sevgili iremcim birbirimizi evet çok fazla tanımasakta senin hakkındaki düşüncelerimde naif ve duygusal bir hatunsun aslında başarmaman için bir sebep yok yeterki iste ve kendine güven ve bu yoldada başarılı olabileceğine yürekten inanıyorum sevgiyle kal güzel kardeşim sözlerin için teşekkür ederim.#banayasomablayi anlat
Evet yasemin abla benim için de şu 4 haftadan büyük yardimcilari an oldu.menulere yaptığı akıllıxayorumlar her zaman yol gösterdi benim için. Ya bellibaşlı gelebilirim benim hayalim de herkesin bir profili var sanki fotograf lariniz gözümün önünde gibi.yasemin abla da öyle ağırlaştırılmış bir abla benim için. Mesela dün orucu diyetine karıştırma dedin ya o kadar hoşuma gitti ki.normakde böyle hatalar yapmam yani onu ayırabilirsiniz ama sinirden gözüm dönmüştü ve sen beni uyardı. Teşekkürler ablacim.
Yasom abla kaptanlığı kabul etsin ben hemen ayrılırım kaptanlıktan habinim...ben yardımcı olurum o kaptan#banayasomablayıanlat
Doğrucu Davut
Haksızlığa asla tahammül edemeyen
Kararlı
Metanetli
Yardımsever
Emektar
Saygılı
Anlayışlı
Abla eğer Birgün kaptanımız kaptanlıktan vazgeçerse emin ol kaptan sen olursun o derece faydalısın daha ne diyeyim
Ben kendisini çok seviyorum
Oda beni seviyor bunu biliyorum
Öpüldünüz hanımefendi sağlıcakla kalın
Ayyy sen demiştin fazla yaşamaz diyeHabinar canım hastamız hakkın rahmetine kavuştu çoklu organ yetmezliğine girmiş akşam üzeri hakkın rahmetine kavuşmuş çok üzüldüm ama rahmet dilemekten başka çaremiz yok . günlerce okadar ağrı çekip hastaneye gelmemiş onunda eceli bundanmış demekki .
Günaydın. Dün sinirden bir hal oldum,patronlarımın kardeşi akşam tam çıkacağım sıra rapor istedi,misafirliğe gideceğim yarın vereyim dedim yok acil lazım,evde bakacağım dedi,sonra ben 6,30 a kadar raporla uğraştım,raporu hazırladım verdim döndü bana raporu geri verdi,sende kalsın sonra alırım diye... Sinirden yol boyu ağlaya ağlaya gittim misafirliğe,bugün konuşacağım patronlarla,belki de işten ayrılırım,çünkü sırf o patronculuk oynayacak diye ben işimi gücümü bırakıp fazladan fazladan çalışıp ruh ve beden sağlığımı bozamamkeklik_58 uğramadı akşam.acaba nasıl ne yaptı...
Canım kahvaltını daha doğru yapsaydın keşke...hani yumurta salata peynir zeytin ekmek tarzında.misafirliktende ucuz kurtulmuşsun diyelim.akşam olmasa çok daha iyi olurdu.. spor su yazmamışsın..Dün günüm vardı yazamadım
CUMA GÜNÜ MENUM :
Nasıl bir bünye var anlamadim bu sabah da 79.6 çıktım yani dune göre -300
SABAH yoğurt lu karnabahar maydanoz
ÖĞLE yoğurt lu karnabahar maydanoz 1 muz
AKŞAM 1 kase sutlu tarhana çorbası 2 kaşık patlıcan yemeği salata yoğurt
Güne gitmiştim orada da direndim 2 sarma 1 parça sutlu tatlı.
