arkadaslar bence en iyi kilo verme yontemi eger imkaniniz varsa diyetisyenle beraber.ben seneler once gitmistim butun kan testleri,idrar,ekg falan cekilmisti.hatta ben hftda 2 kere gidiyordum kontrol altinda olayim diye.
neyse 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum diyetteyim denilebilir.ama canim cayin yaninda tatli bisi istedi simdi( off yaaa
aksam yemegi icin dun yaptigim corbami ictim,ama acimmm bennnnnnnn.
buzdolabinin kapisini acip kapatiyorum
gel gel bende yeniyim zaten hosgeldin.merhaba arkadaşlar adım şenay 6senelik evliyim 3 yaşında aşırı yaramaz bir kızım var .boyum 1.78 kilom 94 çok acil ve sağlıklı kilo vermek istiyorum ama kendi başıma yapamıyorum bi türlü olmuyo bana yardım edin lütfen.75 e inmem lazım en az.doğumdan sonra kilolar yapıştı .benide aranıza alırsanız çok sevinirim iyi geceler hepinizeyerimseniben
gel gel bende yeniyim zaten hosgeldin.
:kedi:
sena birkaç sayfa arkada kurallarımız var yarisci arkadaşımız yazmıştı kabul edersen haftaya listeye girersin
günaydın kızlar....
nasılsınız bakalım...,
bnm dün yediklerim şöyleydi...
2 dilim kek:kedi:
2,5litre su...
öğlen biraz üzüm...
akşam şehriye çorbası, biber kızartma,
2 kaşıkta tavuk sote....
gel gel bende yeniyim zaten hosgeldin.
merhaba arkadaşlar adım şenay 6senelik evliyim 3 yaşında aşırı yaramaz bir kızım var .boyum 1.78 kilom 94 çok acil ve sağlıklı kilo vermek istiyorum ama kendi başıma yapamıyorum bi türlü olmuyo bana yardım edin lütfen.75 e inmem lazım en az.doğumdan sonra kilolar yapıştı .benide aranıza alırsanız çok sevinirim iyi geceler hepinizeyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?