aç kalmadan. tıkabasa yiyerek.

kilo almazsın canım emin ol. hormonlarında bir bozukluk yoksa asla kilo almazsın mesela ben diyet yaparken bir günde şu şekilde besleniyordum. sana yazayım bakalım ne düşüneceksin

sabah
1 kibrit peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates-salatalık

ara
2 grissini, 1 bardak süt

öğlen
10 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
salata

ara
1 meyve

akşam
2 tavuk baget[
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
salata

ara
2 meyve

nasıl?

iyi geceler kızlar
ben de burak 4,5 aylıken diyetisyene gtmişitm,emziriyordum üstelik...ona göre liste vermişti yani
öğünlerde 2 dilim ç.ekmeği vardı,yani toplam 6 dilim...pilav makarna yenecekse sadece 2 kaşık...sebze yemkleri 8 kaşık,etli yemekler daha az...yoğurt küçük kase...peynir,süt ,yoğurt yağsız olacak...çorba önermiyordu çorba daha çok yağ içeriyormuş..yemekleri de susuz ye demişti,suyunu almadan yani...onu yağ olarak düşün demişiti...
aralarda bir pors. meyve...
sütlü tatlıyı haftada 1 veriyordu sanırım..böyleydi işte

haklısınız kızlar. pregant benim diet listem de seninki gibiydi aslında ama ben evde yemek yapmaya da üşendiğim için yememeyi tercih ediyorum kızım 7.5 aylık, biraz da yaramaz uykuları düzensiz, o yüzden hiç halim kalmıyo yemek yapmaya.
dietsiyene de giderken dietisyen bana kızıoydu yemiyosun diye. neyse biraz daha düzene koymaya çalışıcam bakalım.

günaydın kızlar
hilacim özlüyoruz seni...buraya gelmeyi ihmal etme tatlım,arada gel yaz mutlaka..ben çok alışmıştım senin muhabbetine,arıyorum valla( inşallah her şey yolundadır...

cemile ,kızlara katılıyorum canım..bu kadar az yemek sana daha çok zarar verir...sağlıklı beslenmeye çalış bence de...

amanda bebişim gelmiş hani bırakmıcaktın kız burayı bi gittin pir gittin hilalcim sahurda 2 dilimi tost yağsız salça ve peynir bol karabiberle 3 dilim ekmek yedim biride tostu yaparken yutuverdim

iftar kızartma vardı köz salata elma sirkeli bide uzun pide 2 dilim şeklinde ince ince kestiğim pidelerin içine salata koydum ki harika ötesi oldu kaşıklada aldım yani kızartma nayn hihihi süperim ben ya burun kıvırdım kızartmaya pideyi özlemişim falan dedim şişirmesin yemeyim falan dedim böyle yani pilavda vardı ondanda yemedim salatada normal salataya koyduğumuz yağ vardı 1 kaşık kadar yağda almış oldum ama en zararsızı olan zeytinyağıydı

allahıma çok şükür hafif ağrıyla orucumu tuttum bugün ama bütün gün mutfakta canım çıktı kızartma yap bulaşıklar sosunu hazırla pazara gittik neyseki arabayla dönünce de kızartma az gelmiş bida kızartma yapıldı köz yapıldı öldüm öldüm bide sahura kadan ders yapaciim arada sizlerede bakarım canlarım hadi gelin artık demicem çünkü bugün goncalarınız da evde

bu arada sahurda derya baykala takıldım biri vardı dediği lafa çok güldüm gece gece

" koca zaten iyi bişey olsaydı adına gonca derlerdi "

arkadaşlar, aranızda isveç dieti deneyen var mı? merak ettim acaba yapsam mı?
bugün yediklerim:
sabah : 2 dilim ekmek 1/2 kibrit kutusu peynir, 4 zeytin
ara: 1 por yoğurt, 1 havuç
öğlen: 2 sigara böreği
akşam : 2 dilim ekmek, 1kibrit kutusu peynir
sonra : 4 küçük kurabiye, 2 hurma, 1 activia

cemre hani sebze hani et hani meyve

bende sabahkalkında yarım seftali
1 saat sonra bir bucuk yumurta haslama.salata peynir
öğlen unuttum
akşam:kuzu eti çavdar ekmeği

kızlar nasılsınız...diyetler nasıl gidiyor..ben iyiyim çok şükür halsizlik mide bulantısı falan yok çok şükür.inşallah ta olmaz çekilmiyor valla..
yememe eskisi gibi devam ediyorum hamileyim diye abartmak yok yani..valla 2 günde şişerim abartırsam..
fazladan süt ekledim 2 bardak yağsız
zaten peynir yoğurt yumurta tüketiyordum..
temizlik yapıyorum ev çok çabuk batıyor ya..ne var şöyle yaptığın temizlik uzun sürse...
ben bırakmam burayı ya..alıştım size valla..bide nisan annelerine gittim offf bi yazıyorlar ama yetişmek ne mümkün..hiç okuyamıyorum

yediklerimide yazayım valla alışkanlık olmuş..
dün akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe kadar kuru fasülye
yoğurt ve salata

arada 1 şeftali

yatmadan yağsız süt

sabah 1 bardak yağsız süt
2 dilim t.b ekmek
acı sos ama çok acı değil
domates
peynir
2 zeytin

ara 1 armut

hilalim, kader arkidisim :))
nisan annelerine bende bi iki kere yazdim. biraktim sonraa
yetisemem ben onlara :)

ben normal yiyiyorum, demen gibi abartmiyorum, AMA Diyette yapmiyorum.
herseyden yiyiyorum.
ama felaket tatli krizlerim oluyor.

selam arkadaslar bende geldim,henuz tartilmadim ama tahminen 70 kiloyum.
bu sabah yagsiz sutle musli yedim ama cukulatali
simdi corba iciyorum sadece taylanlilarin meshur corbasi var tom yum diye onu yaptim evde.
simdiden aksam ne yiyecegimi dusunuyorum.
evde stepperimda var o bana bakiyor ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…