Biliyorum kaptanım sende benim kadar güveniyorsunYasom abla kaptanlığı kabul etsin ben hemen ayrılırım kaptanlıktan habinim...ben yardımcı olurum o kaptan
Benim çalışmadığım için bu tür şikayetleri anlamıyomkiGünaydın. Dün sinirden bir hal oldum,patronlarımın kardeşi akşam tam çıkacağım sıra rapor istedi,misafirliğe gideceğim yarın vereyim dedim yok acil lazım,evde bakacağım dedi,sonra ben 6,30 a kadar raporla uğraştım,raporu hazırladım verdim döndü bana raporu geri verdi,sende kalsın sonra alırım diye... Sinirden yol boyu ağlaya ağlaya gittim misafirliğe,bugün konuşacağım patronlarla,belki de işten ayrılırım,çünkü sırf o patronculuk oynayacak diye ben işimi gücümü bırakıp fazladan fazladan çalışıp ruh ve beden sağlığımı bozamam
O doktot korkusu olan aptallardan biri de benim...6 dişimi çürütüp sonra doktora gittim.düşün işteAyyy sen demiştin fazla yaşamaz diye
Allah rahmet eylesin
Ailesine yakınlarına sabır versin
İnsanlardaki bu hastane fobisini anlamadım gitti
Sen o kadar Ağrı'ya dayan genede bi doktora girme hayret ya gerçekten
Benim bi 10 senelik komşum var
Göğsünde kitle hissediyo ve doktora gitmiyor
Yıllarca büyümesini beklemiş portakal kadar olmuş
Ya insan kanser olduğunu bile bile Nasıl bu kadar duyarsız olur neyin kafası bu
Şimdi ameliyat oldu göğüsleri alındı ve vücuduna sıçramış normal olarak
resmen gözümüzün önünde ölüyo
Delimidir nedir yaGünaydın. Dün sinirden bir hal oldum,patronlarımın kardeşi akşam tam çıkacağım sıra rapor istedi,misafirliğe gideceğim yarın vereyim dedim yok acil lazım,evde bakacağım dedi,sonra ben 6,30 a kadar raporla uğraştım,raporu hazırladım verdim döndü bana raporu geri verdi,sende kalsın sonra alırım diye... Sinirden yol boyu ağlaya ağlaya gittim misafirliğe,bugün konuşacağım patronlarla,belki de işten ayrılırım,çünkü sırf o patronculuk oynayacak diye ben işimi gücümü bırakıp fazladan fazladan çalışıp ruh ve beden sağlığımı bozamam
E maşallah kaptanO doktot korkusu olan aptallardan biri de benim...6 dişimi çürütüp sonra doktora gittim.düşün işte
Saraycam tebrik ederimgünaydın kızlar,
2 hafta önce 60.9 kg
bu hafta 59.7 kg
fark 1,2
yüzde 0,99 (2 ye bölünmüş hali)
ayrıca 6. yakıma transfer olmuycam izne ayrılıyorum,
hepinize iyi kilo vermeler
Abla bi zamanlar benim odamın karşısında erik ağacı vardı penceredede sineklik yoktu, odamın içi küçük sineklerle dolmuştu ablalarimla bütün duvarları çamaşır suyuyla silip çıktık anca öyle kayboldu, sonrada ağacı kestiler zaten meyvede vermiyordugünaydın hayırlı sabahlar ben zehirlendim sinekler hala ölmedi bir espiri yapacaktım ama siyasete döner en iyimi yapmayım sineklerle kardeş kardeş yaşayacağız heral en iyisimi gidip sineklik alayım anca ölürler galiba
Canım kahvaltını daha doğru yapsaydın keşke...hani yumurta salata peynir zeytin ekmek tarzında.misafirliktende ucuz kurtulmuşsun diyelim.akşam olmasa çok daha iyi olurdu.. spor su yazmamışsın..
Merhaba, karnabahar i nasıl yapıyorsun acaba?Karnabahar çok severim önceki gün çokça yapmıştım 3 öğün üstüste yedim. Sağlıklı olur diye düşünmüştüm firinda az yağlı yaptım. Şu ve sporu unutmuşum
SU 2 litre
SPOR 1 saat yürüyüş
3 hafta bu sineklerden kafayı yedimgünaydın hayırlı sabahlar ben zehirlendim sinekler hala ölmedi bir espiri yapacaktım ama siyasete döner en iyimi yapmayım sineklerle kardeş kardeş yaşayacağız heral en iyisimi gidip sineklik alayım anca ölürler galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?