evet habinim bu konuda haklısın seni çok seviyorum sözlerin için çok teşekkür ederim . hayatın bütün acılarına cesurca ve bütün metanetinle gögüs germiş ve çoçuklarıyla hayat bulan kadın#banayasomablayıanlat
Doğrucu Davut
Haksızlığa asla tahammül edemeyen
Kararlı
Metanetli
Yardımsever
Emektar
Saygılı
Anlayışlı
Abla eğer Birgün kaptanımız kaptanlıktan vazgeçerse emin ol kaptan sen olursun o derece faydalısın daha ne diyeyim
Ben kendisini çok seviyorum
Oda beni seviyor bunu biliyorum
Öpüldünüz hanımefendi sağlıcakla kalın
Yasom abla kaptanlığı kabul etsin ben hemen ayrılırım kaptanlıktan habinim...ben yardımcı olurum o kaptan
habincim inan 3gündür korkudan pencere açmadım evi ilaçladım direniyolar ölmemek için3 hafta bu sineklerden kafayı yedim
Şimdi azaldı bizde şükür
5 pencereye sineklik taktırdım
Bi elimde bez bi elimde sineklik iğrençler ya
Perde hali kalmadı yıkatmaya verecem halıları
Ota b..ka konuyo sonra eve giriyo
Bide kulağıma yanaşıp vızzzzzzzzz diyo ya
İşte o an öldürmeyip işkence çektiresim var bu sineklere
Çok sağol ablam amiinbenim canım kozam akıllı terbiyeliiiii bir okadar güzelllll canımsın seni bir evlat gibi çok seviyorum inan buna ve ilerde çok iyi yerlerde görmek istiyorum ve bunuda başaracağına inanıyorum anneciğin babacığın senin gibi evlatları olduğu için çok şanslılar .tabi onlarıda kutlamadan geçemeyecem senin gibi evlat yetiştirkleri için. bu arada sınavların başlıyormuş başarılar dilerim kuzum dualarımız seninle
küçük sinekten vazgeçtim nanacım kara sinek bunlarAbla bi zamanlar benim odamın karşısında erik ağacı vardı penceredede sineklik yoktu, odamın içi küçük sineklerle dolmuştu ablalarimla bütün duvarları çamaşır suyuyla silip çıktık anca öyle kayboldu, sonrada ağacı kestiler zaten meyvede vermiyordu
Yok bitanem sağlıklı olmasına sağlıklı evet ama işte kahvaltıda yumurta falan yersen çok daha tok tutar...sporun suyun da iyi...hadi bakalım bu hafta ne yapacan...benim için senin deneme haftan dünden başladı...bugün ne yemeyi düşünüyorsun?evdesin dimi?kızın nasıl?bizim cadılar yaşıt galibaKarnabahar çok severim önceki gün çokça yapmıştım 3 öğün üstüste yedim. Sağlıklı olur diye düşünmüştüm firinda az yağlı yaptım. Şu ve sporu unutmuşum
SU 2 litre
SPOR 1 saat yürüyüş
Yok zaten bunu anlamak için yaşlanlanmama gerek yok anlıyorum artık,yavaş yavaş olgunlaşıyorum...artık o herşeyi kafasında günlerce hatta yıllarca çürüten aynura yok gerçekten...şeytanın kafamı yormasına ,boş boş meşkul etmesine izin vermiyorum...belki inanmazslnız ama bunu sizin sayenizde başardım ben...baktım ki böyle daha huzurluyum. daha da iyi olacam eminim.evet habinim bu konuda haklısın seni çok seviyorum sözlerin için çok teşekkür ederim . hayatın bütün acılarına cesurca ve bütün metanetinle gögüs germiş ve çoçuklarıyla hayat bulan kadınben inanıyorumki bu kısır döngüyü beraber kıracağız ve yeni seneye aynalarla barışık sadece lcw den alış veriş yapmayan özgür kadınlar olacağız. sevgiyle kal bitanem.
