- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Valla fatma ablam da birini arıyordu ama sen onunla baş edemezsin bence...Herkese duyurulluuurrr,
Özellikle bu hafta için kendime dişli rakipler arıyorum
Başvuru için beni etiketlemeniz yeterli
Ben talibim rakiben olmayaHerkese duyurulluuurrr,
Özellikle bu hafta için kendime dişli rakipler arıyorum
Başvuru için beni etiketlemeniz yeterli
Suyunu sporunu yazmamışsın kuzum...çok ta düzenli olmamış bugün canım...inşallah daha iyi olcaksın...
Yasomla ilgili bi sorun mu var? Bugün uğrayamadım..,doğum günümdü çok güzel geçti :)Ohooo guya uyumaya gittim yeni üye çağırdım geldimmm...
Her menünde suyunu da sporunu da yaz tatlım...bi dd ismini söyledinmi yoksa sana plastik mi diyelim?suyumu ve sporumu hep yapıyorum atlamısım ondan :) su zaten aşırı ıcerım normalde de
Anaaaammm atlamışız bak...doğum günün kutlu mutlu olsun hülyacım...nice güzel senelere kocanla,paşanla birlikde...Yasomla ilgili bi sorun mu var? Bugün uğrayamadım..,doğum günümdü çok güzel geçti :)
Yok tatlım sorun yok...sadece herhaftanın bi günü bi konu konuşucaz bugün de yaso ablanın duygusallığı üzerine onu ele aldıkYasomla ilgili bi sorun mu var? Bugün uğrayamadım..,doğum günümdü çok güzel geçti :)
Anladım canım..Yok tatlım sorun yok...sadece herhaftanın bi günü bi konu konuşucaz bugün de yaso ablanın duygusallığı üzerine onu ele aldık
Her menünde suyunu da sporunu da yaz tatlım...bi dd ismini söyledinmi yoksa sana plastik mi diyelim?
Alemsin abla haaaçok hırslıyım çok azimliyim 2 kere kraliçeliğim kısa zamanda ciddi kilo vermişliğim var hala cesaretin varsa karada denizde havada her türlü yarışırım yarış bizim işimiz
fakaat bu kadar havadan sonrada kazandığim bir yarış yok 3 kere yarışa girdim ve 3 dede yenildimve gençlerle başededmeyeceğimi anladımm
fatmacım güzel sözlerin için teşekkür ederim ben sevdiklerimden kolay kolay vazgeçemem sadece bir düşünceydi dün firuzenin dediği gibi yalancı çobana döndümyasom7272 canım seni tanıdığima çok mutlu oldum kızlarında dediği gibi ilk günlerdeki acemiliğimizde hep destektin ALLAH razı olsun ramazan bayramında söylediklerinle bayramı geçirebilmiştim sen takıma takım sana çok iyi geliyor insan üzülünce ailesini terk etmek istermi bi<z burda bir aileyiz ve birbirimize çok bağlıyız sende bu zincirin en temel halkalarındansın çok naif bir insan olman seni zaman zaman duygusallaştırıyor haklısın hepimizin yapısı farklı biz seni böyle sevdik sende bize aynı şeyleri hissediyorsan lütfen bir daha gitme fikrini aklına getirme seni tanıdığima çok mutlu oldum canım herşey için çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?