Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet habinim bu konuda haklısın seni çok seviyorum sözlerin için çok teşekkür ederim . hayatın bütün acılarına cesurca ve bütün metanetinle gögüs germiş ve çoçuklarıyla hayat bulan kadın ben inanıyorumki bu kısır döngüyü beraber kıracağız ve yeni seneye aynalarla barışık sadece lcw den alış veriş yapmayan özgür kadınlar olacağız. sevgiyle kal bitanem.
Yasom abla kaptanlığı kabul etsin ben hemen ayrılırım kaptanlıktan habinim...ben yardımcı olurum o kaptan
cadııııı aynuram benim ne senin yerinde gözüm var nede böyle bir hevesim zaten ben senin kadar sabırlı akıllı başarılı olmam imkansız asla böyle bir düşünceye bile kapılma . senin tek bir kötü yönün var onuda sana söylemiştim biliyorsun yazdım sana yaşın ilerledikçe piştikçe beni daha iyi anlayacak ve yasom ablam haklıymışsın diyeceksin çünkü nedesem şimdi boş lütfen kendini yorma ve fazla düşünmeee hayat güzel yaşamak güzel sağlıklı olmak güzel unutma.

Günaydıın
Pazartesi: 62,2
Bu Sabah: 61,3
Fark: -900 gr
Yüzde: 1.45

Valla bu hafta yine tam diyet yapamadım spor zaten yok ama 900 gr gitmiş Dün laf aramızda okula geldiğimden beri en güzeel boreği verdiler ben de yedim tabii . Hedefim 2 hafta sonra sınav haftası bitince 59,9 görmek sonrada yılbaşında mezuniyet perigunlugu Bak sözüm söz tartıldım

habincim inan 3gündür korkudan pencere açmadım evi ilaçladım direniyolar ölmemek için dün sabah uyutmadılar inan vız vız vız elime yüzüme konuyolar delirdim. bizde sineklik takacak cam yok fransız camlar neresine takayım ama mutfak balkonuna sineklikli kapı yaptırabilirim.

Çok sağol ablam amiin Güzel sözlerin içiin çooook teşekkürler çook öpüyorum seniii

küçük sinekten vazgeçtim nanacım kara sinek bunlar
bu arada bana sormadın ama ben gene herşeye maydonoz olarak karnıbaharı buharda haşla sonra bir kapta limon az yağ kırmızı biber tuz hafif karıştır maydonozda doğra bolca içine koy karnıbaharları ağzını kapat hemen yeme biraz içine çeksin sosu ben çok severim ama yiyeyemem geçen bir topiktedede karnıbahar kısırı gördüm dokunmasa kesin yapardım dukan tarifiymiş.

Yok bitanem sağlıklı olmasına sağlıklı evet ama işte kahvaltıda yumurta falan yersen çok daha tok tutar...sporun suyun da iyi...hadi bakalım bu hafta ne yapacan...benim için senin deneme haftan dünden başladı...bugün ne yemeyi düşünüyorsun?evdesin dimi?kızın nasıl?bizim cadılar yaşıt galiba

Yok zaten bunu anlamak için yaşlanlanmama gerek yok anlıyorum artık,yavaş yavaş olgunlaşıyorum...artık o herşeyi kafasında günlerce hatta yıllarca çürüten aynura yok gerçekten...şeytanın kafamı yormasına ,boş boş meşkul etmesine izin vermiyorum...belki inanmazslnız ama bunu sizin sayenizde başardım ben...baktım ki böyle daha huzurluyum. daha da iyi olacam eminim.

Canım gerçekten çok Yipratici.
Başka işte çalışma imkanı bulursan bence de orda çalışma. Ne demek yaa . Hiç hoşlanmiyorum bu tarz insanlardan...

Senin de bir kaç gündür imtihanın canım rabbim seni imtihan ediyor sonu iyi olucak insallah...

E hadi bakalım kozam....sana sınavlarında başarılar...öpüyorum çokkk...

Yaaa kızlar kv balık almış...kıpırdıyor balık ölmemiş...o da bıçakla pullarını temizliyor...çok kötü oldum ben.. bırak ölsün sonra yaparsın diyorum ama dinlemiyor benim işlerim var gidicem diyor...çok kötü oldum yaaaane yapsak ki

Günaydın 7. Takımımin güzel insanları....

kahvaltımı yaptım spora gidicem şimdi.
3 aylık üye oldum spor hocami çok sevdim sırf onun için gidiyorum meğer sevgi ne kadar önemli her şeyde geçerli ...

5333 diyetini araştıricam ama nası ayarlicaz kitabı okumadan anlaşılmiyor sanırım

Hey fıstık sevdiremedimmi kendimi sana?keşke beni sevip de diyetini düzgün yapaydın

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım 64 kgyum sabah peynir,maydanoz,zeytin,domates yedim uyanınca ıkı bardak su içtim zayıflamayı cok istıyorum cünkü kocam zayıf
Selam canım benimmm...hoş geldin aramızaaa...sen ilk sayfada kurallarımız var onları oku sonra formumuzu doldur da tanıyalım seni...

Fıstıklar bu gün arkadaşlarım gelecek balık pişiricem...hadi bana güzel fikirler verin. Yanına nasıl bi meze yapa bilirim ki?

Günaydınlarrrr...mutlu huzurlu güzel günler hepimizeeee...bugün sitede 3.yılımmışşşşşş...

Fıstıklar bu gün arkadaşlarım gelecek balık pişiricem...hadi bana güzel fikirler verin. Yanına nasıl bi meze yapa bilirim ki?

kaptanımmm imdaat içimde acaip bi yeme isteği var zaman zaman bu canavar çıkıyo sanki içimden annemde akrabaları davet etti toplantım var dedim ısrar etti istediği kurabiyeyi yaptım ora gidicemm inşallah annem çok güzel hazırlıklar yaptı dolma aşure ve yengelerimden ablamda menden istediği ikramlıklarla bu yeme isteği ve okadar sevdiğim yemekler acil kafayı restlemem gerek ama nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…