Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hilalim, kader arkidisim :))
nisan annelerine bende bi iki kere yazdim. biraktim sonraa
yetisemem ben onlara :)

ben normal yiyiyorum, demen gibi abartmiyorum, AMA Diyette yapmiyorum.
herseyden yiyiyorum.
ama felaket tatli krizlerim oluyor.

.canım nasılsın..varmı değişiklil
bende diyet modunda değilim..bilmiyorum bu belki daha iyi gelir..sürekli diyet düşüncesi yüzünden kilo veremiyordum..tatlı krizim gelse tutmaya çalışacağım kendimi..doğum sonrası kilo yüzünden depresyona girmek istemiyorum

bi degisiklik yok hilalcim. tam olarak hamilelige adapte olmus degilim.
bulantilarimda yok gibi bisey. arada yemeklerin kokusundan tiksiniyorum o kadar .
sende ne var ne yok?

burasini hamile topigine cevircez :roflol:

amanda hamişler gelmiş buralara bakıyorumda iyi gidiyorsunuz

diyet olarak görmeyin bak ender saraç bıldırcın yumurtasını önerdi çok şeye bi araştıralım

akşama patates kavurması var nasılmı şöyle

minik küpler halinde patates zeytinnyağı su tuzla ocağa koydum çook lezzetli görünüyor

Merhaba herkese, haklısınız sebze de yemem lazım ama olmadı malesef
bugün kötü bi olay yasadık, ev kazası, soda şişesi elimden düştü ve yer taştı patladı ayağımı kesti, sonuc 5 dikiş. Ayak olunca da bebeğime bakamaz oldum anneme taşındık. Burada bı düzen kurmaya çalışıyorum. Epey de kan kaybettim, bı sürü ilaç falan, diet de bu ara riske girdi. Yine de bugünlük pek bisi yemedim:
sabah: 1yumurta, 2 peynir, 1 zeytin, yarım dilim ekmek
öğlen: 1hurma
aksam: 1 por et, 2 kasık makarna, 2kasik salata

Merhaba herkese, haklısınız sebze de yemem lazım ama olmadı malesef
bugün kötü bi olay yasadık, ev kazası, soda şişesi elimden düştü ve yer taştı patladı ayağımı kesti, sonuc 5 dikiş. Ayak olunca da bebeğime bakamaz oldum anneme taşındık. Burada bı düzen kurmaya çalışıyorum. Epey de kan kaybettim, bı sürü ilaç falan, diet de bu ara riske girdi. Yine de bugünlük pek bisi yemedim:
sabah: 1yumurta, 2 peynir, 1 zeytin, yarım dilim ekmek
öğlen: 1hurma
aksam: 1 por et, 2 kasık makarna, 2kasik salata

selam kızlar ve güzel hamişler a.s.

sabah 5 fındık
12 gibi 1 yumurta hslama domates peynir kaşar

20.00 de 1 adet tavuk eti 1 kasık kabak yemeği.
22.00 incir
şimdi de süt içiyorum

ya aslında çok yeyip şişmekten iyidir az yemek ama kilo vermek için daha dengeli beslenmelisin bence. bişeyler eksik gibi.

fotoloru koydum faceye tanıdıklarım görebilir sadece tanımadığım kkdan kişiler olduğu için gizledim söylerseniz sizede açabilirim fotoları (derya zalimi)

ben sanırım size katılamayacağım vakit bulupta yazamıyorum şimdide işteyim öyle kaçamak hemen yazayım dedim.yinede teşekkür ederim ben sizi uzaktan ara ara takip ederim.herkese iyi günler

GÜNAYDIN KIZLARRR

geçmişi okudum ama inanın cvp yazamayacak kadar kendimi kötü hissediyorumm

oferta sen bilirsin tatlım herzaman bekleriz ayarlarsan listeyede girebilirsin.

