zeynep çok sevindim canım..harika bir haber bu..hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz...
bu hafta 3.olmuşuz kızlar,iyi bence güzel bi derece:)kilo veren herkesi tebrik ediyorum,haftaya daha iyi oluruz inşallah..bayramda ne yapıcaz onu bilemiyorum tabii:))
ben bu hafta pek dikkat edemedim ama yine de 1 kiloya yakın vermişim:)burağın okula başlaması,benim okul telaşım falan derken anlamadan gitti demek...inşallah hep böyle veririz dicem ama kendime güvenemiyorum tabii
slm kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum sınava gireecem dedim 10 temmuzda gelecem demiştim ama okdar karıştıki hayatım
kardeşim hastalandı hastahanede bi dönem onun yannda kaldık. ve böyle bi çok şey bilgisayarda yoktu bi süredür. şükür şimdi kardeşim iyi .
veee sizinle paylaşmak istediğim güzel bi haber vaar. sizinle ilk tanıştığımızda pcos hastası olduğumu ve bebek sahibi olmam için zayıflamam gerektiğini söylemiştim. 72 kilo iile başlamıştım şimdi 62 kiloyum veeeee hamileyimmmmm :)
evt hamileyiym daha kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum yarın ultrasonda bakacakmışız acaba görünecek kadar büyüdümü bimiyorum. çok çok heyecnlııym bunu paylaşmak istedim. öptüm hepinizi sizi okuyorum yine hamile arkadaşlarda var onlarıda tebrik ederim güzel sağlıklı bi hamilelik geçirmelerini dilerim
teşekkürler canım :)takımızı canı gönülden kutluyorum bu hafta pek katkım olmasa da teşekkürler kızlar..
özellikle neiracığım seni de ayrıca tebrik ediyorum..a.s.:1hug:
ayy zeynep gelmis o da hamileymisss.. hayirli dogumlar dilerim görüsemezsek cnmm..
selam bu arada bebikler..
ben cok kötü gidiyorum .. bu sabah 73,5 i gördüm.
cikolataya cok düstüm..
kalkar kalkmaz mutlaka 2 tane yiyiyorum.. aha simdi yine canim cekti yazinca :))
frenlemem lazim kendimi ama olmiiiiiiiii
ablamda ole olmustu bende bılemedım ama ınsallah kızın olur kızlar pek bı tatlı oluyootatli erkek diyolar ya makeup bilemedim :)
oglumda istahim pek yoktu. sürekli migdem bulaniyordu. hatta 4-6 ay arasi 4 kilo falan vermistim.
ayhh hadi bakalim insallah kizdir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?