Allah acil şifa versin inşallah iyileşirevet habinim dün gece ameliyata aldığımız okadar uğraştığımız hastamız bugün kalp krizi geçirmiş bende tasadüf hastaneye gitmişim birden şoka girdim hastayı ambulansa koymuşlar entübeli sekilde görünce birden affaladım sabahta nöbetten çıkarken odanın kapısından baktım nasılsın dedim iyiyim dedi ben geldim akşam kalp krizi geçirmiş dönmüş ama yaşarmı bilmem allahtan ümit kesilmez gerçi dün aldığımızdada durumu pekte iyi değildi zor toparlamıştık çok genç hasta tabi bana göre genç 46 yaşında nebileyim işte üzüldüm . gittiğim yerdede ne yedim onu bile bilmiyorum
Hah işte üste Medium oluyor ama alta olmuyor orası hala Large. Pantolon bulamıyordum kendime ama eskiden şimdi iyi kötü oluyorlar çok şükür.
Özellikle basen bacak popo büyük. Hepsi gidecek ama en kısa sürede
Sikilastirici kremler pek tavsiye edilmiyor , deriye nüfus ettiği için, o yüzde ben 10 dakika gün arası ellerimi duvara yaslayıp yarım şınav cekiyorum (diğerini becerrmiyorum da azcik)
Ben denemedim ama Deniz seki onunla zayıflamıştı sanırım..amin canım inş.
kızlar bu alkali su var ya damlatılan suya diyetısyenım onu önerıyor deneyen var mı ?
Ben denemedim ama Deniz seki onunla zayıflamıştı sanırım..
Paylaşabilir misin diyetin fotosunu?dıyetısyenımın dedıgı şu : alkali su,verdiğim liste,sporunu duzgun yaparsan ve kremler aylık 10 kg verebılırsın tabı dogum kılosu hızlı gıdıcek
Paylaşabilir misin diyetin fotosunu?
Hosgeldin handem ) kiz adresini bilsem gelecektim yaninaYaaaa hülyam gelemiyorum
bi okul işine bulaşmışızki her yanım sanki yoklama e okul öğrenci kusucam valla
bayağıdır giremiyorum zaten
hala kilolarla dertteyim
ama bu kez daha akıllı davranıyorum
diyetisyene başladım
Plastik canim bu diyetisyan menusumu ?etıketleyemedım senı ama paylastım
Hamarat elifim benimTeyzemle kuzenim gelcek bugün. Dorişi yıkadım çamaşır mak. Çalıştırdım , tam süpürgeyi taktım elektrik gitti. Fırında yemek yapçaktım bir de sözde. Napıyım aldım çayımı oturdum ben de
Paşalar koşturup ortalığı dağıtmakla meşgul napsınlar
Sen nasılsın abla? Ne şirketi
kuruyorsun hayırdır?
Plastik canim bu diyetisyan menusumu ?
Pek saglikli gelmedi bana ayruca baya az buldum
Hamarat elifim benim
Sabah bizimde su bitmis . Sevmiyorumnkartlilari oda faturali olsaya en gicik zamanda bitiverlyor .
Enerji sirketi elifim patronice olacam bi o kaldi elim atmadigin
Merhaba arkadaşlar. 7.tkimin guzel bayanları. Öğle arasında buldugum bir fırsatları yapabiliyorum. Ben de bi karar aldım. Gunum cok yogun geciyor ve Gruba yeterince katilamiyorum. Günde 5 mesaj bazen giriyorum bazen giremiyorum.menu de öyle. Ben 1 aydır falan buradayim ama gruba hiç faydali olamadım içinize de giremedim. Ama hepinizi çok sevdim.fatmanurkaya ablanın o mükemmel Azmini ve Yasemin ablayi aynura nin ve callan in o fedakarca cirpinisini kozayi aebeni ve şimdi aklıma gelmeyen herkesi.hepijize başarılar diliyorum inşallah güzel kilolar verirsiniz.
Canım bence buradan gitme lütfen. Evet listede olmak için kurallar var ama listeye girmeden de pekala devam edebilirsinMerhaba arkadaşlar. 7.tkimin guzel bayanları. Öğle arasında buldugum bir fırsatları yapabiliyorum. Ben de bi karar aldım. Gunum cok yogun geciyor ve Gruba yeterince katilamiyorum. Günde 5 mesaj bazen giriyorum bazen giremiyorum.menu de öyle. Ben 1 aydır falan buradayim ama gruba hiç faydali olamadım içinize de giremedim. Ama hepinizi çok sevdim.fatmanurkaya ablanın o mükemmel Azmini ve Yasemin ablayi aynura nin ve callan in o fedakarca cirpinisini kozayi aebeni ve şimdi aklıma gelmeyen herkesi.hepijize başarılar diliyorum inşallah güzel kilolar verirsiniz.
Hoşgeldin canımkendıme aşık olacağım bı elbıse arıyorum 40 bedenını alıp asıcam odama yaza tatıle gıyebılmek gazıyla calıscam :)
Hayırlı olsun ablacımHamarat elifim benim
Sabah bizimde su bitmis . Sevmiyorumnkartlilari oda faturali olsaya en gicik zamanda bitiverlyor .
Enerji sirketi elifim patronice olacam bi o kaldi elim atmadigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?