bana gelince cuma günü normal diyet moduna geçmiştim.cumarteside kız<ımın doğumgünün kutlayacaktık.evde tabikiş hazırlık teleşından gündüz sadece 2 mercimekli köfte yedim
akşamınada tabağıma sadece bayılmamak için azıcık şeyler aldım 4/1 dilimde kızımın pastasından yedim.biliyorsunuz reglde olmuştum 69 çıkmıştım.pazar sabahı tekrar 68 i görmeyi umut ediyordum.
ama tartıya çıkınca nevrim döndü bu yemeğe 70 kg çıktım.inanamadım.bu sabah tekrar tartıldım yine 70.
acayip moralim bozuk bende bişiler var kızlar ama ne.
acilen test yaptırmalıyım.
65 e inipte hızla kilo almamı anlamıyorum.68 e kadar okey dikkat etmedimde aldım ama 70 nasıl olurum anlamuıyorum.deliricem.
güne acayip eksi moralle başladım.yazamazsam kusuruma bakmayın çünkü çok ama çok kötüyüm ağlayabiklirim

aycinim lütfn üzme kendini kilo iyi veriliyorda onu sabitlemet zor olan..her diyette olan hazin son işte...tekrar toparlarsın canım bende 52 ye düştümde hoooop diye 60 oluverdim nası oldum anlamamıstım...

merhaba kızlar...
ben sabah kahvaltı yapamadım...yaa...2dilim kek yedim...1 fincan türk kahvesi içtim...1 litre de su içtim..şuana kadar...kızlar ya tartılmayacam cumaya kadar sinirim bozuluyor çünkü:1no2:

selam kızlar ben döndün eski moduma...
cemre ve gizemim ikinize de çoook büyük geçmişler olsun..Allah beterinden saklasın..
uzun zamandır yazamıyodum dedim birikmiştir ama pek yazan olmamış yeni gelen arkadaşlar heveslidir doldurmuştur ortalığı diyodum amaaa...:))) neyse okuması kolay oldu..
gizemim diyetisyene gidenleri sormuşsun ben de varım listede..asla da bırakmam kendisini çünkü hem moral hem de motivasyon oluyo bana çok tatlı bi insan birilerinin gözetiminde olmak iyidir..zaten buraya gelmemizin amacı da bu...
bugün reglim bitiyo inanın ki hiiiç dikkat etmedim regl boyunca biraz da moralim bozuktu biliyosunuz malum öyle olunca saldım biraz..yarın tekrar oruca başlıyorum..oruca alışınca garip geliyo düzenli yemek..üşeniyorum valaa anca su içiyorum bi de çok kalorili küçük şeyler yiyorum poğaça pasta falan tam yapmamam gereken şeyleri yapıyorum yani metabolizmamı yormaktan başka bişey değil yaptığım yürüyüşlerimi de aksattım bir iki gündür..
neyseee günahlarım hatalarım bunlar yarından itibaren eski moduma dönüyorum kızlar...
yediklerimi yazmayayım linç edersiniz valaaa:tomato:
hadi kolay gele herkeseee...a.s.

slmlar kızlar cnm sıkkın benimde malum sebepten ötürü

sahur yapmadan oruçluyum pek zorlanmadım şimdiye dek

perşembe günü misafir gelecek temizlik yapcaz gece

camlar silinecek , mutfak temizlencek , banyonun fayanlarını ovarım bide

Son düzenleme:

güzelim bi gecede kilo alınmaz. sıcaktan şişmişsindir. inanki. moralini bozma sakın

bence yorgunluktan ödem olmuştur canını sıkma yeni bir tarif öğrendim 90+dan 1lt suya iftarda 1-2 kayısı ve elma kabukları koyuyorsun sahurda içiyon ve kayısıyla elma kabuklarınıda yiyormuşsun yada iftardamıydı aman bunadım ben sorarım ilgilenirseniz kız baya iyi kilo veriyor diyet sporla birlikte bu karışımın çok iyi olduğunu

arkadaslar bence en iyi kilo verme yontemi eger imkaniniz varsa diyetisyenle beraber.ben seneler once gitmistim butun kan testleri,idrar,ekg falan cekilmisti.hatta ben hftda 2 kere gidiyordum kontrol altinda olayim diye.

neyse 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum diyetteyim denilebilir.ama canim cayin yaninda tatli bisi istedi simdi( off yaaa
aksam yemegi icin dun yaptigim corbami ictim,ama acimmm bennnnnnnn.
buzdolabinin kapisini acip kapatiyorum

büyük sınav senin için bakalım dayanabilecekmisin:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…