cadııııı aynuram benim ne senin yerinde gözüm var nede böyle bir hevesim zaten ben senin kadar sabırlı akıllı başarılı olmam imkansız asla böyle bir düşünceye bile kapılma . senin tek bir kötü yönün var onuda sana söylemiştim biliyorsun yazdım sana yaşın ilerledikçe piştikçe beni daha iyi anlayacak ve yasom ablam haklıymışsın diyeceksin çünkü nedesem şimdi boş lütfen kendini yorma ve fazla düşünmeee hayat güzel yaşamak güzel sağlıklı olmak güzel unutma.
Canım gerçekten çok Yipratici.Günaydın. Dün sinirden bir hal oldum,patronlarımın kardeşi akşam tam çıkacağım sıra rapor istedi,misafirliğe gideceğim yarın vereyim dedim yok acil lazım,evde bakacağım dedi,sonra ben 6,30 a kadar raporla uğraştım,raporu hazırladım verdim döndü bana raporu geri verdi,sende kalsın sonra alırım diye... Sinirden yol boyu ağlaya ağlaya gittim misafirliğe,bugün konuşacağım patronlarla,belki de işten ayrılırım,çünkü sırf o patronculuk oynayacak diye ben işimi gücümü bırakıp fazladan fazladan çalışıp ruh ve beden sağlığımı bozamam
E hadi bakalım kozam....sana sınavlarında başarılar...öpüyorum çokkk...Günaydıın
Pazartesi: 62,2
Bu Sabah: 61,3
Fark: -900 gr
Yüzde: 1.45
Valla bu hafta yine tam diyet yapamadım spor zaten yok ama 900 gr gitmişDün laf aramızda okula geldiğimden beri en güzeel boreği verdiler ben de yedim tabii . Hedefim 2 hafta sonra sınav haftası bitince 59,9 görmek sonrada yılbaşında mezuniyet perigunlugu Bak sözüm söz tartıldım
Hey fıstık sevdiremedimmi kendimi sana?keşke beni sevip de diyetini düzgün yapaydınGünaydın 7. Takımımin güzel insanları....
kahvaltımı yaptım spora gidicem şimdi.
3 aylık üye oldum spor hocami çok sevdim sırf onun için gidiyorum meğer sevgi ne kadar önemli her şeyde geçerli ...
5333 diyetini araştıricam ama nası ayarlicaz kitabı okumadan anlaşılmiyor sanırım
Selam canım benimmm...hoş geldin aramızaaa...sen ilk sayfada kurallarımız var onları oku sonra formumuzu doldur da tanıyalım seni...Merhabalar ben aranıza yeni katıldım 64 kgyum sabah peynir,maydanoz,zeytin,domates yedim uyanınca ıkı bardak su içtim zayıflamayı cok istıyorum cünkü kocam zayıf
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım 64 kgyum sabah peynir,maydanoz,zeytin,domates yedim uyanınca ıkı bardak su içtim zayıflamayı cok istıyorum cünkü kocam zayıf
Kendimi anlattıgım formu nasıl doldurcam acayıp acemiyim şuandaSelam canım benimmm...hoş geldin aramızaaa...sen ilk sayfada kurallarımız var onları oku sonra formumuzu doldur da tanıyalım seni...
Günaydınlarrrr...mutlu huzurlu güzel günler hepimizeeee...bugün sitede 3.yılımmışşşşşş...
Fıstıklar bu gün arkadaşlarım gelecek balık pişiricem...hadi bana güzel fikirler verin. Yanına nasıl bi meze yapa bilirim ki?
Teşk ederim canım inş hep birlikte düşerizhoş geldin canım umarım istediğin kiloya düşersinn
Bak canım formu direk kopyalayıp sonra önünü doldura da bilirsin...sadece ordakı bilgileri yazarsan da oluuuur...Kendimi anlattıgım formu nasıl doldurcam acayıp acemiyim şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?