Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kafayı yidim ya...sürekli telefon elimde...sayfayı yenileyip duruyom...kimse olmasa bile...uyuyayım baaari...iyi geceler herkeseee...menü vermeyi unutmayınnnn...

yasom7272 canım seni tanıdığima çok mutlu oldum kızlarında dediği gibi ilk günlerdeki acemiliğimizde hep destektin ALLAH razı olsun ramazan bayramında söylediklerinle bayramı geçirebilmiştim sen takıma takım sana çok iyi geliyor insan üzülünce ailesini terk etmek istermi bi<z burda bir aileyiz ve birbirimize çok bağlıyız sende bu zincirin en temel halkalarındansın çok naif bir insan olman seni zaman zaman duygusallaştırıyor haklısın hepimizin yapısı farklı biz seni böyle sevdik sende bize aynı şeyleri hissediyorsan lütfen bir daha gitme fikrini aklına getirme seni tanıdığima çok mutlu oldum canım herşey için çok teşekkürler

Her menünde suyunu da sporunu da yaz tatlım...bi dd ismini söyledinmi yoksa sana plastik mi diyelim?

plastic yazmıştım :) fark etmez diyebilirsiniz :) tamam yazarım akşam dolmayı yedım halen ayaktayım bugun gec yatıcam daha gelmedı arkadasım dışarı cıkcam daha ıyıce krıze kırerdım yoksa light yoğurdumda bıtmıs

Günaydın..
Dünkü menüm;
Sabah; 1 kayısı kıvamı yumurta, 2 yemek kaşığı kadar lor, 2 ceviz, 3 çeri domates ve 1 fincan yeşil çay.
Öğle; brokoli, yoğurt ve marul salatası.
Akşam; tarhana çorbası, balık kavurma ve salata.
Su 2.5 litre
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş ve 30 dakika spor aletleriyle çalıştım.

Ooooo baş etmeeem miii hiiiççççç, ne dersin Antepia27

çok hırslıyım çok azimliyim 2 kere kraliçeliğim kısa zamanda ciddi kilo vermişliğim var hala cesaretin varsa karada denizde havada her türlü yarışırım yarış bizim işimiz

fakaat bu kadar havadan sonrada kazandığim bir yarış yok 3 kere yarışa girdim ve 3 dede yenildimve gençlerle başededmeyeceğimi anladımm

Alemsin abla haaa

fatmacım güzel sözlerin için teşekkür ederim ben sevdiklerimden kolay kolay vazgeçemem sadece bir düşünceydi dün firuzenin dediği gibi yalancı çobana döndüm aslında utancımdan artık kimsenin yüzüne bakacak hal kalmadı bende her hafta buyuk bir hırsla bu hafta başaracam diyip hala yerinde saymak kötü bir durum umarım sizler bunu yaşamassınız. sen bu takımda örnek birisin hırsın azmin bütün gençleri yüreklendiriyor ve böyle olmayada devam edecek yolunda başarılar dilerim.arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…