Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

naber kızlar ne alemdesiniz :) Ben yine fırtına usulü bir gün geçiriyorum. Her yerden herkes bir şey diyor. Sabah 8 bucukdan beri masanın başındayım :) telefonum arada bir uyarıyor kalkıp bir tur atıp geri geliyorum :) 1.5 litre suyumu içtim o arada

Bizim yeni tuttugumuz evdeki komşumuz seni gelinlikle evine girerken gorucem diye beklemisti biz düğünde sonra geç vakitte gelene kadar. Çok utanmistim. Sonra da her görüşünde sordu var mı bişey diye. Densiz insanlar.simdi oradan taşındı ama pişman oluyorum aklıma gelince keşke bişey söyleseydim diye.

Napıyosun kız?cee eee diyip kaçacak mısın yine
Yaaaa hülyam gelemiyorum
bi okul işine bulaşmışızki her yanım sanki yoklama e okul öğrenci kusucam valla
bayağıdır giremiyorum zaten
hala kilolarla dertteyim
ama bu kez daha akıllı davranıyorum
diyetisyene başladım

Benim de apartmanda bir teyze vardı, durmadan soruyordu.En son bi sordu bakalım teyze nasip kısmet deyip geçiştirdim, iki gün sonra yine sordu.Bekar evlenmek zorunda, evlenen çocuk yapmak zorunda, çocuğu olan da ikinciyi yapmak zorunda güzel ülkemde.

Kilo vermek kadar incelemekte önemli kız kalcanmi var günde 5 dakika yan dönüp duvara degdir.
Benim göbiş gidiyor bakalım daha yeni basladigim için, sporla da iyice sikilastim

canlarım ben eve gidiyorum,ancak toparladım işleri ay başı ya malum,iş yüküm bitmez 1 hafta daha. Evde de doğalgaz işi var,işim çok bugün yani. Öpüyorum hepinizi,desteğiniz için teşekkür ederim

İyi yapmışsın diyetisyen işini yavaş yavaş ver bu kez kiloları...ara ara uğra ama

o nsasıl oluyor :) duvara değdir

bu arada 98 kg dan 60 mı dustunuz super
Ağzından bal damlıyor tatlım ama hayır daha değil, bende 4 hafta oldu başlayalı, 91 e düştüm yeni
Nasıl anlatayım bilemiyorum ama mesela arkadasinla karşılıklı göbek atarken kalçaları arada captiriyorlar ya onu duvara yapican.
Ay bu arada benim kalcalarim iyi ama sizden iyi biliyom ha, bana mi geliyor öyle cins yazılar acaba

olacaksın o zaman :)) hep beraber olacagız :) bende 98-99 arasıydım hamıle kaldım dogum yaptım 109 kg ym su an Allahtan fazla almadım 20 kg alsaydım ya dıe dua edıyorum hmm anladım onu duymustum işe yarıyormu acaba

Bende yorumlardan okudum bilmiyorum o yüzden ama olumlu dönüş oluyormuş, bende göğüs sıkıştırıyorum yorumları dikkate alarak, işe yarıyor, odayariyordur

Kilo vermek kadar incelemekte önemli kız kalcanmi var günde 5 dakika yan dönüp duvara degdir.
Benim göbiş gidiyor bakalım daha yeni basladigim için, sporla da iyice sikilastim
Canım ya sana onu yazdıktan sonra taa bekarken birlikte çalıştığım bir iş arkadaşımı gördüm karşılaştık. İnanmıyorum nolmuşsun böyle diye girdi direk selama
Benim kastettiğim elbette ki verdim kilo ve inceledim tabiki ama hala istediğim kadar değil. 13 kilo verdim şimdiye kadar üst bedenim 42 den 38 é düştü. Ölçü olarak da zaten şu 20 günde bile bel basen falan 2-3 Cm incelmişim Ama popo ve basen genetik büyük malesef. Hedefime kadar vereceğim kiloyu bel kalça ve basenden versem süper olacak. Şimdilik yetmez ama evet

Aaaa seninle aynı olmuşuz nerdeysee :) eskiden bende üst bedende xl falan giyerdim m bedene geldim :) alt bedenimde 44tü şuan 40 :)

Kızlar bu arada bir hesap yaptım haftada 1 kg verirsem tam 1 ocakta hedefime ulaşmış oluyorum
Gel gör ki adet döneminde ancak 400 gr verebilniştim

Aaaa seninle aynı olmuşuz nerdeysee :) eskiden bende üst bedende xl falan giyerdim m bedene geldim :) alt bedenimde 44tü şuan 40 :)

Hah işte üste Medium oluyor ama alta olmuyor orası hala Large. Pantolon bulamıyordum kendime ama eskiden şimdi iyi kötü oluyorlar çok şükür.
Özellikle basen bacak popo büyük. Hepsi gidecek ama en kısa sürede

Bende yorumlardan okudum bilmiyorum o yüzden ama olumlu dönüş oluyormuş, bende göğüs sıkıştırıyorum yorumları dikkate alarak, işe yarıyor, odayariyordur

hmm denemek lazım bende dıyetısyenımın tavsıyesıyle sıkılaştırıcı krem aldım göbüşüme suruyorum :) ve bacaklarıma :)

Tatlım benim üstüm sorun, bacaklarımın masallahi var senin alt benim üst, nolcek halimiz. Ben sana üstümü vereyim sen zaten zayifliyon o kilolarida verirsin

hmm denemek lazım bende dıyetısyenımın tavsıyesıyle sıkılaştırıcı krem aldım göbüşüme suruyorum :) ve bacaklarıma :)
Sikilastirici kremler pek tavsiye edilmiyor , deriye nüfus ettiği için, o yüzde ben 10 dakika gün arası ellerimi duvara yaslayıp yarım şınav cekiyorum (diğerini becerrmiyorum da azcik )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…