merhabalar,
cuma günü zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne de mesaj atmıştım ama bir arkadaş uyardı takımlara kendimiz mesaj atıyormuşuz yeriniz var mı diye?
yine de kısaca özgeçmişimi yazmak istedim:
herkese merhaba,
benimde diğer arkadaşlar gibi tabii ki bir kilo alma hikayem var. hiç bir zaman sıska biri olmadım ama 2003 senesine kadar da şişman kategorisinde değildim. ne zaman ki anneciğim rahatsızlandı ve hastaneye yattı işte o zaman başladı serüven tam da öss zamanı. hepimiz biliriz yeni ergenlikten çıkmışım yoğun bir stres yemek yapamayan baba ve ben. doğal olarak fast food denilen yiyeceklerden bolca tükettik. annem 1,5 sene sonra hastaneden çıktığında inanamadı aldığım kilolara. çünkü o yatarken 45 kilo olan küçük kızı artık 68 kiloydu. sonra doktora gittik ve hipotiroit olduğum anlaşıldı ilaçlar verildi edildi ama alınan kilo gitmez ki hemen. daha sonra üniversite yılları ders çalış otur hiç hareket etme derken o kilolar bende kaldı. en son geçen yaz bir arkadaşımın nişanında çekilen fotoğrafımı görünce aman allahım dedim. tartıya çıkınca 2. bir aman allahım dedim çünkü 72 'yi gösteriyordu. hemen diyete başladım biraz yürüyüş ve şu anda 58 kiloda geziniyorum. fakat yaklaşık 10 yıllık bir erkek arkadaşım var flört etmeye başladığımızda 45 kiloydum 72 kilo olduğumu da gördü 58 kiloluk halimi de. o da benim gibi aldı öss zamanında ama ne hikmetse kendisi 2 ayda bütün kilolarından kurtuldu çünkü kendisi sporcuydu 2 hareket yapıyordu ve kaslarından dolayı yağlar hoop uçuyordu ama ben öyle değilim hayatımın hiç bir zamanında sporla uğraşmadım. şu anda görenler biraz kilolusun der ama maalesef benim boyumda kısa 1.53 o da en iyi ihtimalle. şimdi önümde zorlu bir yol var çünkü kendisi askerde ve döndüğünde beni en az 48 kilo görmek istediğini söylüyor. bu benim hakkım kız arkadaşıma bunu söyleyebilmeliyim ben yanımda zayıf bir kız istiyorum diyor. ona kızamam çünkü beni beğendiğinde zaten istediği kiloydaydım ve o kilo alma süreçlerinde bana karşı ilgisi hiç bir zaman bitmedi bir anlamda ona borçlu hissediyorum.
gelelim zayıflamak zorunda olduğum 13 kilonun yaklaşık 130 günde nasıl gidebileceğine.
sanırım cuma günlerindeki yarışma benim ilacım olacak. okuyabildiğim kadar okudum forumlarda neler yazdığını.
evet beni de yanınıza almanızı istiyorum arkadaşlar. birbirimizi motive ederek bu işi başarabiliriz. en azından ben başarmalıyım çünkü o askerden geldiğinde söz nişan belki yaza evlilik olabilir ve o zamanlarda kilomu düşünmek istemiyorum. lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
kilo:58
boy:1.53 (?)
hedef kilo:46
şimdiden teşekkür ederim
merhaba kızlar...çok kötü bir hafta sonu geçirdim burya yazamadım....
zaten öyle bir şeyler de yemedim....ne yazacağımı da bilmiyorum açıkcası...
bugün kahvaltı yaptım 1 bardak çay...1 dilim ekemek...2 küçük peynir...zeytin...
cnm bişey istemiyor...
adet oldum ayrıca cnm tatlı şeyler istiyor...bakalım cumaya kadar ne yapacam
aslı kolay gelsin sana şimdiden..zor günler seni bekliyor alah yardımcın olsun,tam da bayram üzeri valla...
gizem hala biber hapı kullananlara inanamıyorum ben yaaa...çok zararlı i ilaç o..bu kadar ölüm oldu insanlar hala medet umuyorlar pess
ayy zeynep gelmis o da hamileymisss.. hayirli dogumlar dilerim görüsemezsek cnmm..
selam bu arada bebikler..
ben cok kötü gidiyorum .. bu sabah 73,5 i gördüm.
cikolataya cok düstüm..
kalkar kalkmaz mutlaka 2 tane yiyiyorum.. aha simdi yine canim cekti yazinca :))
frenlemem lazim kendimi ama olmiiiiiiiii
tatli erkek diyolar ya makeup bilemedim :)
oglumda istahim pek yoktu. sürekli migdem bulaniyordu. hatta 4-6 ay arasi 4 kilo falan vermistim.
ayhh hadi bakalim insallah kizdir :))
günaydınlarrrrrrrr
geçmişte olsa kadir geceniz geceniz mübarek olsun inş.hayırlı bir yıl geçiririz.
zeynep adına çok sevindim.7. takım olarak bir bebişimiz daha oluyor.bereketli takımız canım:)))))
zeynepçim herzaman bekleriz arada uğra doğumdan sonrada inş.kilo için değil muhabbet için için gelirsin:))))))))
aslıcım 2-3 hafta idare edebiliriz çünkü sen bildirimini aksatmıyorsun bence listeden çıkma sen bana kilonu cumaları bildir paylaşım olarakta diğer arkadaşların bişi diyeceğini sanmıyorum.
hilmişim bebem seni çok iii anlıyorum.bende hamileleiğin başında kilo alanlardan olduğum için ama dikkat et elinden geldiğince yürüyüş yap yesen bile yürüş yaparak telafi et.tabi efeyle ne kadar yaparsın bilemiyorum ama artık ayarla bir şekilde.
emoşum süper gidiyorsun şimdi burak okulda sen okulda öğlen çık koştur falan derken sen artık kolay kolay almazsın ama okulda arkadaşlara uymamak kaydıyla:=)))))))))
zeynepçim sende 69un altını görünce motivasyon tavandır eminim inş.benmde senin yolundan gidecem:)))))))
julim sende süper gidiyorsun.azmine hayranım bende doğumdan sonra senin kadar azimli olsaydım şimdi burda olmazdım oy üzden sen seneye yaza çıtır olarak slınacaksın elindede melisa anne diyecek:)))))))))
cemre hep aynı tartıda tartılmaya gayret et ben moral bozukluğu yaşamamak için başka hiç bir yerde tartılmam.
gizemcim inş. sende sınavlarını vereceksin.
kızlar bu hafta bildirim olmayacak gibi ben yinede size haber veririrm ama bunu fırsat bilip bayramda kimse cozutmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?