Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bilgiler için sağol ablacığım .annem 52 yaşında abla . evde koşu bandı var onda hergün 30dk veya 45 dk kadar yürüyor . yediklerini azalttı eskiye oranla ama arada pekte dikkat ettiği söylenemez . sarmısak ve limon kürü nasıl yapılıyor abla . neyese doktora söylesin bakalım bir belki insaflı biridir yaptırır tahlilleri

günaydın güzeller ne güzel güneşli güzel bir hava var, enerji geldi vallahi. Temizlik yaptım kahvaltıdan sonra birazdan da pazara gidicem
Gizem suyu 3 ltden fazla içtim dün bir de gece şekersiz türk kahvesiyle biraz fıstık yedim bir tane de yeşil elma

Bilerek bunlari yapan arkadaşlari ayiriyorum digerleri icin yaziyorum
Bu cok normal ki genel de insanlar ilk 3 hafta guzel kilo verirler
Daha sonra bu ya durur ya da cok cok azalir

Emeğine sağlık cnm
Ne cok uğrasmıssın
Cok teşekkürler

Onlara zaten laf yok kıvırcığım
Listede eski olan üyelerimiZ zaten fazla veremez ve üstlerine düşeni yapıyorlar .

Ay cnm bu mevzular nekadar cok konusuldu
Yaklaşık 1 sene önce deneme süresi 1 haftaydı, ben meseela cumartesi sabahı gruba dahil olup , o cuma listeye girmiştim, ilk 3 hafta filan cok iyi kilo vermiştim
10 ay önce filan tüm takım kaptanları arasında oylama yapıldı (deneme süresinin nekadar olacağı ile ilgili) ve kaptanlar denem sürecini 3 haftaya cıkardı.
Nedenini de bir örnekle açıklayayım
Kişi ilk hafta 5 kg verdi diyelim, o hafta takom birinci oldu harika, sonra kişi gelmiyor, kaptan vicdan yapıp takımdan diskalifiye etmiyor grnelde. İkinci hafta listeyi olumsuz etkiliyor, 3. Hafta da listeyi olumsuz etkiliyor, 4. Hafta kurallar gereği diskslifiye oluuor, yine listeyi olumsuz etkiliyor.
Ben kuralları böyle hatırlıyorum, yanlışom varsa düzeltin
Eğer takım ortalaması 3 kere %30un altına düşerse takım ceza alıyor.
Yani listeye girmek için en önemli sey hızlı kilo kaybı değil.listeyi önemsemek, burayı önemsemrk, iyi katılım yapmak, ve tabi kilo da vermek
Umarım anlatabişmişimdit
Şimdi yeni gelen arkadaşlar bir kısmı zamanla gidecek,yok olacak, bir kısmı da kilolarını verip mezun olacak
Keşke hepiniz basarılı olabilseniz ama hayat bu bazıları basarır , bazıları basaramaz
Ben bir yıldan fazla süredir buralardayım,sürekli buna sahit oluyorum

Hıımm anladim

Bir de şöyle bir durum var
Liste önemli ama listeye takılmayın
Beni listeye almıyorsunuz deyip takımı terkeden de cok oluyor.kendinize böyle bir kötülük de yapmayın, çünkü buradaki herkes yoluna devam ediyor olacak, siz gittiğinizde yerinize baska biri gelecek, çinkü burada sürekli bir sirkülasyon var
Son bir şey daha, buralarda sürekli tartışmalar yasanır, bu da olağandır, bu tartısmalardan sonra kusup giden de oluyor, böyle yapmayın
Bukadar cesit insanın olduğu yerde tartısma da olacak elbet
Sonuc, sizi hedefinize yürümekten ne liste ne de tartısmalar alıkoysun
Siz sadece hedefinize kitlenin
Bir daha kilo vermke için uygun ortam ve zaman karsınıza cıkmayabilir
Haydi bu fazlalıklardan kurtulalom, bu kilo denen illetin bir daha canımızı sıkmasına izin vermeyelim, bu sayfayı burada kapatalım artık

Geçmişi şimdi bitirdim tek tek alıntı yapmaya üşendim genel yazacağım o yüzden

aeben abla şuana dek listeye aldıklarımızda listeye girene dek hiç problem olmadı zaten bu biraz seçicilikten ziyade çok ince bir çizgi aslında seçmek çok güç gerçekten. Kimseyi kırmadan en iyi çözümü bulmaya çalışıyoruz her zaman yine ufak seçicilikler oluyor elbette mesela denizkizi deneme süresi geçmiş olmasına rağmen listede değil

Herkesin dediği gibi liste büyük sorumluluk isteyen birşey, aksi bir durum söz konusu olmadığı sürece iyi bir menü+su+spor üçlemesiyle kilo verilebilir kimi çok verir kimi az verir ona birşey diyemeyiz herkesin bünyesi farklı sonuçta
Ancak 3 hafta kilo alımı,bildirim yapmama yada geç bildirim yapma durumunda diskalifiye söz konusu olacaktır. Kimselet darılmasın kırılmasın

reyhancım yani türk kadını olarak normaliz ama acık daha uzun olaydık iyiydi. bu arada denemede bile değilim demişsin burda başladığın gün denemedesin demek

Ergenlikte takıyordumda kafaya, şimdi seviyorum boyumu abla. İyi böyle....
Ben demedim abla denemede değilim diye, başka bir arkadaş yazmıştı...

Kızlar kendimi çok ac hissediyorum. Midem karnim gur gur yapıyor. Bide karnim çok şiş herhalde 3 güne regl olucam diye. Elim Ayağım da buz gibi.benim sekerim acayip düşüyor. Az önce oğlanın cikolatasindan 1 parca yedim . ayy bu dönem bnm için çok sıkıntı. Kalıp kalıp çikolatalar gofretler yerdim inşaallah kilo vererek geçirebilirsiniz bu haftayı

Tarcınlı süt iç, kan şekerini dengler
Bir de kendini meşgul tut, iş tap sürekli, yemeği unut

Kızlar iyi haftasonları olsun liste çok konuşulmus bende yorum yapayım bari yapmasam olmaz şimdi önemli olan bence kilo verip sağlığımız kavuşmak ve bu süreçte insan en çok kendisiyle yarışmali önce kendisi için elinden geleni yapmalı zaten böyle olunca listede olsam da olmasada kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…